Autonvuokraus tuo ripauksen seikkailua matkaasi

Autonvuokraus lomamatkalle Lomalla voi liikkua monella tapaa ja autonvuokraus on oiva keino ottaa lomakohde kerralla haltuun. Autonvuokraus tuo matkaasi itsenäisyyttä ja ripauksen seikkailua. Lomamatkalle.fi sivuilta voit ottaa käyttöösi vinkit helppoon ja halpaan autonvuokraukseen ja varata itsellesi auton niin ulkomailla kuin koti Suomessakin.

Auton vuokraaminen ei ole vaikeata eikä kallista, mikäli tiedät miten toimia. Hankkimalla auton kohteeseesi sinun ei tarvitse huolehtia julkisten toimivuudesta tai maksaa maltaita taksimatkoista. Autonvuokraus ulkomailla tuo matkaasi myös ripauksen seikkailua – voit tehdä mahtavia retkiä lähiympäristöön ja tutustua kohdemaahan hieman pintaraapaisua syvemmin.

Autonvuokraus onnistuu monissa eri kohteissa ja käyttöösi voit saada autoja laidasta laitaan. Pakettiauton vuokraus onnistuu yhtä hyvin kuin näppärän katumaasturinkin. Autonvuokraus Malagassa tai Thaimaassa onnistuu myös kätevästi näillä sivuilla.

Artikkeli jatkuu alla
Löydä parhaat vuokra-autot ympäri maailman!
Autonvuokraus
Artikkeli jatkuu...

Autonvuokraus: vinkit helppoon ja halpaan autonvuokraukseen

Miten sitten toimia mikäli haluat löytää hyvän auton käyttöösi ja välttyä ikäviltä ongelmilta? Tässä parhaat vinkit autonvuokraukseen.

Mieti mitä auto toisi lomaasi

Ennen kuin alat harkita autonvuokrausta, kannattaa käyttää hetki sen miettimiseen, mitä auto toisi matkaasi. Itseltä kannattaa kysyä esimerkiksi:

  • Onko julkinen liikenne kohdemaassa toimiva vai ei?
  • Mitä julkinen tai yksityinen liikenne maksaisi?
  • Onko sinulla jotain tiettyjä kohteita, joihin haluaisit matkustaa?
  • Kuinka usein haluaisit käyttää autoa?

Vastaukset voivat antaa suuntaa sille, kuinka hyödyllinen autonvuokraus voisi sinulle olla. Mikäli haluat matkustaa kohteessa paljon, on autonvuokraus usein huomattavasti halvempi vaihtoehto julkisille – varsinkin kohteissa joissa välimatkat ovat pitkiä ja julkinen ei ole yleinen vaihtoehto edes paikallisille.

Vertaile hintoja netissä

Autonvuokraus ulkomailla Autonvuokraushinnat voivat vaihdella paljon kohteesta ja vuokrafirmasta riippuen. Onkin siis hyvä idea vertailla hintoja netissä ennen vuokraamista. Lomamatkalle.fi sivuilta voit nähdä autonvuokrauskustannukset kohdemaassasi kätevästi ja nopeasti.

Tiedä mitä hintaan kuuluu ja mikä siihen vaikuttaa

Autonvuokrauksen hintaan vaikuttaa monet asiat. Kuten mainittu, kohdemaa on suuri tekijä hinnan kannalta. Hintaan vaikuttaa myös auton koko, varustelu ja mahdolliset lisävarusteet sekä autovakuutus.

Tutki huolella mitä hintaan sisältyy ja mitä perusvakuutus kattaa. Voit sitten vertailla autonvuokrausfirmoja ja valita itsellesi sopivimman tarjouksen.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Varmista mitä papereita tarvitset

Autonvuokraus ulkomailla voi tulla kalliiksi, jos et huomioi mitä papereita tarvitset matkantekoon. On olemassa kaksi elintärkeää asiaa kun kyseessä on autonvuokraus ulkomailla: ikä ja ajokortti. Joissain kohteissa laillinen ikä ajaa autoa on korkeampi kuin meillä Suomessa. Sen lisäksi voit tarvita virallisen kansainvälisen ajokortin. Nämä tiedot voit saada suoraan autonvuokrausyritykseltä.

Tarkista auton kunto aina ennen sillä ajamista

Heti kun saat avaimet käteesi, sinun kannattaa tarkistaa vuokra-auton kunto ja tehdä inventaario mahdollisista ongelmista. Vioista kannattaa tehdä virkailijan kanssa kirjallinen maininta, jotta et saa yllätyslaskua käsiisi loman lopussa. Mikäli vikoja ilmenee myöhemmin, kannattaa sinun olla heti yhteydessä vuokrayritykseen.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Autonvuokraus ulkomailla: kokemuksia ja seikkailumieltä

Lomamatkalle.fi suosittelee autonvuokrausta ulkomailla, sillä se on oiva tapa tehdä lomasta hieman sujuvampi ja hauskempi. Netistä löytyy paljon kokemuksia muiden autonvuokrauksesta ja nämä vinkit kannattaa ottaa huomioon autoa vuokrattaessa.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti