MatkapojatMatkapojat

Perhelomat lasten suosikkikohteisiin

Stressaako perheen kanssa lomalle lähteminen? Lasten kanssa matkaaminen ei aina ole helppoa, mutta Lomamatkalle.fi sivustolta löydät niin parhaat perhelomat kuin vinkitkin takaamaan onnistuneen loman.

Perheloma onnistuu parhaiten kun kohteen valintaan käyttää sopivasti aikaa. Pienten lasten kanssa rantalomat ovat usein kivoin vaihtoehto kun taas teinien kanssa voi suunnata esimerkiksi kaupunkilomalle. Kohteesta kannattaa aina keskustella perheen kesken ja löytää vaihtoehto, joka tarjoaa jokaiselle jotakin.

Monet perhelomat sisältävät myös erilaista ohjattua ohjelmaa, mikä on mukava tapa varmistaa, että myös perheen vanhemmat rentoutuvat. Eri kohteissa voi olla muun muassa päiväkerhomaista toimintaa tai retkiä, jotka on suunniteltu lapsivieraita silmällä pitäen.

Katso alta parhaat perhelomatarjoukset!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Suositut perhelomakohteet

Minne suosituimmat perhelomat sitten suuntaavat? Paras rantalomakohde lapsiperheille voi löytyä esimerkiksi Espanjasta, Kreikasta, Turkista ja Kyprokselta. Mikäli hieman pidempi lento ei pelota, on Thaimaan edulliset perhelomat mainio vaihtoehto.

Lapsiperhe lomamatkallaMikäli matkaat hieman vanhempien lasten kanssa, voivat Euroopan kaupunkikohteet olla oiva ja edullinen vaihtoehto. Edullinen perheloma ulkomailla onnistuu esimerkiksi Amsterdamissa, Berliinissä tai Barcelonassa.

ApolloApollo

Perhelomat Suomessa

Vaikka edullinen perheloma etelään onkin mahdollinen lapsiperheille, ei aina kannata suunnata kaukomaille. Halpa perheloma Suomessa on nimittäin hyvä keino rentoutua ja välttää lentokentän ruuhkat.

Suomen kohteista erityisesti Ahvenanmaa ja Lapin hiihtokeskukset ovat oiva valinta niin kesällä kuin talvella. Voit myös vierailla perheen pienempien kanssa esimerkiksi Naantalin Muumimaailmassa.

Perhelomat ovat helppo tapa matkustaa perheen kesken. Lomamatkalle.fi sivustolta voit löytää edulliset perhelomat hetkessä!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti