Lontoon nähtävyydet nuorille – Lisää nämä listaasi!

Lontoo on loistava kaupunkilomakohde koko perheelle. Tämä kirjoista ja elokuvista tuttu kaupunki kiehtoo varsinkin nuoria. Tässä parhaat Lontoon nähtävyydet nuorille ja vinkit, joiden avulla teinitkin viihtyvät Lontoon sykkeessä.

Lontoon nähtävyydet nuorille – Top 5 kohdetta

Lontoon nähtävyydet nuorille tarjoavat kattavan valikoiman niin kulttuuria kuin hauskanpitoakin. Lontoosta löytyy kohteita niin intohimoisille jalkapallofaneille kuin musiikkia rakastaville nuorillekin.

Tässä viisi takuuvarmaa kohdetta, joita kannattaa miettiä mikäli suunnittelet koko perheen matkaa Lontooseen, olet lähdössä kaveriporukalla tai kumppanisi kanssa.

Lontoon maailmanpyörä

1. London Eye-maailmanpyörä

London Eye on tullut yhdeksi Lontoon tunnetuimmista maamerkeistä. Tässä maailmanpyörässä ajelu on huikea kokemus ja hyvällä ilmalla ylhäältä näkyy hyvinkin kauas. Lippujen hinnat alkavat noin 20 eurosta ylöspäin.

Kotisivut: https://www.londoneye.com/

Apollo – Lontoo

Löydä parhaat lomatarjoukset Lontooseen!

Etsi lomatarjouksia

Camden Market

2. Camden Market

Lontoo tarjoaa myös paljon ostosmahdollisuuksia. Erilaisista ostosalueista teinien suosikiksi nousee yleensä Camden Market. Tämä alue on kuuluisa vaihtoehtokulttuuristaan ja siellä törmää punkkareihin ja hevitukkiin! Alueen pikkukojut ja kaunis alueen läpi kulkeva kanaali tarjoavat kivaa tekemistä ja katsottavaa koko perheelle.

Kotisivut: https://www.camdenmarket.com/

ApolloApollo

London Dungeon

3. London Dungeon

London Dungeon on Lontoon synkästä historiasta kertova kauhujen museo. Nämä pimeät luolamaiset kadut ovat täynnä synkkiä tarinoita, jotka taatusti kiehtovat nuoria. Liput alkavat noin 17 eurosta ylöspäin lapsille.

Kotisivut: https://www.thedungeons.com/london/en/

Go Ape Battersea

4. Go Ape Battersea-köysiratapuisto

Aktiiviloma onnistuu teinien kanssa varsin mainiosti Lontoossa. Battersea Parkissa sijaitseva köysiratapuisto Go Ape Battersea on siitä loistava esimerkki. Tällä temppuradalla voit roikkua erilaisilla köysiradoilla ja jopa laskeutua hurjan 34 metrin köysiradan. Liput lapsille alkavat 20 eurosta ylöspäin.

Kotisivut: https://goape.co.uk/locations/battersea-park

Hogwarts Express -juna Warner Brosilla

5. Warner Bros. Studio-kierros

Elokuvien ystävät ja Harry Potter-fanit haluavat taatusti kokea Warner Bros. Studio-kierroksen. Tämä hieman Lontoon ulkopuolella sijaitseva studio on täynnä nähtävää ja tekemistä. Opastetun kierroksen liput ovat noin 80 euron luokkaa.

Kotisivut: https://www.wbstudiotour.co.uk/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Älä unohda myöskään näitä!

Yllä olevat nähtävyydet ovat niitä parhaimpia nuorille, mutta toki kaupungista löytyy hurjasti paljon muutakin. Kannattaa siis pitää mielessä, että:

Jalkapalloa rakastavat nuoret tykkäävät varmasti vierailla Lontoon suurseurojen stadioneilla. Näihin lukeutuvat muun muassa:

  • Chelsean Stamford Bridge
  • Arsenalin Emirates Stadium
  • Tottenhamin uusi White Heart Lane
  • West Hamin Queen Elizabethin stadion

Lontoon nähtävyydet nuorille pitävät sisällään myös monia hyviä museoita.

Näistä nuorten ja lapsien suosikkeja ovat yleensä:

Teinit saattavat myös innostua vierailemaan jossakin Lontoon musikaaleista. Esimerkiksi Lion King on monen lapsen ja nuoren suosikki!

Lontoon nähtävyydet nuorille pitää siis sisällään vaikka mitä! Onkin hyvä idea keskustella nuoren kanssa eri vaihtoehdoista. Tällöin löydät Lontoon nähtävyydet, jotka kiinnostavat juuri nuorta kaikista eniten.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lontoon nähtävyydet bussilla vai kävellen?

Miten Lontoon nähtävyydet sitten kannattaa ottaa haltuun? Löydät suosituimmat Lontoon nähtävyydet kartalla melkoisena ryppäänä, eikä välimatkat ole hirveän pitkiä. Lontoon nähtävyydet onnistuvat siis kävellen suurelta osin ja kävely historiallisilla keskustan kaduilla onkin varsin mukava tapa nähdä kaupunkia!

Osa nähtävyyksistä voi kuitenkin olla hieman sivummalla, jolloin julkinen liikenne on paras keino matkata paikasta toiseen. Lontoon nähtävyydet bussilla, on kivempi tapa nähdä kaupunkia maan alla kulkevaan metroon verrattuna. Moniin kauempana oleviin kohteisiin, kuten vaikka Harry Potter-puistoon, matkan teko onnistuu suorilla bussiyhteyksillä. Lippuja näihin voi ja kannattaakin ostaa netistä!

Lontoo on loistava kohde koko perheelle!

Lontoon nähtävyydet lapsille ja nuorille tekevät tästä suurkaupungista yhden parhaista koko perheen lomakohteista. Katsasta siis lomatarjoukset sivustomme kautta ja suuntaa Lontoon sykkeeseen!

Lontoon nähtävyydet nuorille kartalla

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”Mitä tekemistä Lontoo tarjoaa nuorille?” answer-0=”Lontoo tarjoaa kattavasti niin kulttuuria kuin hauskapitoakin. Voit käydä ihailemassa maisemia London Eye-maailmanpyörästä, tehdä ostoksia Camden Marketilla, vierailla Warner Bros. Studiolla ja paljon muuta.” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Mitä museoita Lontoosta löytyy nuorille?” answer-1=”Nuorten ja lasten suosikkeja ovat: Science Museum, Lotoon luonnontieteellinen museo sekä Madam Tussaudin vahakabinentti.” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Miten nähtävyyksiin pääsee kulkemaan helpoiten?” answer-2=”Lontoon nähtävyydet ovat suhteellisen tiiviisti, jolloin välimatkaa ei tule hirveesti. Kauimpiin nähtävyyksiin pääsee kuitenkin kätevästi bussilla, josta näkee samalla kaupunkia tai sitten metrolla.” image-2=”” headline-3=”h2″ question-3=”Paljonko Warner Bros. Studio kierros maksaa?” answer-3=”Jokaisen elokuvien ja Harry Potter-fanin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Warner Bros. Studioilla. Opastetut kierrokset ovat n. 80-120€ luokkaa, joihin usein kuuluu myös kuljetus.” image-3=”” count=”4″ html=”false” css_

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti