MatkapojatMatkapojat

Halvat lennot – varaa unelmiesi lennot näillä vinkeillä

Lomamatkaa etsittäessä ovat lentokustannukset usein tärkeimmät matkan hinnan kannalta. Halvat lennot mahdollistavat monien muiden unelmien täyttämisen – voit esimerkiksi laittaa enemmän rahaa asumiseen, jos lentäminen ei lohkaise koko matkabudjettiasi. Lomamatkalle.fi sivuilta voit löytää edulliset lennot ja nauttia lomastasi täysin rinnoin.

Lennot ja hotellit ovat usein matkan suurimmat kustannukset, mutta sinun ei tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi, jotta voit nauttia kivasta lomasta. Halvat matkat vaativat hieman suunnittelua, mutta Lomamatkalle.fi portaali auttaa sinua löytämään tarvitsemasi matkat ja vinkit kätevästi yhdestä paikasta.

Etsi halvat lennot

Halvat lennot – näillä vinkeillä onnistut

Halvat lennotParas tapa säästää rahaa on vertailla lentoja. Vertaa lennot –haku auttaa sinua löytämään lentoja eri kohteisiin eri aikoina kuin eri lentoyhtiöiltäkin. Näet siis kattavan valikoiman vaihtoehtoja, joiden avulla voit tehdä matkabudjetillesi sopivimman valinnan. Käytä siis lentojen vertailumahdollisuuksia hyödyksesi. Muista myös, että halpoja lentoja haettaessa voit:

  • Rajata lentoaikaa ja vaihtojen määrää
  • Vaihdella lähtöpäivää sekä –aikaa
  • Tarkastella hintoja eri matkustusluokissa
ApolloApollo

Varaa lennot ajoissa

Halvat lennot ovat yleensä aina sesonkiaikojen ulkopuolella. Mikäli olet kuitenkin liikkeellä lomien aikaan, kannattaa lennot varata hyvissä ajoin. Sanonta ”aikainen lintu madon nappaa” pitää nimittäin paikkansa ja hiihto- ja kesälomien lennot voi saada halvemmalla ostamalla liput kuukausia ennen matkaa.

Pidä loma-ajankohdat ja tapahtumat mielessä

Huomioi, että muualle lentäessä kannattaa myös tarkkaille kohdemaan tapahtumia. Isot tapahtumat alueella voivat nimittäin nostaa lippujen hintoja vaikka matkustaisitkin sesonkien ulkopuolella. Mikäli olet matkalla kyseiseen tapahtumaan kannattaa lentoja ryhtyä varailemaan mahdollisimman hyvissä ajoin.

Kiinnitä huomiota lentopäivään ja -aikaan

Lentopäivälläkin voi olla väliä. Halvat lennot sijoittuvat yleensä arkipäiviin. Viikonloppulennot ovat kalliimpia ja liput myös menevät nopeasti kaupaksi. Tiistai, keskiviikko ja torstai ovat usein halpoja lentopäiviä. Testaa myös hintojen eroja eri vuorokauden aikaan. Hyvin aikaiset tai myöhäiset lennot ovat nimittäin monesti halvempia. Aikainen herätys ja kentälle meno voi kirpaista, mutta se voi taata halvemmat lennot ja lokoisamman loman!

Tarkista lentojen hintatiedot ja peruutusmahdollisuudet

Lentojen hintatiedotLentoja varatessa on hyvä olla tarkkana. Joillakin halpalentoyhtiöillä kustannukset voivat vaihdella mikäli haluat:

  • Lisätä ruumaan menevän laukan tai laukkuja
  • Vara tietyn paikan matkallesi
  • Päästä nousemaan koneeseen ensimmäisten joukossa

On myös tärkeä tarkistaa peruutusmahdollisuudet lipun tilaamisen yhteydessä. Halvat lennot eivät aina sisällä palautusmaksua peruutuksen yhteydessä – eikä sitä tietenkään aina tarvitse. On kuitenkin hyvä tietää mitkä ovat peruutus- ja palautusmahdollisuudet ennen matkan varaamista.

Halpoja matkoja on mahdollista löytää myös äkkilähtöinä

Joskus voit löytää halpoja matkoja varaamalla matkan vain viikkoja tai päiviä ennen reissua. Tällöin kyseessä on kuitenkin yleensä lennot ja hotellit yhdistelevät matkapaketit. Äkkilähtöjä ei normaalisti ole pelkästään lennoille, vaan halvat lennot ovat yleensä mahdollisia vain hyvissä ajoin tilaaville.

Ota siis vinkit käyttöösi ja aloita lentojen vertailu Lomamatkalle.fi sivustolta. Voit löytää unelmien lomamatkasi täältä ja säästää sievoisen summan rahaa.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti