Esittelyssä parhaat Lontoon musikaalit

Lontooseen matkatessa kannattaa vierailla kaupungin ihanissa musikaaleissa. Alla esittelyssä tämän hetken parhaat Lontoon musikaalit.

Lontoo on todellinen kulttuurikaupunki vailla vertaansa. Lontoon musikaalit ovat elämyksiä, jotka kannattaa kokea vieraillessasi tässä ihanassa kaupungissa. Mitkä sitten ovat ne parhaat musikaalit Lontoossa vuonna 2020? Tässä katsaus kaupungin musikaaleihin ja vinkit lippujen hankintaan.

Näin hankit liput edullisesti

Liput musikaaleihin on helppoa hankkia joko netistä tai paikanpäältä. Netistä voi tilata liput ennakkoon ja hyödyntää erilaisia tarjouskampanjoita. Lontoon musikaalit eivät ole niitä kaikista halvimpia ja varsinkin sesonkiaikaan lipuista voi joutua maksamaan lähemmäs sata euroa. Netin viralliset nettikaupat ovat kuitenkin luotettava keino hankkia liput haluamaasi esitykseen.

Voit lisäksi löytää musikaaliliput halvalla paikan päältä. Leicester Squarella sijaitsee virallinen lippukioski, josta on kätevä ostaa liput vaikkapa saman päivän esityksiin. Nämä voivat olla todella edullisia – tätä vinkkiä hyödyntäen liput on mahdollista saada peräti muutamalla kympillä, mutta pidä mielessä, että esitykset myydään usein loppuun!

Jos siis haluat kokea Lontoon musikaalit edullisesti, muista:

  • Tutkia tarjouksia netistä.
  • Kokeilla onneasi paikanpäällä saman päivän esityksiin.
  • Suosia päiväesityksiä.
ApolloApollo

Parhaat Lontoon musikaalit

Minkälaisia esityksiä Lontoon musikaalit sitten tarjoavat? Alla esittelyssä suosituimmat musikaalit Lontoossa vuonna 2020.

Lion King musikaali

Leijonakuningas

Leijonakuningas musikaali on yksi pisimpään pyörineistä esityksistä. Tämä Disneyn tarinaan pohjautuva musikaali soveltuu kaikenikäisille, mutta varsinkin perheen pienimmät rakastuvat taatusti tähän vauhdikkaaseen esitykseen. Muut erinomaiset musikaalit lapsille Lontoossa ovat esimerkiksi Matilda ja Wicked. Tämä musikaali uppoaa varmasti myös jokaiselle nuorelle, joka on lapsuudessaan elokuvia katsellut. Täältä löydät muuta tekemistä nuorille Lontoossa.

Apollo – Lontoo

Löydä parhaat lomatarjoukset Lontooseen!

Etsi lomatarjouksia

Mamma Mia musikaali

Mamma Mia

Abban lauluja pääset puolestaan nauttimaan Mamma Mia musikaalissa. Tämä on hersyvän hauska ja vauhdikas musikaali, joka viehättää aitoudellaan. Musikaalin aikana voi olla vaikea pysyä tuolissa!

Thriller musikaali

Thriller

Lontoon musikaalit sisältävät myös oodin Michael Jacksonin musiikille. Thriller musikaali on erittäin suosittu, joka tempaa mukaansa mieleenpainuvalla musiikilla ja tanssiesityksillä. Koska suosittu Queen musikaali ei enää Lontoossa pyöri, kannattaa suunnata katsomaan juurikin tämä Thriller. Jos taas olet enemmän Tina Turner fani, niin Tina musikaali on hyvä vaihtoehto popin ystäville.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Phantom of the opera musikaali

The Phantom of the Opera

Oopperan kummitus musikaali on loistava valinta klassikoiden ystäville. Jos Cats musikaali on kuulunut suosikkeihisi, tykkäät taatusti tästäkin Andrew Lloyd Webberin musikaalista. Se on yksi Lontoon pisimpään esitetyistä musikaaleista – ensi-ilta oli peräti vuonna 1986!

Hamilton musikaali

Hamilton

Hamilton musikaali on uusimpia Lontoon musikaaleja. Tämä Alexander Hamiltonista kertova musikaali naurattaa ja ilahduttaa katsojia. Suosittuun musikaaliin voi olla vaikea saada lippuja, joten niitä kannattaa etsiä etukäteen netistä!

The Book of mormon musikaali

The Book of Mormon

Kaikki Lontoon musikaalit ovat hauskoja elämyksiä, mutta the Book of Mormon saa sinut taatusti nauramaan hersyvästi. Tämä South Parkin tekijöiden musikaali on yllättänyt lukuisat katselijat omaperäisyydellään. Huumorin ystävät eivät todellakaan tule pettymään.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Vinkit onnistuneeseen musikaali-iltaan

Lontoon musikaalit tarjoavat siis runsaasti vaihtoehtoja. Voit nauttia suosikkibändisi tai –laulajasi musiikista, löytää hauskimmat musikaalit lapsille tai nauttia kiehtovasta tarinankerronnasta. Jotta musikaalielämys olisi täydellinen, tässä vielä muutamia vinkkejä:

  • Pukeutuminen on yleensä vapaata, eikä musikaaliin tarvitse tulla ykköset päällä. Jos tykkäät laittautua, niin sekin kyllä sopii!
  • Harkitse illallisen ja musikaalin yhdistävää lippupakettia. Ne ovat ihanaa hemmottelua!
  • Nauti väliajan tarjoilusta ja ota huoletta namuja mukaan näytökseen jos haluat!

Lisävinkkinä pitää vielä mainita, että Lontoon musikaalit voi kokea myös ulkosalla. Kesäkuukausina Regent´s Parkin ulkoilmateatterissa järjestetään teatteriesityksiä, jotka ovat kulttuurin ystävälle todella hurmaava kokemus!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti