LomarengasLomarengas

Tämän hetken parhaat äkkilähdöt

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Lomamatkan suunnittelu ja tilaaminen on usein viikkojen ja kuukausien projekti. Joskus on kuitenkin hyvä tehdä nopeita päätöksiä, ja suunnata pitkän harkinnan sijaan äkkilähdölle. Äkkilähdöt ovat oiva tapa säästää rahaa ja nauttia elämän pienistä hetkistä täysillä – elä siis hetkessä, ja nappaa parhaat äkkilähdöt meiltä täältä Lomamatkalle.fi sivustolta!

Mitä äkkilähdöt oikein ovat?

Äkkilähdöt rantalomilleKaikki äkkilähdöt ovat matkanjärjestäjien myymättömäksi jääneitä paikkoja, sekä peruutettuja lomamatkoja. Koska äkkilähdöt nimensä mukaisesti myydään hyvinkin lähellä itse matkaa, ovat hinnat aina huomattavasti normaalia alempia. Matkanjärjestäjälle on tietenkin aina parempi saada matkat myydyksi!

Äkkilähdön lähtöpäivät voivat vaihdella muutamasta päivästä viikkoihin, ja voit hakea matkoja sinulle sopivien aikojen osalta sivustoltamme. Mitä joustavampi olet lähtöpäiville, sitä parempia tarjouksia tulet löytämään.

Äkkilähtöjä voivat olla rantalomia, kaupunkilomia tai kaukomatkoja. Voit löytää All inclusive -tyylisiä matkoja tai varata matkan, johon sisältyy vain hotelli. Vaikka paketteihin sisältyykin usein lennot ja majoitus, on mahdollista löytää myös pelkkiä lentojakin.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Minne äkkilähdön voi ottaa?

Kohteet voivat siis vaihdelle suurkaupungeista lokoisiin rantakohteisiin. Lomamatkalle.fi sivuilta löytyvät äkkilähdöt niin Kanarialle, kuin Aasiaankin. Voit siis hakea matkoja tietty matkakohde mielessä, tai tutkia matkoja hintojen perusteella.

Sivuilta löytyvät äkkilähdöt ovat Suomen tunnetuimpien matkayhtiöiden ja matkanjärjestäjien järjestämiä. Löydät matkoja muun muassa näiltä matkanjärjestäjiltä:

  • Sembo
  • Expedia
  • Top10Matkatarjoukset

Mikäli haluat hieman luksusta elämään, äkkilähdöt All inclusive -tyyliin ovat paras vaihtoehto. Silloin hintaan sisältyy siis ruuat ja juomat hotellissasi. Jos olet seikkailunhakuinen, voit kokeilla jokeri äkkilähtöjä. Näissä tarkka majoitus selviää vasta matkakohteessa!

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Vinkit äkkilähdön tilaamiseen

Äkkilähtö vinkkejäHalvat äkkilähdöt vaativat hieman tarkkuutta etsiskelyyn, ja oikean vaihtoehdon löytämiseen kannattaa käyttää aikaa. Tässä hieman vinkkejä kuinka toimia äkkilähtöjä tilattaessa:

  • Varmista passin voimassaolo ennen matkan tilaamista. Ota myös huomioon mahdolliset viisumivaatimukset sekä rokotusvaatimukset.
  • Hanki aina matkavakuutus, joko tilauksen yhteydessä tai varauksen jälkeen.
  • Äkkilähtöjä haettaessa, rajaa vaihtoehtoja niin paljon kuin mahdollista. Äkkilähtöjä on niin paljon, että on helpompi etsiä sopivia kohteita rajaamalla joko kohteita tai matkustusajankohtaa. Voit myös etsiä matkoja lähtökentän perusteella.
  • Sopivan kohteen löytyessä, tee varauspäätös kuitenkin nopeasti. Huipputarjoukset hupenevat nopeasti, ja voit äkkiä menettää mahdollisuuden elämäsi matkaan.

Ennen kaikkea lähde matkaan avoimella mielellä. Koska äkkilähdöt etelään ovat aina viime hetken matkoja, ei sinulla välttämättä ole yhtä paljon valinnanvaraa hotellin tason tai lentojen ajankohdan kannalta. Äkkilähtö on kuitenkin usein onnistunut, mikäli sinulla on matkassa mukana ripaus seikkailumieltä ja avoin asenne!

Mikäli sinulta löytyy yllättäen aikaa kalenterista ja haluat palkita itsesi lomalla, ovat äkkilähdöt kokemisen arvoinen tapa matkustaa. Äkkilähtöjä löytyy moneen makuun ja ne ovat oiva tapa nähdä maailmaa ilman huimaa hintalappua. Etsi siis itsellesi uusi matkakohde Lomamatkalle.fi sivuilta ja nauti seikkailusta!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti