Top 6 halvat kaupunkilomat

Kaupunkiloma on paras tapa ottaa pieni irtiotto arkeen. Valkkaa siis tästä parhaat halvat kaupunkilomat ja vietä rentouttava loma upeissa maisemissa.

Halpoja kaupunkilomakohteita riittää maailmalla piristämään arkea. Kaupunkilomat tuovat sopivaa vaihtelua arkeen ja pitkä viikonloppu jossakin upeassa kaupunkikohteessa tuo taatusti puhtia jaksaa taas ahertaa. Mutta minne sinun kannattaa suunnata kun haaveissasi on edullinen kaupunkiloma? Alla esittelyssä tämän hetken parhaimmat halvat kaupunkilomat.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Top 6 halvat kaupunkilomat

Edullinen kaupunkilomakohde voi löytyä hyvinkin yllättävistä paikoista. Kohteita riittää Euroopassa, mutta myös hieman kauempana ja ainakin nämä kaupunkilomakohteet kannattaa pitää mielessä.

Kaupunkiloma Riikassa

1. Riika

Riika on nopeasti nousemassa todelliseksi huippulomakohteeksi. Latvian kauniiseen pääkaupunkiin pääsee Suomesta todella edullisesti, sillä vaihtoehtoina ovat matkat niin lentäen, että bussilla Tallinnasta. Sinun on mahdollista hankkia lennot alle sadalla eurolla ja bussiin ei tarvita kymppiä enempää. Lisäksi Riika on täynnä edullisia majoitusvaihtoehtoja ja hieman hienommassakin hotellissa on mahdollista yöpyä alle sadalla eurolla tarjouksia hyödyntäen. Yleisesti ottaen Riian hintataso on pysynyt vielä melko matalana ja erilaista tekemistä kaupungissa riittää runsaasti. Tässä kohteessa kannattaa ehdottomasti nähdä myös Riian vanhakaupunki.

Kaupunkiloma Berliinissä

2. Berliini

Berliini on monipuolinen kaupunkilomakohde, eikä siellä lomailun tarvitse maksaa maltaita. Lentoja on usein saatavilla jopa alle sadan euron hintaan, joten kyseessä on edullinen kaupunkilomakohde. Berliinin kulttuuritarjonta on loistava ja värikäs historia tuo oman vivahteensa lomakohteeseen. Lisäksi kaupungin katuruokakulttuuri on todella runsas ja edullinen – currywürstit eivät paljon kukkaroa kauhistuta! Berliinissä onnistuu myös edullinen kaupunkiloma perheelle.

ApolloApollo

Kaupunkiloma Gironassa

3. Girona

Espanjasta löytyy upeita kaupunkilomakohteita. Barcelona on tietenkin niitä suosituimpia, mutta jos haluat jotakin todella edullista vaihtelua Kataloniasta, suuntaa Gironaan. Voit lentää Barcelonan kentällä ja jatkaa sieltä matkaa junalla Gironaan. Lentoja on usein saatavilla 100-200 euron hintaan eikä junaliput maksa hirveästi. Lisäksi historiallinen kaupunki on täynnä edullisia majoitusvaihtoehtoja ja voit yöpyä kivassa hotellissa noin 50-70 euron hintaan. Nähtävää kaupungissa riittää, eikä mahdolliset pääsymaksut nähtävyyksiin ole ollenkaan kalliit. Gironan seudulla voi myös pelata golfia melko edullisesti!

Kaupunkiloma Gdanskissa

4. Gdansk

Suosituimmat halvat kaupunkilomat Eurooppaan suuntaavat usein Puolan Gdanskiin. Tämä merenrantakaupunki tarjoaa loistavat puitteet halpaan lomaan. Lentoja on saatavilla parilla kympillä edullisimmillaan ja keskimäärinkin hinnat ovat vain reilun 100 euron luokkaa. Gdanskin pääsee lentämään myös suoraan Turusta. Majoitusvaihtoehtoja on runsaasti ja Gdanskin hintataso on vielä varsin houkutteleva matkailijan kannalta.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kaupunkiloma Lontoossa

5. Lontoo

Lontoo ei äkkiseltään ehkä vaikuta paikalta, jonne lähteä halvalle kaupunkilomalle. Tähän eurooppalaiseen suurkaupunkiin on kuitenkin todella helppo löytää erilaisia matkatarjouksia. Sinun on mahdollista nauttia esimerkiksi lennoista ja kahdesta yöstä keskitason hotellissa peräti alle 200 euron! Lontoon puolesta puhuu tietenkin myös kaupungin monipuolisuus nähtävyyksien ja tekemisen suhteen – ilmaista nähtävää riittää nimittäin museoiden ja puistojen osalta todella runsaasti.

Kaupunkiloma Marrakechissa

6. Marrakech

Hyvä ja halpa kaupunkiloma voisi suunnata myös Marokon Marrakechiin. Lentoja on saatavilla alle 200 euron, varsinkin juuri syksyisin ja keväisin. Lisäksi kaupungista löytyy majoitusta hieman hienommissakin hotelleissa varsin hyvin hinnoin. Jos haussasi ovat halvat kaupunkilomat herkkujen äärelle, Marrakech on loistava valinta. Ruoka kaupungissa on nimittäin uskomattoman halpaa, mutta maukasta! Katso Jaanan vinkit Marrakechiin täältä.

Kuinka löydät halvat kaupunkilomat

Yllä olevaan listaan on valittu halvimmat kaupunkilomakohteet keskimääräisiä lento ja majoitushintoja miettien. On kuitenkin sanomattakin selvää, että joskus erilaisia äkkilähtöjä ja sesonkitarjouksia löytyy lähes kaikkialle ja edullinen kaupunkiloma voi onnistua lähes minne tahansa. Kannattaa siis ehdottomasti pitää silmällä erilaisia tarjouksia ja tutkia eri sivustojen vaihtoehtoja kun haluat matkalle! Huomioi myös aina, että edulliset kaupunkilomat on helpointa löytää suosituimpien matkustusaikojen ulkopuolella, eli esimerkiksi talvisin.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Edulliset kaupunkikohteet viihdyttävät läpi vuoden

Kaikki yllä mainitut halvat kaupunkilomat viettelevät läpi vuoden. Hinnat nousevat usein tietenkin juuri kesänsesonkiaikaan, mutta kaikkiin kuuteen kaupunkiin voi huoletta mennä talvellakin. Monet mainitut kohteet ovat esimerkiksi erinomaisia joulunodotuskohteita, sillä niistä löytyy tunnelmallisia joulutoreja!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti