ApolloApollo

Kaupunkilomat – jotain uutta arjen keskelle

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Loman ei aina tarvitse olla rannalla löhöilyä, vaan joskus mielesi voi haluta pientä seikkailua. Kaupunkilomat ovat oiva tapa irtautua arjesta ja kokea jotain uutta ja mielenkiintoista. Lomamatkalle.fi sivustolta löydät kaupunkilomatarjoukset niin Eurooppaan kuin kaukomaille.

Kaupunkilomat voivat sisältää paljon erilaisia kokemuksia. Voit uppoutua paikalliseen kulttuuriin vaikka Prahassa tai shoppailla vaatekaapin uusiksi Lontoossa. Halusitpa sitten syödä hyvin tai nauttia paikallisesta juhlahumusta, löydät sopivan kohteen varmasti – ja milloin tahansa. Kaupunkilomat helmikuussa ovat esimerkiksi hyvä tapa karistaa Suomen kaamos ja piristyä ennen kevättä. Mutta halutessasi voit lähteä matkaan vaikka heti ensi viikolla! Kaupunkilomatarjouksista löytyy nimittäin lukuisia äkkilähtöjä.

Kaupunkilomat – Eurooppa

Euroopan kohteet ovat suosituimpia kaupunkilomakohteita. Lomamatkalle.fi sivustolta löydätkin matkoja niin lähelle Tallinnaan kuin hieman kauemmas vaikka Portugaliin. Kaupunkiloma tarjoukset sisältävät niin hotellitarjouksia kuin valmiita matkapaketteja monissa eri Euroopan kohteissa.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Tekemistä kaupunkilomalla

Kaupunkilomat – Kaukomaat

Voit toki tehdä kaupunkimatkan myös kaukomaille. Tutustu aivan toisenlaiseen kulttuuriin Dubaissa tai piipahda jouluostoksille New Yorkiin. Maailma on täynnä loistavia kaupunkeja, joissa viihdyt varmasti. Mikä parasta, lähtöpaikan ei tarvitse olla vain Helsinki. Kaupunkilomat Oulusta tai Tampereelta onnistuvat myös mainiosti.

Kaupunkilomat – Suomi

Aina ei toki tarvitse lähteä merta edemmäksi kalaan, sillä Suomi on täynnä loistavia kaupunkilomakohteita. Voit nauttia kiireetöntä tunnelmaa niin Itä-Suomessa kuin Lapissakin. Kaupunkiloma Suomessa on hieno tapa tutustua johonkin niin tuttuun, mutta silti hieman erilaiseen menoon!

Artikkeli jatkuu alla
ApolloApollo
Artikkeli jatkuu...

Ihanat ja rentouttavat kaupunkilomat

Tarjoukset Lomamatkalle.fi sivustolta takaavat sinulle rentouttavan ja mieleenpainuvan loman, olitpa sitten matkalla perheesi tai kaveriesi kanssa. Varaa siis suosikki kaupunkilomasi jo tänään!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti