MatkapojatMatkapojat

Kiehtovimmat Lontoon museot – vieraile näissä

Lontoossa riittää tekemistä ja kiehtovia kohteita. Lontoon museot ovat varsinkin tutustumisen arvoisia ja tässä vinkit kaupungin parhaisiin museoihin!

Iso-Britannian pääkaupunki on monen matkailijan suosikkikohde. Siellä riittää tekemistä kaikenlaisille matkailijoille. Lontoon museot ovat maailman parhaimpia ja monet parhaista museoista ovat ilmaisia, lukuun ottamatta erityisnäyttelyitä. Tässä listaus tämän ihastuttavan kaupungin parhaista museoista.

Lontoon kiehtovimmat museot

Lontoon museot ovat täynnä historian havinaa ja mielenkiintoisia aiheita. Kaupungista löytyvät tutut ja turvalliset taide- ja luonnontiede museot, mutta Lontoon museotarjonta pitää sisällään hurjasti erikoisia ja hauskoja museoita. Tässä neljä hieman vähemmän tunnettua, mutta erityisen kiehtovaa museota Lontoossa:

Guildhall Art Gallery museo

1. Guildhall Art Gallery & Roman Ampitheatre

Museot ovat hyvin historiallisia ja roomalainen amfiteatteri on ehdottomasti yksi niistä vanhimmista. Tätä historiallista kohdetta pääset ihastelemaan Guildhallin taidegallerian yhteydessä, joka sekin on kiehtova kohde.

Kotisivut: https://www.cityoflondon.gov.uk/things-to-do/visit-the-city/attractions/guildhall-galleries/guildhall-art-gallery/Pages/default.aspx

Imperial War Museum

2. Imperial War Museum

Tämä sotamuseo on ehdottomasti kokemisen arvoinen ja siellä voi tutustua niin menneen ajan sodankäyntiin kuin viime vuosikymmenten konflikteihinkin. Imperial War Museum on informatiivinen ja koskettava kohde.

Kotisivut: https://www.iwm.org.uk/

ApolloApollo

Horniman Museum & Gardens

3. Horniman Museum and Gardens

Forest Hillissä sijaitseva Hornimanin museo on ihastuttava löytö. Museon näyttelyiden avulla voit tutustua:

  • Antropologiaan
  • Luonnontieteisiin
  • Vanhoihin musiikki-instrumentteihin

Museon kaunis puutarha on vierailun arvoinen ja siellä järjestetään usein erilaisia konsertteja ja esityksiä.

Kotisivut: https://www.horniman.ac.uk/

Apollo – Lontoo

Löydä parhaat lomatarjoukset Lontooseen!

Etsi lomatarjouksia

Wimbledon Lawn Tennis Museum

4. Wimbledon Lawn Tennis Museum

Tenniksen ja urheilun ystävien tulee suunnata Wimbledoniin ja siellä sijaitsevaan tennismuseoon. Tämä museo antaa hyvän kuvan siitä, mitä kaikkea kulissien takana tapahtuu kun Wimbledonin tenniskisat ovat käynnissä. Museoon kannattaa ehdottomasti tutustua ohjatun kierroksen avulla.

Kotisivut: https://www.wimbledon.com/en_GB/museum_and_tours/index.html


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Museo Lontoossa

5. British Museum

Lontoon museot ovat maailmankuuluja ja niistä se tunnetuin on varmasti British Museum. Tämä museo voisi olla myös Lontoon egyptiläinen museo, sillä siellä on runsaasti juuri Egyptin ja faaraoiden historiaan liittyviä esineitä. Arkkitehtuurisesti erittäin kauniissa museossa saa helposti vierähtämään usean tunnin.

Kotisivut: https://www.britishmuseum.org/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Parhaat Lontoon museot lapsille

Jos olet liikkeellä lapsien kanssa, riittää Lontoossa tekemistä myös heille. Museot ovat hyvin lapsiystävällisiä ja ne kiehtovat taatusti kaikenikäisiä matkaajia. Tässä kolme parasta Lontoon museota lapsiperheille:

Lontoon luonnontieteellinen museo

6. Natural History Museum

Lontoon luonnontieteellinen museo on lapsien kanssa yksi hauskimpia kokemuksia. Valtavat luurangot ja eläinpatsaat ovat kiehtovia ja mielenkiintoisia. Museossa on otettu lapset ja nuoret hyvin huomioon ja heille riittää runsaasti tekemistä. Aivan Lontoon luonnontieteellisen museon vieressä oleva Tiedemuseo on myös oiva valinta.

Kotisivut: https://www.nhm.ac.uk/

V&A Museum of Childhood Lontoossa

7. V&A Museum of Childhood

Lapsuudelle pyhitetty museo sijaitsee Bethnal Greenissä ja se on loistava valinta lasten kanssa. Museossa on leluja ja pelejä aina 1600-luvulta nykypäivään asti ja nämä nuket ja lelut ovat hauska tapa tutustua menneen ajan lapsuuteen.

Kotisivut: https://www.vam.ac.uk/moc/

Lontoon vahanukke museo

8. Madame Tussauds

Lontoon vahanukke museo eli Madame Tussauds on taatusti lasten ja aikuisten suosikki. Täällä pääset poseeraamaan julkkisten kanssa. Varaudu ruuhkiin ja osta liput etukäteen netistä.

Kotisivut: https://www.madametussauds.com/

Lontoon ilmaiset museot

Kuten todettu, niin monet museot Lontoossa ovat ilmaisia. Voit viettää päivän kiertelemällä museoita ja piipahtamalla välillä nauttimaan kahvia tai olutta Lontoon tunnelmallisiin pubeihin. Tässä parhaimmat Lontoon ilmaiset museot:

Lontoon museo

9. Museum of London

Lontoon omaan historiaan tutustuttava museo on kiehtova katsaus kaupungin historiaan. Täällä voit kokea kaikki kaupungin eri vaiheet aina roomalaisten ajoista nykypäivään. Näyttely on hyvin rakennettu ja mielenkiintoinen.

Kotisivut: https://www.museumoflondon.org.uk/museum-london

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Koe Lontoon museot ohjattujen kierrosten avulla

Lontoon museot on helppoa ja mielenkiintoista kokea ohjattujen kierrosten avulla. Niihin voit varata lippuja etukäteen esimerkiksi GetYourGuide sivuston avulla. Tällöin voit ohittaa jonot ja saada paremman kuvan museosta ja sen historiasta.

Valkkaa siis tästä kivoimmat museot Lontoon lomallesi!

Lontoon museot kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti