Rantalomat – lokoisa loma hiekkarannikolla

Kun kiire painaa päälle voi ajatus rantalomasta viehättää. Mikä olisikaan parempaa kuin upottaa varpaat kuumaan hiekkaan ja antaa vienon merituulen hivellä kasvojasi. Tee näistä ajatuksistasi totta ja löydä unelmiesi rantalomat Lomamatkalle.fi sivustolta!

Rantalomat ovat oiva vaihtoehto heille, jotka haluavat vain hetken hengähtää. Rantalomalla ei ole kiire mihinkään, eikä tarve juosta matkailijoiden keskellä – mikäli et niin halua. Voit vain istahtaa hiekalle ja antaa ajan mennä menojaan.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Parhaat rantalomakohteet

Rantalomat edullisesti Minne sitten suunnata rantalomalla? Rantalomat Euroopan suosikkikohteisiin ovat aina kova sana. Kanariansaaret tarjoavat taattua laatua suomalaisille, mutta Euroopasta löytyy monia muita hyviä kohteita. Lomamatkalle.fi sivuston suosikit ovatkin:

  • Rantalomat – Italia
  • Rantalomat – Kreikka
  • Rantalomat – Kroatia
  • Rantalomat – Bulgaria

Jos kaipaat jotakin hieman eksoottisempaa, kannattaa sinun suunnata katseet Lähi-itään tai Kaukoitään. Thaimaassa on monia kohteita, joissa riittää lämpöä ja rentoutumista. Voit myös löytää rentoa menoa ja eksotiikkaa Karibialta.

Rantalomat eivät kuitenkaan aina ole vain rannalla löhöämistä. Voit matkustaa Dubaihin tai Marrakechiin, yhdistäen lumoavat hiekkarannat kaupunkikohteiden viehättävyydellä. Miami on myös loistava rantalomakohde heille, jotka etsivät jotain muutakin kuin merta.

Rantalomat edullisesti ja kätevästi

Rantaloman ei tarvitse maksaa maltaita, jos vain valitset kohteet tarkasti. Ole joustava päivien suhteen ja mieti haluatko pakettiloman vai erilliset lennot ja majoituksen. Kannattaa myös miettiä soveltuuko kohde kaikille matkalaisille. Perheellisille on monia huikeita rantalomakohteita, mutta aina löytyy jotakin myös sinkuille tai pariskunnille!

Huomioi myös, että lennot voivat olla muualtakin kuin Helsingistä. Rantalomat Oulusta onnistuvat aivan yhtä hyvin! Voit myös löytää rantalomat Tampereelta ja siten pitää matkustuskustannukset kurissa. Helppous on rantalomien valttikortti!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti