MatkapojatMatkapojat

Mitä tehdä Lontoossa – Korkeuksista markkinoiden huumaan!

Lontoon matka varauksessa tai jo varattuna, ja nyt mietit mitä tehdä Lontoossa? Tekemisen puutteeseen ei matka tähän suurkaupunkiin ainakaan kaadu.

Lontoo on matkailijoiden suosiossa, eikä syyttä. Tämä Britannian pääkaupunki on nimittäin täynnä tekemistä ja viikonloppuloman kaupungissa saa vierähtämään nopeasti. Kaupungin erilaiset museot, ravintolat, pubit, teatterit ja areenat saavat niin aikuiset kuin lapsetkin viihtymään!

Tekemistä koko päiväksi

mMitä tehdä Lontoossa, jos käytettävänä on kokonainen päivä? Lontoon vauhdikas syke tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja aamusta ja iltaan. Parasta on se, kuinka tarjolla on runsaasti juttuja mitä tehdä Lontoossa myös yksin matkatessa – yksinäiseksi ei oloaan täällä tarvitse tuntea!

Tässä muutamat parhaat ja erikoiset tärpit päivän jokaiseen hetkeen!

Puuhaa aamuksi

Aamuvirkun kannattaa suunnata Covent Gardeniin ja Nine Elms Lanella sijaitseville kukkamarkkinoilla. Aamukymmeneen asti auki olevat markkinat ovat täynnä ihania kukkia ja sieltä voi napata mukaansa myös hedelmiä naposteltavaksi.

Rauhallinen aamukävely yhdessä Lontoon suurimmassa hautausmaassa on ihastuttava ja kaunis kokemus. Highgaten kaupunginosassa sijaitseva hautausmaa on viimeinen leposija muun muassa Karl Marxille.

Apollo – Lontoo

Löydä parhaat lomatarjoukset Lontooseen!

Etsi lomatarjouksia

Kokemuksia päivään

Ehkäpä se ehdottomasti tärkein asia mitä tehdä Lontoossa iltapäivällä on iltapäivä teen nauttiminen. Tämä onnistuu useassa eri paikassa ja tässä muutama niin paikallisten kuin matkailijoidenkin suosikki:

  • Ritz –hotellin iltapäivä tee
  • Sketchin iltäpäivä tee
  • Fortnum & Masonin iltapäivä tee
  • Shangri-Lan iltapäivä tee

London Eye on ehkä se tunnetuin maailmanpyörä Euroopassa ja näkymät sieltä ovat upeat. Mutta korkeuksiin voi kohota myös Shardissa. Tämä lasinen rakennus nousee yli 300 metriin ja siellä voi nauttia niin maisemista kuin hyvästä ruuastakin!

ApolloApollo

Tekemistä illaksi

Pubissa oluttuopin nauttiminen on tietysti parasta mitä tehdä Lontoossa illalla. Samuel Smith pubit löytyvät ympäri kaupungin ja tarjoavat melko edullisia oluita sijainteihinsa nähden.

Pubista voi matkaa jatkaa esimerkiksi Northcote Roadin ravintoloihin. Ravintolat ovat paikallisten suosiossa ja varsin hyviä hinta-laatusuhteen puolesta.

Lontoon illat viihdyttävät myös musikaalien avulla. Kaupungissa voi nähdä esimerkiksi nämä musikaalit:

  • Lion King
  • Les Miserables
  • The Book of Mormon
  • Wicked
  • The Phantom of the Opera

Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Markkinat ovat parasta mitä tehdä Lontoossa viikonloppuisin

Markkinoilla piipahtaminen on parasta mistä tehdä Lontoossa sunnuntaina. Markkinoita riittää hurjasti ja niistä kolme parasta ovat:

Columbia Roadin kukkamarkkinat

Näiltä markkinoilta matkailijan matkaan ei välttämättä tartu mitään, sillä myynnissä on vain kukkia ja kasveja. Mutta tunnelma ja se valtava kukkien määrä on kokemisen arvoinen.

Portobello Roadin markkinat

Portobello Roadin markkinat tarjoilevat ihanaa antiikkia kauniiden pastellin sävyisten talojen keskellä. Täällä voi matkailija tehdä vaikka minkälaisia löytöjä ja persoonalliset tuliaiset tarttuvat takuuvarmasti mukaasi.

Brixtonin markkinat

Brixtonissa järjestettävät markkinat ovat oiva vaihtoehto heille, jotka ovat vierailleet kaupungissa jo useammin. Markkinoilta löytää vaatteita, kukkia ja levyjä.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Varmista koko perheen viihtyminen

Mitä tehdä Lontoossa lasten kanssa? Kaupungista löytyy runsaasti tekemistä lapsiperheille ja esimerkiksi Duck Tours kiertoajelu on hyvä valinta nähdä ne Lontoon kuuluisimmat nähtävyydet lasten ja nuorten kanssa.

Perheen pienimpiä on hyvä viihdyttää esimerkiksi Spitalfields City Farmin maatilalla. Vieressä sijaitseva Spitalfields Marketin putiikit tarjoaa taas tekemistä esimerkiksi äidille, samalla kun lapset voivat nauttia alueen tarjonnasta.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Seikkaillen Lontoon hulinaan

On siis hurjasti asioita mitä tehdä Lontoossa ja kaupunki tarjoaakin mahdollisuudet tapahtumarikkaaseen lomaan. Tässä sumuisten saarien pääkaupungissa viihtyvät niin lapsiperheet kuin yksin matkaavatkin – tekemisen puutetta et tule kokemaan satoi tai paistoi!

Varaa siis viihdyttävä loma Lontooseen!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti