MatkapojatMatkapojat

Thaimaa marraskuussa – lämpöä ja juhlanhumua

Thaimaa tarjoaa marraskuussa matkailijalle lämpöä ja aurinkoa. Tässä vinkit Thaimaan matkaan marraskuussa.

Thaimaassa on periaatteessa kesä läpi vuoden. Tämä trooppinen maa on kuitenkin kesäisin hieman liian kuuma suomalaiseen makuun ja kesäkuukaudet ovat myös melko sateiset, sillä tällöin Aasiassa vallitsee sadekaudet. Siksi Thaimaa onkin tunnettu talvilomakohde, jonne suomalaiset matkustavat varsinkin joulukuussa ja koulujen talvilomien aikaan. Mutta Thaimaa on myös marraskuussa hyvä valinta, varsinkin jos haluat edullisen matkan lämpöön!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Thaimaan sää marraskuussa

Aloitetaanpa Thaimaan tarkastelu siitä, millaista säätä voit odottaa marraskuussa. Marraskuun alku on viileän jakson alku Thaimaan kuumassa ja trooppisessa ilmastossa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita villasukkia, sillä viileän jakson aikana Thaimaan keskilämpötilat ovat +25-30 asteen tienoilla. Viileää jaksoa jatkuu aina helmikuun loppuun, jolloin sää alkaa hiljalleen lämmetä.

Thaimaa on marraskuussa siis vielä melkoisen lämmin, mutta sademäärät tipahtavat kesän kuukausista. Tässä muutaman suositun lomakohteen marraskuun keskilämpötilat ja sademäärät:

  • Bangkok: noin +26 astetta ja 50 ml sateita
  • Phuket: noin +26 astetta ja 200 ml sateita
  • Koh Samui: noin +26 astetta ja 500 ml sateita
  • Chiang Main: noin +24 astetta ja 50 ml sateita

Thaimaan sää marraskuussa on lämpimämpi etelässä, kun taas pohjoisessa on viileämpää, varsinkin vuoristoalueilla. Etelärannikon itäosissa myös sataa marraskuussa läntistä rannikkoa enemmän.

ApolloApollo

Thaimaa marraskuussa – Top-3 matkakohteet

Thaimaa on marraskuussa huikean hyvä valinta lomaan, varsinkin jos paikallinen kulttuuri kiehtoo sinua. Marraskuu on nimittäin ympäri Thaimaata juhlittavan Loy Krathong festivaalin aikaa. Tämä valon juhla täyttää kadut juhlivista thaimaalaisista ja ilotulituksia ammutaan ilmoille joka päivä.

Mutta minne Thaimaassa kannattaa sitten suunnata marraskuussa? Thaimaa on marraskuussa hyvää aikaa matkustaa näihin suosittuihin kohteisiin:

Bangkok Thaimaassa

Bangkok

Kaupunkilomakohteena Bangkok toimii melkein läpi vuoden, mutta se on varsin miellyttävä varsinkin marraskuussa. Sateet alkavat vähentyä ja ilma on huomattavasti lempeämpi kuin kesäkuukausina, jolloin suurkaupunki voi tuntua tukahduttavalta.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Phuket Thaimaassa

Phuket

Phuket on marraskuussa hyvä valinta sen edullisuutensa takia. Tämän suomalaisten suosiman kohteen hotellit eivät nimittäin ole vielä täydemmillään marraskuussa, sillä alueen sesonki alkaa vasta joulukuussa. Sinne on siis helppo löytää varsin edullinen matka. Phuketin suosituimpia rantakohteita ovat:

  • Karon Beach
  • Kata Beach
  • Patong Beach
Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Chiang Mai

Chiang Mai sopii marraskuisen loman kohteeksi ja varsinkin heille, jotka haluavat lomaltaan jotakin muuta kuin rantaa ja löhöilyä. Chiang Mai tarjoaa loistavat puitteet vaellusretkiin ja kulttuurin tutkimiseen. Alue on täynnä temppeleitä ja kauniita vuoristovaelluksia vuoristoheimojen asuttamiin kyliin.

Apollo – Thaimaa

Löydä parhaat lomatarjoukset Thaimaahan!

Etsi lomatarjouksia

Vinkit lentojen ja matkojen etsintään

Kuten todettu, marraskuu tarjoaa mahdollisuudet edulliseen lomaan Thaimaassa. Se on juuri suosituimman sesonkiajan ulkopuolella, joten valmismatkat ja omatoimimatkat onnistuvat varsin kätevästi.

Lennot Thaimaaseen marraskuussa onnistuvat päivittäin suorien lentojen avulla. Lentoja vertailemalla voit myös löytää halpalentoyhtiöiden lentoja, jolloin sinun tulee monesti tehdä vähintään yksi vaihto. Lentäminen Thaimaan sisällä on edullista. Lennot Thaimaaseen marraskuussa voi löytää peräti 400 euron hintaan.

Valmismatkoja järjestetään jo marraskuussa ja silloin on helppo säästää varsinkin äkkilähtöjen avulla. Äkkilähdöt Thaimaaseen marraskuussa alkavat yleensä noin 700 eurosta ylöspäin.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Maukas ja lämmin loma Thaimaassa

Thaimaa on marraskuussa parasta aikaa matkustaa tähän makujen täyteiseen maahan. Sää Thaimaassa on silloin lämmintä, voit kokea paikallista juhlanhumua sekä löytää edullisia lomia nauttien maan tarjonnasta juuri ennen sesonkiajan alkua.

Varaa siis loma Thaimaaseen marraskuuksi ja vietä lämmöntäyteinen loma kauniissa maisemissa koko perheen voimin!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti