MatkapojatMatkapojat

Top 7 Phuketin rannat – Thaimaan kauniit rannat

Thaimaassa sijaitseva Phuket on suomalaisten kestosuosikkeja aurinkoloman viettoon. Varsinkin Phuketin rannat viehättävät ja vetävät puoleensa.

Phuketin parhaat rannat ovat yksi tämän kohteen suurimpia vetovoimia. Niissä nimittäin yhdistyvät kaikki hyvään rantalomaan vaadittavat asiat: turkoosi ja lämmin vesi, valkea hiekka, porottava aurinko ja viilentävät palmut. Kun kaipaat rentoutusta ja kiireetöntä menoa, ei Phuketia voi olla suosittelematta. Alla esittelyssä parhaat Phuketin rannat, jotta voit vaihdella missä otat aurinkoa seuraavan lomasi aikana!

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Paradise Beach Phuketissa

1. Paradise Beach

Hieman Patongin ulkopuolella sijaitseva Paradise Beach on vielä melko koskematon ja kiireetön ranta tämänkaltaisessa suositussa lomakohteessa. Ranta on todella suojaisa ja hyvinkin luonnollinen. Paradise Beach on ehdottomasti monien mielestä Phuketin kaunein ranta. Siellä on myös runsaasti mahdollisuuksia harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja.

Kata Noi Beach Phuketissa

2. Kata Noi Beach

Katassa sijaitseva Kata Noi Beach soveltuu myös rauhalliseen rantalomailuun. Tällä rannalla on tiedossa todella hienoa hietikkoa ja melko leppoisaa aallokkoa. Varsinkin snorklaajat viihtyvät Kata Noi Beachilla.

ApolloApollo

Banana Beach Phuketissa

3. Banana Beach

Kaikki Phuketin rannat eivät ole enää yhtä hiljaisia, matkailijoiden ihastuttua alueeseen niin kovin. Banana Beach on esimerkki juuri hieman vilkkaammasta rannasta, mutta ilman, että se kuitenkaan haittaa menoja ja meininkiä. Ranta on nimittäin yksi kauneimmista ja siellä viihtyy taatusti, sillä olo ei koskaan ole tukala tai ahdas.

Ya Nui Beach Phuketissa

4. Ya Nui Beach

Tämä vain 200-metrin mittainen ranta ei todellakaan ole niitä Phuketin suurimpia. Mutta se on siitäkin syystä monen mielestä Phuketin paras ranta. Valkeata hiekkaa ja kirkasta vettä ihaillessa on vaikea olla kovinkaan eri mieltä! Läheltä löytyy myös runsaasti kivoja ravintoloita rennon päivän viettoon paratiisissa.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Nai Harn Beach Phuketissa

5. Nai Harn Beach

Nai Harn Beach on Phuketin paras ranta lapsille, sillä vesistö on melko tyyntä ja rannalla on todella runsaasti rantavalvontaa. Tämä ranta on lisäksi sopivan kokoinen ja sen läheltä löytyy runsaasti hotelleja sekä ruokapaikkoja.

Apollo – Phuket

Löydä parhaat lomatarjoukset Phuketiin!

Etsi lomatarjouksia

Bangtao Beach Phuketissa

6. Bangtao Beach

Parhaat rannat Phuketissa ovat hyvinkin erikokoisia ja niistä pisimpiin lukeutuu Bangtao Beach. Tilaa siis riittää ja lisäksi aivan rannan läheisyydessä oleva bulevardi on täynnä niin hotelleja kuin ostosmahdollisuuksiakin, jotta voit välillä poiketa vaikkapa kävelylle.

Patong Beach Phuketissa

7. Patong Beach

Monelle matkailijalle se paras ranta Phuketissa on tietysti Patongin kuuluisaksi tullut ranta. Tämä ei välttämättä ole se rauhallisin ranta, eikä aina lapsiperheiden suosikki, mutta vilkkaampaa rantaelämää etsivien tulee ehdottomasti kokea Patongin kuumuus ja meininki.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Phuketin rannat saavuttaa edullisesti Suomesta

Mikä parasta, kaikki yllä mainitut ihanat Phukit rannat voi saavuttaa Suomesta nopeasti ja edullisesti. Phuketiin tehdään runsaasti pakettimatkoja, varsinkin talvikuukausina. Näihin on mahdollista löytää edullisia paikkoja, varsinkin jos äkkilähdöt eivät kauhistuta.

Voit lisäksi suunnitella omatoimimatkan Phuketiin:

  • Etsi lentoja vaikkapa Travellinkin avulla.
  • Majoitu edullisessa hostellissa hotellin sijaan.
  • Varaa matkat sesonkiaikojen ulkopuolella, esimerkiksi huhti-toukokuussa.

Näiden vinkkien avulla voit päästä kokemaan Phuketin kauneimmat rannat ilman kukkaron menetystä!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Muista myös nämä Phuketin nähtävyydet

Phuket ei tietenkään ole pelkkää rannalla löhöilyä. Alueella riittää muutakin tekemistä, joten jos pelkkä rannalla olo alkaa tylsistyttää, muista nämä Phuketin tärpit:

  • Kävely Phuket Townin vanhassa kaupungissa.
  • Tutustu Wat Chalongin temppeliin.
  • Pelaa golfia Phuketin lukuisilla golfkentillä.
  • Tee retki alueen lähistön pikkusaarille.
  • Ihastele auringonlaskua Promthep Capen niemenkärjessä.

Phuketin rannat, nähtävyydet ja ihanat maut viettelevät siis kenet tahansa. Antaudu näiden ihanuuksien vietäväksi ja suuntaa perheen, kumppanin tai kaverien kanssa lomalle Phuketiin!

Phuketin rannat kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti