Hotels.com - Loma-ale
Ebookers Varaa tästä lennot + hotelli ja säästä!

Tietosuojakäytäntö

Tämä on Lomamatkalle.fi henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Laadittu 24.05.2018. Viimeisin muutos 10.04.2019.

1. Kuka rekisteriä pitää

Lomamatkalle.fi

2. Rekisteristä vastaavan yhteystiedot

[email protected]

3. Rekisterin nimi

Lomamatkalle.fi sivuston käyttäjärekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan sivuston tulee noudattaa näitä oikeusperusteita henkilötietojen käsittelyyn:

  • Henkilön oma suostumus

Tämän rekisterin henkilötietojen tarkoitus on yhteydenpito sivuston käyttäjiin sekä markkinointi. Tietoja ei käytetä profilointiin eikä automatisoituun päätöksentekoon.

5. Rekisterin sisältö

Rekisteri sisältää henkilön nimen (etu ja/tai sukunimen) sekä sähköpostin. Lomamatkalle.fi -sivusto ei vaadi ikinä mitään muita kuin edellä mainittuja tietoja käyttäjältä. Sivusto kerää myös tietoa kävijöiden IP-osoitteesta turvallisuuden takia. Kolmannen osapuolen evästeet saattavat myös kerätä tietoja kävijöiden toiminnasta sivustolla, jonka mukaan esimerkiksi voidaan kohdentaa markkinointia.

Rekisterin tietoja säilytetään toistaiseksi, ellei käyttäjä halua tietojaan poistettavaksi rekisteristä.

6. Miten rekisterin tiedot kerätään?

Rekisterissä olevat ja rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan sivustolla olevien lomakkeiden kautta, joissa pyydetään käyttäjän nimeä sekä sähköpostia. Tietoja ei kerätä ilman käyttäjän omaa suostumusta.

7. Kenelle rekisterin tietoja luovutetaan?

Rekisterissä olevia tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja voidaan ainoastaan antaa kolmansille osapuolille, jos niistä on tarkkaan sovittu käyttäjän kanssa. Tietoja ei jaeta EU:n tai ETA -alueen ulkopuolelle. Lomamatkalle.fi -sivusto toimii suomalaisella palvelimella.

Rekisterin tietoja säilytetään MailChimp® -palvelussa, joka on The Rocket Science Group, LLC:n omistama tavaramerkki.

675 Ponce de Leon Ave NE
Suite 5000
Atlanta, GA 30308 USA

8. Miten rekisteri suojataan?

Lomamatkalle.fi -sivuston rekisterin suojaamisessa sekä käsittelyssä noudatetaan äärimmäistä huolellisuutta. Sivusto itsessään on suojattu turvallisella SSL -sertifikaatilla (DigiCert Inc), jonka näet osoitepalkissa olevasta vihreästä lukon kuvasta. Rekisteri säilytetään MailChimp® -palvelussa, jolla itsessään on samainen SSL -sertifikaatti (Symantec Corporation) sekä muita suojauksia, joilla nämä tiedot pidetään turvassa. Lomamatkalle.fi -sivustolla on käytössä myös muiden kolmansien osapuolien kehittämiä suojausjärjestelmiä, joilla sivuston turvallisuutta parannetaan.

9. Ketä rekisteriä pääsee tarkastelemaan?

Rekisteri pitää huolen siitä, että tallennetut tiedot ovat vahvojen salasanojen takana suojattuna, ja niitä käsitellään luottamuksellisesti sekä vain ylläpidon toimesta. Käyttäjällä on oikeus tarkastaa omat tietonsa ottamalla yhteyttä Lomamatkalle.fi -sivustoon osoitteeseen:

[email protected]

10. Muut oikeudet

Rekisterissä olevilla henkilöillä on oikeus halutessaan poistaa häntä koskevat tiedot rekisteristä. Henkilöillä on myös muut täydet EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet.

Nämä pyynnöt tulee myös lähettää osoitteeseen: [email protected]

Rekisterinpitäjä on oikeutettu näissä tapauksissa pyytämään todistamaan henkilöllisyyden.

Lue myös käyttöehdot.

Lomamatkalle.fi © 2018 – 2019 – Kaikki oikeudet pidätetään

Vertaa itse lennot + hotelli erikseen ja kasaa edullinen matkapaketti!
Ebookers
Expedia
^
Lomamatkalle.fi