MatkapojatMatkapojat

Lontooseen matkustaminen Suomesta on helppoa ja halpaa

Lontooseen matkustaminen Suomesta on helppoa ja suhteellisen edullista. Tässä vinkit, joiden avulla voit varmistaa seuraavaksi lomakohteeksesi Lontoon kiehtovat kadut!

Matkustaminen Lontooseen onnistuu Suomesta kätevästi ja sinne on mahdollista lentää suorien lentojen avulla useita kertoja päivässä ympäri vuoden. Lontooseen matkustaminen on varsin edullista ja liikkuminen Lontoon lentokentiltä keskustaan onnistuu niin junalla kuin linja-autollakin. Jos suurkaupungin syke kiehtoo, niin tästä löydät vinkit Lontooseen matkustamiseen.

Matkustaminen Lontooseen Suomesta

Suomesta helpoin keino matkata Lontooseen on tietenkin lentokoneen siivin. Matkustaminen Lontooseen onnistuu suorilla lennoilla useita kertoja päivässä Helsingistä käsin. Kaupunkiin on mahdollista lentää jatkolentojenkin avulla ympäri Suomea ja jatkolennot onnistuvat lukuisilta Euroopan kentiltä.

Lontoossa on virallisesti viisi eri lentokenttää. Nämä ovat:

  • Heathrow
  • Stansted
  • Gatwick
  • City Airport
  • Luton

Suorilla lennoilla Suomesta käsin lennetään yleensä joko Heathrow’n tai Gatwickin kentälle. Eurooppalaisia halpalentoyhtiöitä lentää lisäksi varsinkin Stanstedin ja Lutonin kentille.

ApolloApollo

Heathrow’n ja Gatwickin kentiltä on helppo matkata Lontoon keskustaan nopeiden junien avulla. Heathrow’n kentältä voit ottaa Heathrow Express junan Paddingtonin juna-asemalle, kun taas Gatwickistä kulkee Gatwick Express Victorian juna-asemalle. Junia kulkee noin vartin välien molemmilta kentiltä.

Nämä junat ovat nopein tapa matkustaa lentokentältä Lontooseen, mutta edullisempaa on ottaa joko paikallisjuna tai Heathrow´lta metro. Lontoon keskustaan matkustaminen onnistuu lisäksi busseilla sekä takseilla. Bussien hinnat ovat noin 10 punnan luokkaa, kun taas Express junat maksavat useamman kymmenen puntaa. Taksi kentältä keskustaan voi maksaa mitä tahansa muutamien kymmenien puntien ja sadan punnan väliltä, riippuen siitä kuinka kauas olet matkustamassa ja miltä kentältä.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Lontooseen matkustaminen on edullisinta näillä vinkeillä

Lontooseen matkustaminen on yleisesti ottaen varsin edullista juuri runsaan tarjonnan johdosta. Lentoja kannattaa kuitenkin aina verrata esimerkiksi SuperSaverin avulla. Tällöin näet kaikki vaihtoehdot ja voit verrata esimerkiksi suorien tai jatkolentojen hintoja.

Suomesta matkataan Lontooseen runsaasti lomien yhteydessä, jolloin matkustaminen Lontooseen on usein kalliimpaa. Mikäli kuitenkin varaat liput ajoissa tai metsästät äkkilähtöjä, löydät kyllä liput Lontooseen edullisesti pyhien ja koulujen lomienkin aikaan.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Liikkuminen Lontoossa

Se mitä aiot tehdä Lontoossa ei juuri vaikuta siihen, mille kentälle Lontoossa kannattaa matkata. Lontoon julkinen liikenne on varsin hyvä ja kattava, joten matkustaminen Lontoossa on helppoa. Matkaan kannattaa hankkia matkakortti, eli Oyster –kortti. Tähän voi ladata päivälippuja tai rahaa. Lontooseen matkustaminen on mahdollista myös monen suomalaisen pankkikortin lähimaksun avulla ja kertalippuja on mahdollista ostaa metro- sekä juna-asemilta.

Lontoon metrokarttaan kannattaa tutustua etukäteen ja puhelimeen on hyvä ladata karttasovellus. Sen avulla voit varmistaa tarvitsemasi vuoron tai linjan. Lontoon julkinen liikenne voi paikoittain pysähtyä paikoilleen ruuhkien ja metrovikojen takia, joten vuorojen varmistaminen kannattaa.

Apollo – Lontoo

Löydä parhaat lomatarjoukset Lontooseen!

Etsi lomatarjouksia

Onko Lontooseen turvallista matkustaa?

Lontoo on kärsinyt viime vuosina muutamista ikävistä tapahtumista. Suurkaupunki on kuitenkin täysin turvallinen matkailuun, eikä Suomen Lontoon suurlähetystö ole antanut kaupunkiin matkustusvaroitusta.

Muista kuitenkin, että Lontoo on miljoonakaupunki ja kaupungissa täytyy käyttää maalaisjärkeä. Siispä laukkuja kannattaa pitää silmällä julkisissa. Moniin muihin suurkaupunkeihin verrattuna Lontoo on kuitenkin varsin turvallinen kaupunki, eikä siellä tarvitse pelätä taskuvarkaita sen suuremmin. Ole kuitenkin metroasemilla valppaana.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Antaudu Lontoon lumoihin

Lontooseen matkustaminen on helppoa ja edullista ympäri vuoden. Kun Lontoon nähtävyydet sitten ovat vielä täynnä ihastuttavia kohteita ja kaupungissa riittää tekemistä, ei Lontoon matkaa kannata jäädä odottelemaan!

Varaa siis seuraava matkasi Lontooseen ja lumoudu suurkaupungin kiehtovuudesta!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti