MatkapojatMatkapojat

Millainen kohde on Thaimaa kesällä?

Thaimaa on kesällä ehdottomasti vierailunarvoinen kohde. Mikä tekee tästä suomalaisten suosimasta kohteesta hyvän juuri kesäisin?

Suomalaiset tuntevat Thaimaan tietysti enemmän talvi- kuin kesäkohteen, mutta tähän kauniiseen ja kiehtovaan maahan kannattaa harkita myös kesäloman tekoa. Tässä tietoa siitä, miksi Thaimaa kesällä ei kuulosta hullumalta idealta.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Thaimaan sää kesällä

Sää on tietenkin monelle se suurin syy matkustaa Thaimaahan. Jos siis olet suuntaamassa kesällä Thaimaahan, mitä voit odottaa sään suhteen? Thaimaan kesää voisi kuvailla lyhyesti näin: kuuma ilma ja sateiset päivät.

Thaimaan sää kesällä on siis kostea ja paikoittain melko sateinen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että vettä tulisi joka päivä. Sateita on keskimäärin noin joka toinen päivä ja ne ovat melkein aina kuuriluontoisia – ne siis tulevat ja menevät melko nopeasti. Thaimaa kesällä on monsuunin silmässä ja monsuunin aiheuttamat sateet ovat kokemus itsessään. Sateet eivät siis tule samalla tavalla kuin Suomessa, että voi olla monta päivää putkeen synkkää.

Tämän lisäksi lämpötila on kauttaaltaan niin lämmin, ettei pieni sade edes haittaa päivää! Lämpötila vaihtelee hieman maan eri osissa. Keskimäärin se on noin +24 ja +32 asteen tuntumassa. Merivesi on todella lämmintä, sillä se voi kieppua +28 asteen hujakoilla.

ApolloApollo

Minne Thaimaassa kannattaa kesällä matkustaa?

Koska sää vaihtelee hieman paikasta toiseen, kannattaa kesäloman kohdetta miettiä tarkasti. Thaimaa ei ole kesällä lomasesongin huumassa, joten lomakohteet voivat olla melko hiljaisia, mutta edullisia. Alla muutama idea minne matkata kun suuntaat kesällä Thaimaaseen:

Koh Samui, Thaimaa

Koh Samui

Etelässä olevat saaret ovat niitä Thaimaan aurinkoisimpia kohteita, kun matkaat kesällä Thaimaahan. Esimerkiksi Koh Samuilla ei ole pahin sadekausi juuri kesäkuukausina, joten voit viettää siellä hyvinkin perinteistä rantalomaa.

Pidä mielessä muutkin Siaminlahden saaret, kuten:

  • Koh Phangan
  • Koh Tao
Apollo – Thaimaa

Löydä parhaat lomatarjoukset Thaimaahan!

Etsi lomatarjouksia

Pattaya, Thaimaa

Pattaya

Pattaya on suomalaisten suosikkikohteita juuri talvella, mutta tähän rantalomakohteeseen voi huoletta suunnata myös kesällä. Sateita ei ole niin paljon, että ne häiritsisivät rannalla olemista joka päivä. Lisäksi hinnat ovat tässä matkailijoiden suosimassa kohteessa todella matalat.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Chiang Mai, Thaimaa

Chiang Mai

Tämä Pohjois-Thaimaassa sijaitseva kaupunki on kiva kesäkohde. Siellä on sopivasti kulttuuria ja historiaa, Chiang Main ruokakulttuurin tarjotessa Thaimaan parasta antia. Golfin pelaajille Chiang Mai tarjoaa edulliset mahdollisuudet aktiivilomaan juuri kesäisin.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Thaimaa kesällä on vieläkin edullisempi lomakohde

Thaimaa ei ole kovinkaan kallis matkakohde mihinkään aikaan vuodesta, mutta hinnat alenevat huomattavasti kesäkuukausina. Tämä on maan virallista low-seasonia, eli matkailijat eivät juuri silloin maahan matkusta. Tämän johdosta esimerkiksi hotellien hinnat suosituimmissakin lomakohteissa tippuvat hurjasti. Luksushotellit ja spa-kohteet ovatkin parhaita paikkoja, minne Thaimaassa kesällä kannattaa suunnata itseään hemmottelemaan.

Kesäisin Thaimaassa järjestetään lisäksi hurjat kesäalet. Kaupoissa on mahdollista tehdä löytöjä jopa 80% alennuksilla. Nämä alet ovat varsin näkyvät suurissa kaupungeissa kuten Chiang Maissa ja Bangkokissa.

Lentojakin on helpompi löytää kesällä Thaimaaseen. Olitpa etsimässä sitten paketti-tai omatoimimatkaa, voit löytää tarjouksia, jotka tekevät kesälomasta edullisen.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Kesäinen Thaimaa on festivaalien juhlaa

Thaimaa on kesällä kulttuurien ystävien juhlaa. Tämä kaunis maa kun on paljon muutakin kuin ihania rantoja – Thaimaan kulttuuri on tutustumisen arvoinen ja kesän juhlat antavat tähän huikean mahdollisuuden.

Kesällä voisit esimerkiksi päästä nauttimaan:

  • Phi Ta Khon –aavefestivaalista Pohjois-Thaimaassa
  • Kuningas Maha Vajiralongkornin syntymäpäivistä ympäri maan
  • Buddhalaisesta paastonajasta kaikkialla Thaimaassa

Thaimaa tarjoaa kesällä siis loistavan mahdollisuuden edulliseen ja rentouttavaan lomaan. Paikallinen sää on erilainen kuin talvella, mikä takaa sen, että koet jotakin uutta ja kiehtovaa tässä tutussa lomakohteessa!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti