Marokko

Marokko on myös suosittu matkakohde Afrikassa. Marokko tuo matkailijalle upean kohteen, jolla on pitkä historia ja kulttuuri. Maa on sekoitus Afrikkaa ja Ranskaa, ja monille tulee varmasti maasta heti mieleen upeat basaarit.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Marokon kulttuuri on upea, ja tässä maassa pääset tutustumaan kauniisiin vanhoihin kaupunkeihin, ja voit samalla majoittua uusissa upeissa hotelleissa. Marokko on sekoitus vanhaa ja uutta, jossa aurinkoa piisaa.

Suosituimpia kohteita Marokossa ovat Marrakech, Fès, Agadir ja Casablanca. Marrakech on kohteista tunnetuin. Täällä pääset syömää parasta marokkolaista ruokaa, tutustumaan paikalliseen kulttuuriin, ja ihastelemaan vanhaa kaupunkia Medinaa. Agadir taas on auringonottajien suosima kohde. Täältä löytyy upeita rantoja ja hotelleja. Voit myös yhdistää lomasi esimerkiksi vuokra-autolla. Agadirristä ajaa noin 3 tuntia Marrakechiin.

ApolloApollo

Marokko on lämmin ympäri vuoden, ja siellä on upeita rantoja, joiden hiekassa pääset nauttimaan auringon lämmöstä. Talvella aurinko paahtaa päivisin lämpimänä, mutta illaksi ja yöksi lämpötilat laskeva. Kesällä lämpöä riittää enemmän kuin riittävästi suomalaisen lomailijan tarpeeksi, ihan vuorokauden ympäri.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti