MatkapojatMatkapojat

Iso-Britannia

Iso-Britannia on monipuolinen matkailukohde, jossa viihtyy useammankin matkan ajan. Tämä kuningaskunta tarjoaa huiman määrän kulttuuria, historian havinaa sekä mahdollisuuden nauttia myös rantalomasta.

Iso-Britannia koostuu Englannista, Skotlannista, Walesista ja Pohjois-Irlannista. Kaikissa maissa riittää nähtävää ja jokainen maa tarjoaa hieman erilaisen kulttuuritarjonnan. Lomamatkailijan tyypillisimmät kohteet ovat usein Iso-Britannian kaupunkikohteita. Näistä suosituimmat ovat Lontoo, Glasgow, Edinburgh, Manchester ja Belfast. Kaikista löytyy huimat määrät ostomahdollisuuksia, tunnelmallisia pubeja sekä historiallisia nähtävyyksiä.

Mutta maahan voi myös suunnata rantalomalle. Brighton ja Bournemouth ovat kesäkuukausina suosittuja kohteina aina paikallistenkin keskuudessa. Iso-Britanniaan kuuluu myös viehättäviä saaria kuten Isle of Man, joka on kaunis kesäkohde.

Maan sää on paikoittain koleaa ja sateista. Suomeen verrattuna talvi on kuitenkin paikoittain leuto, vaikka lumi voikin yllättää, varsinkin pohjoisessa. Kesällä ilmat voivat olla hyvinkin kuumat ja aurinkoiset.

ApolloApollo

Iso-Britanniaan löytää lentoja helposti ja halvasti suoraan Suomesta. Hotelleja maassa riittää myös jokaiseen makuun ja matkabudjettiin. Maa sopii niin lapsiperheille kuin reppumatkaajille.

Koe siis kuninkaallista menoa ja kulttuurinautintoja Iso-Britannian monipuolisissa kohteissa!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti