Thaimaan sisäiset lennot – vinkit edulliseen matkaan

Thaimaa on suosittu matkailumaa. Tämä kiehtova maa on hyvä kokea laajemmaltikin, kuin vain jämähtämällä matkailijoiden suosimiin keskuksiin. Jotta maan voi kokea laajemmalti, täytyy Thaimaan sisäiset lennot usein ottaa käyttöön, mutta kuinka se onnistuu?

Thaimaa on iso maa, mutta siellä on helppo matkustaa sisäisten lentojen avulla. Välimatkat ovat usein niin pitkiä, ja bussit sekä junat melkoisen epäsäännöllisiä aikataulujensa suhteen, joten lento on usein se helpoin vaihtoehto. Thaimaan sisällä on myös hyvin edullista lentää, joten kannattaa ehdottomasti harkita lentoa paikasta toiseen – näin koet enemmän!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Thaimaan sisäiset lentoyhtiöt

Thaimaan sisäiset lennot onnistuvat monen lentoyhtiön siivin. Halpalentoyhtiöitä sisäisillä lennoilla operoi kolme:

 • Air Asia
 • Nok Air
 • Thai Lion Air

Hieman hintavampia, mutta palveluiltaan hieman laadukkaampia lentoyhtiöitä ovat taas:

 • Bangkok Airways
 • Thai Airways
 • Thai Smile Airways

Nämä Thaimaan sisäiset lentoyhtiöt tarjoavat lentoja ympäri maan. Vaikka viimeiseksi mainitut ovatkin usein hintavampia, ei niillä lentäminen tarkoita silti matkabudjetin tuhoamista – edullisia lentoja löytyy kaikilta, kun niitä vain jaksaa etsiä!

Apollo – Thaimaa

Löydä parhaat lomatarjoukset Thaimaahan!

Etsi lomatarjouksia

On hyvä pitää mielessä, että lentoyhtiöiden välillä on eroja myös palveluissa. Kaikki kuusi eroavat esimerkiksi siinä, kuinka painava matkalaukkusi saa olla ennen kuin siitä tulee lisämaksua. Esimerkiksi Air Asialla täytyy ruumaan menevästä laukusta maksaa aina, kun taas Bangkok Airwaysilla voi mukaan ottaa ilmaiseksi alle 20 kiloisen laukun.

Kaikki edellä mainitut lentoyhtiöt käyttävät uutta kalustoa ja yhtiöiden turvallisuusjärjestelyt ovat hyvää luokkaa. Voit siis huoletta valita minkä tahansa näistä lentoyhtiöistä.

Thaimaan sisäisten lentojen hinnat

Lennot Thaimaan sisällä onnistuvat siis monen eri lentoyhtiön avulla. Entäs sitten näiden Thaimaan sisäisten lentojen hinnat? Thaimaan sisäiset lennot ovat yleisesti ottaen edullisia.

Tässä muutama esimerkki siitä, kuinka halvalla Thaimaan sisäiset lennot onnistuvat:

 • Bangkok – Chiang Mai 13€ ylöspäin
 • Bangkok – Chumphon (Koh Tao) 31€ ylöspäin
 • Bangkok – Koh Samui 73€ ylöspäin
 • Bangkok – Phuket 13€ ylöspäin
 • Bankok – Trat (Koh Chang) 70€ ylöspäin

Ota kuitenkin huomioon, että hinnoissa on eroja myös kuukausittain. Lennot ovat yleensä hintavimmat suurimman lomasesongin aikaan joulu-helmikuussa sekä Thaimaan juhlapyhinä.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Näin löydät parhaat Thaimaan sisäiset lennot

Kun haluat löytää parhaat ja halvat Thaimaan sisäiset lennot, kannattaa mielessä pitää nämä seuraavat vinkit:

Vertaile hintoja

Ota erilaiset lentojen vertailusivustot käyttöösi, jotta löydät halvimmat lennot. Lomamatkalle.fi suosittelee etsimään lentoja Expedian, Skyscannerin, Supersaverin ja Ebookersin avulla.

Jousta lentopäivissä

Mitä enemmän voit joustaa lentopäivissä, sitä halvemmaksi Thaimaan sisäiset lennot yleensä tulevat. Ota huomioon, että lentojen hinnat noin keskimäärin nousevat yleensä joulu-, tammi- ja helmikuun aikana sekä heinäkuussa.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Huomioi kenttämaksut

Thaimaan lentoihin tulee joillakin kentillä vielä lentokenttämaksu, joka nostaa lennon hintaa. Tätä hintaa ei välttämättä ilmoiteta lentoja verratessa, joten tarkista aina koko lennonhinta ennen sen varaamista.

Maksa omalla kortillasi

Thaimaan sisäiset lennot voi tilata kätevästi netistä, jolloin maksamiseen tarvitaan pankkikortti. Maksa lennot aina omalla nimelläsi olevalla kortilla, sillä se täytyy monesti esittää lentokentällä check-inin yhteydessä.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Katsasta kaikki lähiympäristön kentät

Lentoja etsiessä on myös hyvä huomioida, että matkakohteesi ympäristössä voi olla useampi lentokenttä. Älä siis tutki lentoja vain yhdelle kentälle, vaan katsasta josko läheltä löytyisi toinen kenttä, jonne lentäminen voisi olla edullisempaa.

Thaimaan sisäiset lennot tekevät maassa matkustamisesta edullista ja helppoa! Etsi siis lento Lomamatkalle.fi sivun avulla ja ihastu Thaimaan kauneuteen!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti