MatkapojatMatkapojat

Thaimaa

Thaimaa on jo vuosia ollut yksi suomalaisten matkailijoiden suosikkikohteista. Kaakkois-Aasiassa sijaitsevassa maassa on täydellinen mahdollisuus yhdistää kaupunki- ja rantaloma. Tämä kohde sopii ihan kaikille, lähdit sitten reissuun puolisosi kanssa, lapsiperheenä, ystävien kanssa tai vaikka ihan yksinäänkin.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Thaimaassa on lukuisia eri kohteita, joihin suomalainen matkailija suuntaa. Suosituimpia matkakohteita Thaimaassa ovat Bangkok, Phuket, Krabi, Hua Hin, Khao Lak ja Koh Samui. Nämä kohteet tuovat jokainen jotain omaa lomamatkaasi. Moni lomailija lentää ensimmäisenä miljoonakaupunkiin Bangkokiin, jossa viettää muutaman päivän kierrellen ja shoppaillen, ja sieltä suuntaa sitten johonkin Thaimaan rantalomakohteista.

Apollo – Thaimaa

Löydä parhaat lomatarjoukset Thaimaahan!

Etsi lomatarjouksia

Tämä kohde tarjoaa sinulle aivan kaikkea. Eksoottisista kohteista lapsiperheille, Thaimaa on yksi parhaista, ja suosituimmista. Ympäri rannikkoa löytyy loistavia hotellivaihtoehtoja ja loma-asuntoja, joissa pääset nauttimaan koko perheen voimin. Hotellivaihtoehtoja on joka kohteessa useita, joten jokainen perhe löytää varmasti itsellensä sopivan vaihtoehdon, ja näin saa lomastaan kaiken mahdollisen irti.

ApolloApollo

Maa on myös reppureissaajien, ja retkeilijöiden suuressa suosiossa, sillä Thaimaan sisällä matkustaminen ja ruokailu on todella edullista. Monet ajoittavat nämä reissut kesään, jolloin Thaimaassa on sadekausi, niin hinnat ovat todella alhaalla majoituksien suhteen, mutta lämpötilat ovat silti 20 ja 30 asteen välillä. Muutoin Thaimaahan kannattaa suunnata talvella, jolloin on parhaimmat ilmat, ja sateita ei näy.

Varaa nyt itsellesi matka Thaimaan upeiden rantojen ääreen!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti