MatkapojatMatkapojat

Thaimaa maaliskuussa on kuuma ja kuiva

Suomalaisten suosikkeihin lukeutuva Thaimaa on lämmin kohde läpi vuoden. Thaimaa maaliskuussa lupaa kuivaa ja kuumaa ilmaa sitä halaville.

Thaimaan trooppinen sää on suomalaisten matkailijoiden mieleen. Maa sopii loistavasti lämpimän rantaloman viettoon ympäri vuoden, tarjoten välillä sopivan lempeää lämpöä ja toisinaan taas kiihkeään kuumaa auringonpaistetta. Thaimaa on maaliskuussa on säältään juuri kuumaa ja kuivaa, sillä maassa on silloin kuumin kausi menossa. Maa onkin kivaa vaihtelua Suomen pakkasiin.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Thaimaan sää maaliskuussa

Thaimaan sää maaliskuussa on siis kuumimmillaan. Maan kuiva ja kuuma kausi kestää maaliskuusta toukokuuhun. Ilma on silloin todella paahtava, eikä sateita juuri esiinny missään päin. Thaimaa maaliskuussa ei sovellu helteitä inhoaville ja joidenkin mielestä maaliskuu voi hyvinkin tuntua liian kuumalta. Jos taas kuuma ilma on juuri sinun juttusi, ei parempaa matkustusajankohtaa tähän kivaan maahan juuri ole!

Keskilämpötilat koko maassa kipuavat yli +30 asteen yläpuolelle. Phuket on maaliskuussa kuumimpia kohteita, keskilämpötilojen noustessa jopa +34 asteeseen. Phuketin keskimääräinen sademäärä on maaliskuussa 75 millimetriä.

Bangkok on maaliskuussa taas vähäsateisempi, sillä keskimääräinen sademäärä kaupungissa on vain 31 millimetriä. Lämpötila kipuaa kuitenkin Phuketin kanssa samoihin lukuihin. Bangkok tuntuu kuitenkin Phuketia huomattavasti kuumemmalta.

Thaimaan rannikkoalueet ovat keskimäärin hieman viileämpiä kuin maan sisäosat. Esimerkiksi Bangkok on hyvinkin tukahduttava maaliskuussa, kun taas Thaimaan saaret ja rannikkokohteet kuten Krabi ja Phang Nga ovat hieman viileämpiä. Krabi onkin maaliskuussa yksi suosituimmista matkakohteista, sillä keskimääräiset lämpötilat pysyvät +25 ja +30 asteen välissä, eikä sateita tarvitse pelätä. Se tarjoaa täydelliset puitteet perinteikkään rantaloman viettoon.

ApolloApollo

Tässä vielä muutamia keskilämpötiloja Thaimaan suosikkikohteista maaliskuussa:

  • Hua Hin +32 astetta
  • Chiang Mai +35 astetta
  • Ko Samui +31 astetta

Jos siis haluat tukahduttavaa kuumuutta, suuntaa Thaimaan pohjoisosiin. Lämpöä riittää kuitenkin myös etelässä, vaikkakin niissä voit nauttia hieman vähemmän polttavasta kuumuudesta.

Apollo – Thaimaa

Löydä parhaat lomatarjoukset Thaimaahan!

Etsi lomatarjouksia

Thaimaa maaliskuussa lupaa lisäksi hauskoja tapahtumia

Jos Thaimaa maaliskuussa kutsuu sinut lämpöönsä, riittää siellä runsaasti hauskaa tekemistä. Maan rannat ovat tietysti parhaimmillaan rentoutumiseen ja rusketuksen hankintaan. Mutta Thaimaassa vietetään maaliskuussa lisäksi hauskoja tapahtumia ja festivaaleja


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Kokemisen arvoisia tapahtumia ovat esimerkiksi:

  • Maaliskuuta vietettävät Thaimaan kansalliseläimen, eli elefantin -päivät.
  • Maaliskuuta juhlitaan kansallista thainyrkkeilyn Muay Thai –päivää.
  • Maaliskuussa järjestettävät kansainväliset leijanlennätys festivaalit.

Yllä mainittujen juhlien aikaan monet paikalliset ravintolat, temppelit ja hotellit tarjoilevat parastaan. Niissä järjestetään monenlaisia tapahtumia, joissa pääsee kokemaan erilaisia elämyksiä ja tutustumaan yllämainittuihin festivaaleihin.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Maaliskuu tarjoaa mahdollisuudet edulliseen lomaan

Koska Thaimaan ilmasto on maaliskuussa kuivimmillaan, on se hyvää aikaa onnistua edullisen loman vietossa. Thaimaa maaliskuussa ei ole matkailijoiden vilkkainta aikaa, minkä johdosta maahan löytyy tälle kuukaudelle runsaasti edullisia lentoja sekä edullista majoitusta. Hotellien hinnat ovat usein lomasesonkia halvempia, joten voit löytää huipputarjouksia tasokkaammistakin hotelleista.

Äkkilähtötarjouksiakin on helppo löytää Thaimaan kuumuuteen juuri maaliskuussa. Jos olet matkalla pohjoiseen, kannattaa kuumuuden takia varmistaa, että huoneessa on ilmastointi. Esimerkiksi Bangkokissa yöt ovat vielä todella paahtavia, joten ilmastoitu huone takaa hyvät yöunet.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Matkaa Thaimaan lämpöön

Ota siis suunnaksi Thaimaa maaliskuussa kun haluat lämpöä ja erikoista tekemistä. Maan suosituimmat lomakohteet soveltuvat kaikki loman viettoon ja kauniista säästä voi nauttia niin Phuketissa kuin Bangkokissa.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti