Lentokone Hotellihaku
Lentokone Lentohaku
Lomarengas - MökitLomarengas - Mökit

Tietosuojakäytäntö

Luotu: 24.02.2018 – Muokattu 01.08.2020

SAJ Media – 2690697-8

1. Johdanto

  1. Sivustomme vierailijoiden yksityisyys on meille hyvin tärkeää, ja olemme sitoutuneet suojelemaan sitä. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, mihin käytämme henkilötietojasi.
  2. Kun hyväksyt tietosuojakäytännön mukaisen evästeiden käyttämisen ensimmäistä kertaa sivustolla vieraillessasi, hyväksyt evästeiden käytön myös jokaisella tulevalla vierailukerralla.

2. Henkilötietojen kerääminen

Seuraavanlaisia henkilötietoja voidaan kerätä, tallentaa ja käyttää:

  1. tietoja laitteestasi, mukaan lukien IP-osoite, maantieteellinen sijainti, selaimen tyyppi ja versio sekä käyttöjärjestelmä;
  2. tietoja vierailuistasi ja sivuston käytöstäsi, mukaan lukien lähetysviittaus, vierailun pituus, nähdyt sivut ja sivuston navigointipolut;
  3. tietoja, kuten sähköpostiosoitteesi, jotka annat rekisteröityessäsi sivustollemme;
  4. tietoja, jotka syötät luodessasi profiilia sivustollemme – esimerkiksi nimi, profiilikuvat, sukupuoli, syntymäpäivä, parisuhdestatus, harrastukset ja mielenkiinnon kohteet, koulutustausta, työllisyystiedot;
  5. tietoja, kuten nimi ja sähköpostiosoite, jotka annat tilatessasi sähköpostejamme ja/tai uutiskirjeitämme;
  6. tietoja, jotka annat sivustomme palveluja käyttäessäsi;
  7. sivuston käytön myötä generoituja tietoja, mukaan lukien sivuston käyttöajankohdat, toistuvuus ja käyttöolosuhteet;
  8. tietoja, jotka liittyvät ostamiisi tuotteisiin, käyttämiisi palveluihin tai sivuston kautta tekemiisi transaktioihin, mukaan lukien nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja luottokortin tiedot;
  9. tietoja, jotka annat sivustollemme tarkoituksenasi julkaista ne internetissä, mukaan lukien käyttäjänimi, profiilikuvat sekä kirjoituksesi sisältö;
  10.  kaiken sivustomme kautta tai sähköpostitse lähettämäsi viestinnän sisältämiä tietoja, mukaan lukien sekä viestin sisältö että metatiedot;
  11. mitä tahansa muita henkilötietoja, joita lähetät meille.

Ennen kuin luovutat meille toisen henkilön tietoja, sinun tulee saada kyseiseltä henkilöltä lupa hänen henkilötietojensa lähettämiseen ja prosessointiin tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

3. Henkilötietojesi käyttö

Sivustomme kautta meille lähetettyjä henkilötietoja käytetään tässä tietosuojakäytännössä mainittuja tarkoituksia varten sekä relevanteilla sivustomme sivuilla. Voimme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  1. sivustomme ja liiketoimintamme ylläpito;
  2. sivustomme käyttökokemuksen personointi;
  3. sivustomme palveluiden käytön mahdollistaminen;
  4. sivustomme kautta ostettujen tuotteiden lähettäminen;
  5. sivustomme kautta ostettujen palveluiden tarjoaminen;
  6. laskelmien, laskujen ja maksumuistutusten lähettäminen sekä maksujen vastaanottaminen;
  7. muun kuin mainonnallisen kaupallisen viestinnän lähettäminen;
  8. erikseen pyydettyjen sähköposti-ilmoitusten lähettäminen;
  9. uutiskirjeemme lähettäminen, mikäli olet sitä pyytänyt (voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa);
  10. omaan liiketoimintaamme tai erikseen valikoitujen ja sinulle hyödylliseksi arvioimamme kolmansien osapuolten liiketoimintaan liittyvän markkinointiviestinnän toimitus, joko sivuston sisäisillä kirjoituksilla tai, mikäli olet sen erikseen hyväksynyt, sähköpostilla tai vastaavalla toimitustavalla (voit koska tahansa tiedottaa meille, ettet enää halua markkinointiviestintää);
  11.  käyttäjiämme koskevan tilastotiedon tarjoaminen kolmansille osapuolille (siten, etteivät kyseiset kolmannet osapuolet pysty tunnistamaan tilastosta yksittäisiä käyttäjiä);
  12. niiden sivustoomme liittyvien kysymysten ja valitusten hoitaminen, jotka sinä olet lähettänyt tai jotka koskevat sinua;
  13. sivustomme suojaaminen ja petosten ennaltaehkäisy;
  14. sivustomme käyttöehtojen noudattamisen varmistaminen (mukaan lukien sivustomme yksityisviestipalvelun kautta lähetettyjen viestien seuranta); sekä
  15. muihin tarkoituksiin.

Jos luovutat henkilötietojasi julkaistavaksi sivustollamme, me julkaisemme ja käytämme tätä tietoa antamasi luvan mukaisesti.

Voit rajoittaa ja säädellä tietojesi julkaisua sivustollamme ottamalla yhteyttä.

Ilman nimenomaista suostumustasi emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille suoramarkkinointia tai tietojen edelleen luovutusta varten.

4. Henkilötietojen jakaminen

Me voimme jakaa henkilötietojasi työntekijöillemme, virkailijoillemme, vakuutusyhtiöllemme, neuvonantajillemme, edustajillemme, hankkijoillemme tai alihankkijoillemme, mikäli tässä tietosuojakäytännössä mainitut käyttötavat sitä kohtuullisesti vaatii.

Me voimme jakaa henkilötietojasi mille tahansa ryhmämme yhtiölle (tämä tarkoittaa tytäryhtiöitä, holdingyhtiötä ja sen kaikkia tytäryhtiöitä), siinä määrin kuin tässä tietosuojakäytännössä mainitut käyttötavat sitä kohtuullisesti vaatii.

Me voimme jakaa henkilötietojasi:

  1. lain vaatimissa tilanteissa;
  2. meneillään oleviin tai mahdollisiin oikeudellisiin menettelyihin liittyen;
  3. laillisten oikeuksiemme perustamiseen, harjoittamiseen ja puolustamiseen (mukaan lukien tietojen luovutus petoksen torjuntaan ja luottoriskin vähentämiseen liittyen);
  4. jonkin liiketoimintamme tai omaisuuserämme ostajalle (tai mahdolliselle ostajalle); sekä
  5. sellaiselle henkilölle, jonka uskomme kohtuudella voivan pyytää tuomioistuimelta tai muulta toimivaltaiselta viranomaiselta näiden henkilötietojen jakamista, jos tällaisen tuomioistuimen tai viranomaisen mielestämme kohtuullisen todennäköisesti määräisi kyseisten henkilötietojen jakamista.

Tässä tietosuojakäytännössä mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta emme luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

5. Kansainvälinen tiedonsiirto

  1. Keräämäämme tietoa voidaan säilyttää, prosessoida ja siirtää kaikkien toimialueemme maiden välillä, jotta pystymme käyttämään tietoa tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.
  2. Keräämäämme tietoa voidaan siirtää seuraaviin maihin, joiden tietosuojalait eivät vastaa Euroopan talousalueen tietosuojalainsäädäntöä: Yhdysvallat, Venäjä, Japani, Kiina ja Intia.
  3. Sivustollamme julkaistavaksi antamasi henkilötiedot voivat internetin välityksellä olla saatavilla maailmanlaajuisesti. Emme voi ennaltaehkäistä tietojesi käyttöä tai väärinkäyttöä kolmannen osapuolen toimesta.
  4. Hyväksyt nimenomaisesti tässä osiossa kuvatut henkilötietojen siirtämiset.

6. Henkilötietojen säilyttäminen

  1. Tämä osio kuvaa tietojen säilyttämistä koskevat käytäntömme ja menettelymme, joiden tarkoituksena on varmistaa, että noudatamme laillisia velvoituksiamme henkilötietojen säilytystä ja poistamista koskien.
  2. Mitä tahansa tarkoitusta tai useampia tarkoituksia varten keräämiämme henkilötietoja ei säilytetä pidempään kuin on tarpeen.
  3. Artiklaa G-2 heikentämättä, yleensä poistamme henkilötiedot seuraavien päivämäärien/aikojen puitteissa:
    1. henkilötiedot poistetaan, kun käyttäjä niin vaatii
  4. Muista tämän G-osion määrityksistä poiketen säilytämme henkilötietoja säilyttäviä dokumentteja (myös sähköisiä dokumentteja):
      1. lain asettamien velvoitteiden mukaisesti:
      2. mikäli uskomme dokumenttien olevan oleellisia meneillään olevan tai mahdollisen oikeudellisen menettelyn vuoksi; sekä
      3. laillisten oikeuksiemme perustamiseen, harjoittamiseen ja puolustamiseen (mukaan lukien tietojen luovutus petoksen torjuntaan ja luottoriskin vähentämiseen liittyen).

7. Henkilötietojen turvallisuus

  1. Järjestämme kohtuulliset tekniset ja organisatoriset varotoimet, joilla pyritään ennaltaehkäisemään henkilötietojesi menetystä, väärinkäyttöä tai muuttamista.
  2.  Säilytämme kaikkia meille antamiasi henkilötietoja suojatuilla (salasanoilla ja palomuurilla) palvelimillamme.
  3.  Kaikki sivustollamme tehdyt sähköiset rahansiirrot suojataan salausteknologialla.
  4. Tiedostat, että tiedon siirto internetin välityksellä on luonnostaan turvatonta, emmekä voi taata internetin välityksellä lähetetyn tiedon turvallisuutta.
  5. Olet vastuussa sivustolla käyttämäsi salasanan salassapidosta; emme koskaan pyydä sinua kertomaan salasanaasi (sivustolle kirjautumista lukuun ottamatta).

8. Muutokset

Päivitämme tietosuojakäytäntöä aika ajoin julkaisemalla sivustollamme uuden version. Sinun tulisi silloin tällöin tarkistaa tämä sivu, jotta varmasti ymmärrät tietosuojakäytäntöön tehdyt muutokset. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista sähköpostitse tai sivustomme yksityisviestijärjestelmän välityksellä.

9. Oikeutesi

Voit pyytää meitä luovuttamaan mitä tahansa sinusta keräämäämme henkilötietoa; tietojen luovutusta koskee seuraavat ehdot:

  1. tarkoituksenmukaisen henkilöllisyystodistuksen toimittaminen. Yleensä hyväksymme passin valokopion, yhdessä sähkölaskun kaltaisen katuosoitteen varmistavan dokumentin kanssa.

Voimme pidättää pyytämiäsi henkilötietoja lain sallimissa puitteissa.

Voit koska tahansa kehottaa meitä olla käyttämättä henkilötietojasi markkinointitarkoitusta varten.

Käytännössä yleensä joko etukäteen hyväksyt henkilötietojen käyttämisen markkinointitarkoituksiin, tai tarjoamme sinulle mahdollisuuden jättäytyä pois henkilötietojen käytöstä markkinointitarkoituksiin.

10. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Sivustomme sisältää tietoja kolmansilta sivustoilta sekä niihin viittaavia hyperlinkkejä. Me emme voi vaikuttaa, emmekä ole vastuussa kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä.

11. Tietojen päivittäminen

Saatathan tietoomme, mikäli säilyttämämme henkilötietosi vaativat korjausta tai päivitystä.

12. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Eväste on tiedosto, joka sisältää tunnisteen (kirjaimista ja numeroista koostuva sarja), jonka palvelin lähettää selaimelle ja selain säilyttää sitä. Tunniste lähetetään takaisin palvelimelle aina kun selain pyytää sivua palvelimelta. Evästeet voivat olla joko “pysyviä” tai “istuntokohtaisia”: pysyvä eväste tallennetaan selaimen toimesta ja se pysyy voimassa tiettyyn päivämäärään saakka, ellei käyttäjä itse poista sitä; istuntokohtainen eväste puolestaan on voimassa ainoastaan istunnon ajan, eli selaimen sulkemiseen saakka. Evästeet eivät yleensä sisällä sellaista tietoa, josta käyttäjä voidaan henkilökohtaisesti tunnistaa, mutta säilyttämämme henkilötiedot voivat kuitenkin liittyä evästeissä oleviin tietoihin.  Käytämme istuntokohtaisia että pysyviä evästeitä sivustollamme.

  1. Sivustollamme käyttämiemme evästeiden nimet ja käyttötarkoitukset on kuvattu alla:
    1. käytämme Google Analytics- ja Adwords-palveluita tunnistaaksemme laitteen, kun käyttäjä vierailee sivustolla / seuraamme käyttäjän navigointia sivustolla / mahdollistamme ostoskorin käytön sivustolla / parannamme sivuston käytettävyyttä / analysoimme sivuston käyttöä / hallinnoimme sivustoa / ennaltaehkäisemme petoksia ja parannamme sivuston turvallisuutta / personoimme sivuston käyttökokemusta / kohdennamme mainoksia, joista tietyt käyttäjät voisivat olla erityisen kiinnostuneita / kuvaa käyttötarkoitukset.
  2. Useimmat selaimet sallivat evästeiden hylkäämisen – esimerkiksi:
    1. Internet Explorerilla (versio 10) voit estää evästeet asetusten kautta klikkaamalla “Työkalut”, “Internet-asetukset”, “Yksityisyys” ja sieltä “Edistyneet asetukset”;
    2. Firefoxilla (versio 24) voit estää kaikki evästeet klikkaamalla “Työkalut”, “Asetukset”, “Yksityisyys” ja valitsemalla sieltä “Käytä mukautettuja asetuksia” ja poistamalla valinnan “Hyväksy sivustojen evästeet”; ja
    3. Chromella (versio 29) voit estää kaikki evästeet menemällä “Mukauta ja hallitse” -valikkoon ja napsauttamalla ”Asetukset”, “Näytä lisäasetukset” ja “Sisältöasetukset” ja valitsemalla sitten “Estä sivustot asettamasta mitään tietoja” “Evästeet”-otsikon alla.

Kaikkien evästeiden estäminen vaikuttaa negatiivisesti useiden sivustojen käytettävyyteen. Jos estät evästeet, et pysty käyttämään kaikkia sivustomme toimintoja.

  1. Voit poistaa aiemmin laitteellesi tallennettuja evästeitä – esimerkiksi:
    1. Internet Explorerilla (versio 10) sinun tulee poistaa evästeet manuaalisesti (tähän löydät ohjeen osoitteesta http://support.microsoft.com/kb/278835 );
    2. Firefoxilla (versio 24) evästeiden poistaminen tapahtuu klikkaamalla “Työkalut”, “Asetukset” ja “Yksityisyys”, ja valitsemalla sitten “Käytä mukautettuja asetuksia”, klikkaamalla “Näytä evästeet” ja sitten “Poista kaikki evästeet”; ja
    3. Chromella (versio 29) voit poistaa kaikki evästeet avaamalla ”Mukauta ja hallitse” -valikon ja napsauttamalla “Asetukset”, “Näytä lisäasetukset” ja “”Tyhjennä selaustiedot” ja valitsemalla sitten “Poista evästeet ja muut sivustot ja laajennustiedot”, ja napsauttamalla sitten ”Tyhjennä selaustiedot”.
  2. Kaikkien evästeiden poistaminen vaikuttaa negatiivisesti useiden sivustojen käytettävyyteen.

13. Muutokset

Lomamatkalle.fi pidättää oikeuden muuttaa ja muokata tällä sivulla olevia käyttöehtoja koska tahansa. Muutokset tulevat voimaan siitä hetkestä, kun ne sivustolle lisätään. Kun käytät tätä sivustoa, niin hyväksyt kaikki tällä sivulla olevat käyttöehdot.

14. Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä: info@lomamatkalle.fi

© Lomamatkalle.fi 2018-2020 – Kaikki oikeudet pidätetään.

Lomarengas - MökitLomarengas - Mökit