MatkapojatMatkapojat

Lähde Espanjan lämpöön ja koe Mallorca heinäkuussa

Eurooppa tuppaa tarjoamaan parasta säätään heinäkuussa. Kuinka siis on, onko Mallorca heinäkuussa parhaimmillaan?

Mallorcan saari kuuluu suomalaisten suosikkeihin, sillä siellä onnistuu varmasti rentouttava rantaloma, saaren kaupunkien tarjotessa sopivasti myös kaupunkiloman tunnelmaa. Luonnonkaunis Mallorca kiehtoo lisäksi urheilemaan ja harrastamaan, eikä olekaan ihme, että matkailijoita saapuu saarelle kesäisin yli 8 miljoonaa! Mallorca on heinäkuussa siis vilkkaimmillaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Mallorcan sää heinäkuussa

Aurinkovarmalla saarella on aivan ehdottoman varmaa päästä nauttimaan auringonpaisteesta heinäkuussa. Mallorcalle heinäkuussa suuntaavat toivotetaan tervetulleeksi muun muassa:

 • Parhaimmillaan yli +30 lämpöasteisilla päivillä
 • Harvoin alle +19 asteen laskevilla öillä
 • Peräti +25 lämpöasteisella merivedellä

Valoisaa riittää noin 15 tunnin ajan, auringon paistaessa peräti 11 tuntia päivässä. Sateita esiintyy todella harvoin, keskimääräisen sadepäivän tuottaessa heinäkuussa vain noin 6 millimetriä vettä. Mallorca näyttää kesällä siis ehdottomasti parhaita puoliaan matkailijalle.

ApolloApollo

Mallorca on heinäkuussa vilkkaimmillaan

Kun suuntaat Mallorcalle heinäkuussa, voit hyvien säiden lisäksi nauttia runsaasti monipuolisesta tekemisestä. Auringon porottaessa näinkin kuumasti kannattaa aikaa tietysti aina jättää perinteiseen rantalöhöilyyn! Mallorcan parhaat rannat takaavat, että saat syksyksi kauniin rusketuksen ja levänneen mielen. Heinäkuussa hotellien allasbaarit tarjoavat lisäksi runsaasti ohjelmaa, rantabulevardien baarien lisäksi. Esimerkiksi live-musiikkia on ihana kuunnella rentoutumisen lomassa!

Kesäkuukausina saarella, ja varsinkin pääkaupunki Palmassa, järjestetään runsaasti tapahtumia. Palmassa kannattaa ehdottomasti vierailla, vaikket siellä majoittuisikaan pysyvästi lomallasi. Monet saaren erilaiset tapahtumat sijoittuvat usein juuri heinäkuuhun.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Mallorca tarjoaa heinäkuussa esimerkiksi mahdollisuuden:

 • Katsella ulkoilmateatteria Palman kesäelokuvafestivaaleilla
 • Rentoutua Mallorcan soul-musiikkitapahtumassa
 • Ihastua klassiseen musiikkiin Deiàn kansainvälisillä musiikkifestivaaleilla
 • Nauttia aivan kuun lopussa alkavista Sa Poblan jazzfestivaaleista
Apollo – Mallorca

Löydä parhaat lomatarjoukset Mallorcalle!

Etsi lomatarjouksia

Palman lisäksi matkailijan kannattaa suunnata heinäkuussa myös Valldemossaan, jossa järjestetään perinteiset Artdemossa –festivaalit. Niistä löytyy taatusti mukavia kotiin viemisiä, hauskan ajanvietteen ja muistojen lisäksi. Porto Cristo on toinen tapahtumarikas matkakohde, missä on heinäkuussa usein ihanat meriruokaa juhlistavat festivaalit!

Koska tapahtumia riittää ja heinäkuussa Mallorca pistää parastaan säidenkin suhteen, on kuukausi suosituinta aikaa matkustamisen puolesta. Saaren ihaniin matkakohteisiin haluaa siis moni muukin, joten matkat kannattaa ehdottomasti varata hyvissä ajoin. Tällöin saat varmasti juuri sellaisen loman kuin haluat ilman, että joudut maksamaan itsesi kipeäksi. Toki jos uskaltaudut odottamaan, voit löytää uskomattomia tarjouksia äkkilähtöjen avulla – niitä voi löytyä vaikka minkälaisiin kohteisiin ja todella halvalla!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Paljon tekemistä

Mallorca soveltuu loistavasti lapsiperheiden lomakohteeksi ja heinäkuussa riittää mielenkiintoista puuhaa kaiken ikäisille lomailijoille. Mallorca heinäkuussa tarkoittaa esimerkiksi:

Viilentäviä vesileikkejä

Koska heinäkuu Mallorcalla on kuuma, kannattaa lapsien kanssa suunnata viilentymään saaren monipuolisiin vesipuistoihin. Niissä on mukavaa aikuisillekin, puistojen tarjotessa monipuolisia kahvilapalveluita ja hyvät rantamaiset tilat auringonottoon.

Suurimmat ja parhaimmat Mallorcan vesipuistot ovat:

 • Western Water Park Magalufissa
 • Hidropark Alcúdiassa
 • Aqualand El Arenalissa

Ihastele eläimiä

Mallorcalta löytyy runsaasti kiehtovia eläinpuistoja, jotka ovat vilkkaimmillaan juuri heinäkuussa. Voit tietenkin aina käydä katselemassa merielämää Palman isossa akvaariossa, mutta muitakin vaihtoehtoja löytyy.

Natura Parc on suosittu eläinpuisto Santa Eugèniassa, joka on ajomatkan päässä Palmasta. Puistossa on monenlaisia eläimiä eksoottisista aina hieman tutumpiin elukoihin ja osan kanssa voi tehdä lähempääkin tuttavuutta. Heppaystävät taas nauttivat kesällä Rancho Granden ratsastusretkistä. Tila sijaitsee noin 30 minuutin päässä Alcúdiasta ja siellä voi ihastella paikallista maalaiselämää vaikket hyppäisikään hevosten selkään.

Pelaa minigolfia

Mallorca heinäkuussa on oiva golfin peluuseen ja lapsiperheet voivatkin suunnata isompien viheriöiden sijasta esimerkiksi minigolf radoille. Näitä löytyy saarelta runsaasti. Palmanovassa sijaitseva Golf Fantasia on supersuosittu kohde aikuisten ja lasten keskuudessa! Magalufissa puolestaan sijaitsee Expedition Golf –minigolfrata Katmandu Parkin yhteydessä ja se on erityisesti lasten mieleen. Jään ja tulen sekoitus tekee radasta hauskan pelata, mutta myös näyttävän katsella.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Mallorcalle voi suunnata keväisin ja syksyisin

Mallorca tarjoaa kesällä siis runsaasti tekemistä, tapahtumia ja kuumaa paahdetta. Mutta kesäkuukaudet eivät ole ainut aika milloin saarelle kannattaa matkustaa. Mallorcan sää on nimittäin hyvä rantalomailuun jo alkukeväästä ja sää pysyy hyvänä aina loppusyksyyn asti.

Alla esimerkkiä Mallorcan sääoloista eri vuodenaikoihin:

 • Toukokuussa sää on jo keskimäärin yli +20 asteen päivisin ja öisinkin lämpöä on peräti +15 astetta.
 • Keväisin merivesi pysyttelee kuitenkin viileämpänä.
 • Syksyllä merivesi taas on lämmin aina marraskuuhun asti.
 • Lokakuussa lämpötilat ovat vielä keskimäärin lähellä +25 astetta, lämpötilan pysyessä öisinkin yli +17 asteen.
 • Talvikuukausina lämpötila on päivisin noin +14-17 lämpöasteen tienoilla ja öisin lämpömittarit tipahtavat alle +10 asteen.
 • Sateita on eniten marras-joulukuussa.

Erilaista kaupunkilomaa voi siis lähteä viettämään vaikkapa talvella! Toki Mallorca on heinäkuussa kuumimmillaan, joten lämpöä ja tapahtumia rakastavan kannattaa suunnata juuri silloin valloittavalle saarelle.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti