Phuket lasten kanssa on seikkailua parhaimmillaan

Thaimaa on yksi parhaista kohteista lapsiperheille. Phuket lasten kanssa on täynnä kiehtovaa tekemistä ja vauhdikkaita nähtävyyksiä.

Thaimaa on lapsiystävällinen maa, jonka suosio suomalaisten matkailijoiden keskuudessa on vankkumaton. Phuket on Thaimaan suosituimpia matkakohteita ja siellä riittää runsaasti tekemistä varsinkin lapsiperheille. Tässä vinkit, joiden avulla Phuket on lasten kanssa elämyksellinen kokemus koko perheelle.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Minne Phuketissa lasten kanssa kannattaa suunnata?

Phuket on suosittu rantalomakohde ja siellä riittää alueita jokaiselle matkailijalle. Phuket pienten lasten kanssa voi olla hieman liian railakas Patong Beachin alueella, joten lapsiperheiden kannattaa suunnata mieluummin esimerkiksi näille alueille:

  • Karon Beach
  • Katan Beach
  • Cape Panwan
  • Bang Tao Beach

Hotelleista lapsiperheiden kannattaa ehdottomasti suosia juuri perheille suunnattuja hotelleja, joita Phuketissa on runsaasti. Tällaisissa hotelleissa on lapsille erilaisia aktiviteetteja ja kerhoja, sekä uima-allasalueilla lapsiystävällisiä altaita.

ApolloApollo

Phuket lasten kanssa tarjoaa runsaasti elämyksiä

Kun olet matkalla lasten kanssa Phuketissa, ei sinun tarvitse pelätä tekemisen puutetta. Pitkät rannat ja hotellien hienot uima-allasalueet ovat usein riittäviä pitämään pienet innostuneina. Toki tässä kiehtovassa kaupungissa riittää runsaasti muutakin tekemistä. Phuket lasten kanssa tarjoilee esimerkiksi nämä elämykset:

Veneretki alueen saarille

Phuketin edustalla on monia pieniä saaria, joille on mahdollista tehdä veneretkiä. Esimerkiksi Phi Phi saaret sekä Phang Ngan lahdessa sijaitseva James Bond Island ovat hyviä kohteita. Näissä viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin.

Vieraile vesipuistoissa

Phuket lasten kanssa tarjoaa runsaasti vesipuistoja, jos rantaleikit alkavat tylsistyttää. Näitä riittää Phuketissa runsaasti ja suosituimpia ovat esimerkiksi:

  • Splash Jungle vesipuisto
  • Surf House Phuket surffipuisto
  • Anthem Wakepark puisto

Sukeltamaan suomenkielellä

Phuket pienen lapsen kanssa voi tarjota jopa sellaisen elämyksen kuin sukeltaminen. Thaimaassa ja varsinkin Phuketin alueella on nimittäin sukelluskouluja, joissa lapset voivat harjoitella sukeltamista ja jopa suomeksi!

Apollo – Phuket

Löydä parhaat lomatarjoukset Phuketiin!

Etsi lomatarjouksia

3D seikkailua museossa

Museot eivät monesti kuulu lasten suosikkikohteisiin, mutta Phuket lapsiperheille tarjoilee tähänkin ratkaisun. Kaupungin 3D Trickeye Museum museo on elämys vailla vertaansa. Täällä nauravat taatusti kaikki perheenjäsenet!

Kiipeile viidakon katveessa

Jungle Xtreme Adventure Park on Phuketin ja koko Thaimaan tunnetuimpia nähtävyyksiä. Tämä viidakossa sijaitseva seikkailupuisto sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Siellä on myös aivan pienille lapsille soveltuvia seikkailuita.

Pidä hauskaa rannoilla

Phuket lasten kanssa on toki rantaloma parhaimmillaan ja päivät saakin helposti kulumaan rannoilla. Yhdelle rannalle ei kannata jämähtää, vaan kokeilla eri rantoja. Niiden yhteydessä kun on usein erilaisia aktiviteetteja ja ravintoloita, joten vaihtelu virkistää! Kivoimpia rantoja ovat muun muassa Kata Noi Beach ja Banana Beach.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kolme vinkkiä Phuketin lomaan

Jotta Phuket lasten kanssa on täynnä menoa ja meininkiä, muista nämä kolme vinkkiä:

  • Varaa retket etukäteen ja muista tinkiä hinnasta, jos varaat ne paikanpäällä.
  • Liikkuminen paikasta toiseen voi kestää kaupungin ruuhkien takia, joten varaudu siihen.
  • Ota aina runsaasti vesipulloja mukaan, sillä Phuketin ilmasto on varsin kuumaa.
Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Muistorikas loma Phuketissa

Näiden vinkkien avulla voit viettää rentouttavan ja muistorikkaan perheloman Phuketissa. Phuket lasten kanssa on helppo ja taatusti hauska kohde. Sinne on helppo suunnata Suomesta käsin vaikkapa lasten talviloman viettoon.

Ota Phuket suunnaksi ja hurmaudu Thaimaan tuulista!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti