MatkapojatMatkapojat

Minne Thaimaassa lasten kanssa – Top-6 kohteet

Thaimaa on loistava kohde perhelomaan, olipa lapset sitten pieniä tai jo matkalla kohti teini-ikää ja aikuisuutta. Maassa riittää paljon sopivia kohteita sekä runsaasti tekemistä. Kaiken lisäksi thaimaalaiset ovat ihanan lapsiystävällinen kansa! Minne Thaimaassa lasten kanssa sitten kannattaa suunnata?

Thaimaassa pärjää mainiosti niin pienempien kuin isompienkin lasten kanssa. Thaimaalaiset ottavat lapset loistavasti huomioon, joten tilanteita ei kannata jännittää. Tässä muutama vinkki Thaimaan lomaan lapsien kanssa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Minne Thaimaassa lasten kanssa?

Minne päin Thaimaata lasten kanssa tulisi sitten suunnata? Tässä Top-6 kohdetta, jotka kannattaa pitää mielessä.

Phuket Thaimaassa

1. Phuket

Lapsiperheiden suosikki Thaimaassa on ehdottomasti Phuket. Sieltä löytyy runsaasti aktiviteetteja aina norsuihin tutustumisesta (lue norsujen suojelu -opas ennen kuin varaat aktiviteettia) viidakon köysiratapuistoissa seikkailemiseen. Phuket tarjoaa myös mitä upeimpia pitkiä hiekkarantoja.

Phuketiin tehdään runsaasti pakettimatkoja ja sinne onnistuvat suorat lennot Suomesta. Minne Phuketissa lasten kanssa sitten kannattaa mennä?

Parhaita paikkoja ovat:

  • Karon Beach ja Bang Tao hiekkarannat hotelleineen.
  • Phuketin akvaario, jossa pääset katsomaan eksoottisia kaloja.
  • Splash Jungle Water Park ja sen hurjat vesiliukumäet.
ApolloApollo

Hua Hin, Thaimaa

2. Hua Hin

Hua Hin on vain kolmen tunnin ajomatkan päässä Bangokin lentokentältä, ja alue on tunnettu rennosta sekä rauhallisesta menostaan. Hua Hinin hotellit tarjoavat ihania uima-altaita, joissa lapset viihtyvät varmasti. Koska Hua Hin on hieman yhtenäisempi ja tiiviimpi kohde Phuketiin verrattuna, on siellä helppo liikkua paikasta toiseen. Hua Hin tarjoaa myös paljon ostosmahdollisuuksia.

Apollo – Thaimaa

Löydä parhaat lomatarjoukset Thaimaahan!

Etsi lomatarjouksia

 

Dolphin Bay Resort, Thaimaa

3. Dolphin Bay

Paikalliset perheet matkaavat usein Dolphin Bayhin. Tämä mainio rantakohde on Hua Hinistä vajaan tunnin etelään, ja sieltä löytyy taatusti maan lapsiystävällisin hotelli. Dolphin Bay Resortissa nimittäin kaikki aamupalasta alkaen on suunniteltu lapsia ajatellen.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Cha Am, Thaimaa

4. Cha Am

Rauhallisia ja idyllisiä kohteita, minne Thaimaassa lasten kanssa voi suunnata löytyy paljon ja niistä Cha Am on yksi viehättävimmistä. Tämä Hua Hinin vieressä sijaitseva kohde on aivan meren äärellä ja maisemat ovat ihastuttavia maalaismaisemia. Tästä edullisesta kohteesta on myös helppo matkata Hua Hiniin, vaikkapa ruokailemaan eurooppalaisissa ravintoloissa.

Khao Lak, Thaimaa

5. Khao Lak

Hieman isommat lapset viihtyvät varmasti myös Khao Lakin luonnonläheisessä kohteessa. Tämä rantakohde on aivan sademetsän lähellä, joten sieltä pääsee helposti patikoimaan ja tutustumaan sademetsän elämään. Perheen isoimmat voivat myös nauttia sukeltamisesta alueen isoilla koralliriutoilla.

Koh Lanta, Thaimaa

6. Koh Lanta

On myös runsaasti saaria minne Thaimaassa lasten kanssa voi matkata. Näistä Koh Lanta on täynnä paikallista tunnelmaa ja pitkiä valkeita hiekkarantoja. Perheiden suosiossa olevalla saarella riittää tekemistä aina kajakkiretkistä snorklaamiseen.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Mikä on paras kohde Thaimaassa lapsiperheelle?

Kuten yllä käy ilmi, on vaikea nimitä vain yksi kohde minne Thaimaassa lapsen kanssa tulisi mennä. Koska maa on erityisen soveltuva lapsiperheille, voi lomaa suunnitella pitkälti omien halujen mukaan. Haluatko vain rantalomaa vai runsaasti aktiviteetteja? Näiden avulla löydät suosikin yllä olevista kohteista!

Mitä muuta on hyvä ottaa huomioon?

Thaimaassa, niin kuin missä tahansa matkatessa, kannattaa maalaisjärki ottaa käyttöön ja edetä lapsen toiveiden mukaan. On myös muutama erityinen vinkki, jotka tässä maassa on hyvä muistaa. Nämä ovat:

  • Varaa yölento, jotta pitkä lentomatka sujuu mukavammin.
  • Vältä tulisimpia ruokia, jotka voivat helposti sekoittaa niihin tottumattoman vatsan. Aivan pienille vauvoille kannattaa ottaa vauvanruuat mukaan.
  • Suojaa lasten iho huolella UV-säteilyltä.
  • Tsekkaa Thaimaan rokotussuositukset hyvissä ajoin ennen matkaa.

Omia ja perheen haaveita miettimällä, voit valita suosikki kohteen yllä olevasta listasta. Nämä ovat kaikki loistavia kohteita minne Thaimaassa lasten kanssa kannattaa matkata! Ota siis vinkit käyttöön ja suunnittele ihastuttava perheloma!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Kohteet lapsiperheille Thaimaassa kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti