Löydä ja varaa halvat hotellit täältä

Maailma on täynnä mainioita majoituskohteita. Hotellit ovat kuitenkin yksi matkan kalleimmista menoeristä, joten sitä varattaessa kannattaa olla tarkkana. Lomamatkalle.fi sivustolta voit löytää halvat hotellit mieltymyksiesi mukaan ja nauttia rentouttavasta lomasta.

Hyvä uutinen on, että hotelleja löytyy joka kohteesta moneen lähtöön. On olemassa perheille suunnattuja majoituksia, mutta myös meneville sinkuille soveltuvia hotelleja. Hotelleja löytyy myös luksustason paikoista aina halvempiin yöpaikkoihin. Jokaiselle siis löytyy jotakin ja vertaa hotellit –palvelun avulla voit löytää unelmiesi yöpaikan hetkessä.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Pidä nämä vinkit mielessä kun varaat hotellia

Kukaan ei halua yöpyä kauhujen talossa, mutta hotelliin ei myöskään halua pistää koko matkabudjettia. Edulliset matkat ovat mahdollisia mutta ne vaativat hieman suunnittelua ja taustatyötä. Jotta löytäisit halvat hotellit, pidä nämä vinkit mielessä:

ApolloApollo

Varaa hotelli ajoissa

”Aikainen lintu madon nappaa” pitää paikkansa hotelleja varatessa. Usein ratkaisu halvan majoituksen löytämiseen piilee siinä, että varaat huoneet ajoissa. Monet suuret hotellit tarjoavat myös ennakkovaraus alennuksia, joten toimi nopeasti.

Ajankohdalla on muutenkin vaikutusta hotellin hintaa. Sesonkiaikaan hotellien hinnat ovat korkeammalla ja myös paikalliset tapahtumat voivat nostaa hintoja. Pidä nämä siis mielessä hotellia valittaessa.

Ota hotellin sijainti huomioon

Hotellin sijainti vaikuttaa hintaan usein enemmän kuin matkustusajankohta. Keskustassa ja suurien lomakohteiden lähettyvillä olevat hotellit ovat yleensä aina kalliimpia. Muista kuitenkin, että kohteen laitamilla sijaitsevasta hotellista voi tulla paljon enemmän matkakuluja.

Käytä hotellitarjoukset hyödyksi

Sivustot kuten Lomamatkalle.fi ovat oiva tapa löytää hotellitarjouksia. Voit löytää sivuilta tarjouskampanjoita ja erilaisia hotellitarjouksia, joiden avulla voit yöpyä upeissa hotelleissa halvemmalla. Pidä silmät auki ja jos matkustat paljon voi kanta-asiakkuus hotelliketjuihin olla hyvä idea.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Mieti huonevarusteluja ja niiden tarpeellisuutta

Hotellin pannukakku aamiainenHotellin hintaan vaikuttaa myös monet huonevarustelut ja lisäkulut. Näitä voivat olla muun muassa:

  • Aamiainen
  • Internet-yhteys
  • Televisiokanavat
  • Kuntosali tai spa-palvelut

Hotelleja vertailtaessa kannattaa ottaa huomioon mitä hinta lopulta sisältää. Esimerkiksi ilmainen nettiyhteys voi olla sen arvoinen työmatkalaiselle, kun taas tavan matkailija voi säästää jättämällä sen pois palveluista.

Lue asiakasvertailuja

Halvat hotellitNykyään on mahdollista lukea myös asiakaskommentteja netissä ja siten muodostaa parempi käsitys haluamastasi hotellista. Asiakkaiden ottamat kuvat ja arvostelut voivat olla hyvä tapa varmistaa, että valintasi on oikea.

Halvat lomamatkat – varaa lennot ja hotelli yhdessä

Vaikka valmismatkat voivatkin monesta tuntua tylsältä ja usein kalliimmalta kuin hotellin ja lennon tilaaminen erikseen, kannattaa lomapaketit silti pitää mielessä. Lomamatkat voivat nimittäin tarjota paljon halpoja äkkilähtömahdollisuuksia ja nämä edulliset matkat voivat säästää sievoisen summan rahaa.

Mitä jos haluat välttää hotellit matkoillasi?

Hotellit eivät suinkaan ole ainoa yöpaikka matkaajalle. Tässä vaihtoehtoja hotellimajoitukselle:

Kotimajoitus ja asunnon vuokraaminen ovat usein edullinen tapa majoittua kohteessa. Muista kuitenkin, että näihin vaihtoehtoihin sisältyy omat riskinsä – niihin turvauduttaessa kannattaa aina tutkia asiakaspalautetta riskien kartoittamiseksi.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Varaa hotellit netissä

Edulliset matkat on usein helpointa löytää ja varata netissä. Voit kerralla vertailla hotellien hintoja ja eri vaihtoehtoja. Netissä varaaminen on myös helppoa ja turvallista – etsi siis seuraava unelmien hotellisi Lomamatkalle.fi sivuston avulla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti