MatkapojatMatkapojat

Näin onnistuvat jalkapallomatkat Lontooseen

Kiinnostaako Valioliigan huippuottelut? Näin teet unohtumattomat jalkapallomatkat Lontooseen Valioliigan peleihin.

Englannin Valioliiga on monen jalkapallofanin ja -asiantuntijan mielestä se paras kansallinen jalkapalloliiga koko maailmassa. Tämä kovatasoinen liiga kutsuu faneja ympäri maailman. Matkailijoiden iloksi Lontoossa pelaa lukuisia valioliigajoukkueita. Miten onnistuvat jalkapallomatkat Lontooseen ja mitä matkailijan tulee ottaa huomioon?

Kuinka suunnitella jalkapallomatkat Lontooseen?

Miten jalkapallomatkat Lontooseen sitten onnistuvat parhaiten ja mitä sinun tulee ottaa huomioon, jotta Lontoon jalkapalloa pääsee nauttimaan? Jalkapallomatkat Englantiin onnistuvat niin omatoimimatkana että pakettilomana. Esimerkiksi Top10Matkatarjouset järjestää jalkapallomatkoja Lontooseen. Tällöin matkanjärjestäjä hankkii sinulle:

  • Haluamasi Valioliiga liput tai muut jalkapalloliput
  • Sinulle soveltuvan majoituksen
  • Lentoliput valitsemillesi päiville

Joissakin valmispaketeissa matkustuspäivät ja hotellin voi siis valita itse tietystä valikoimasta ja joissakin paketeissa ne ovat ennalta määritellyt.

Toki voit varata majoituksen ja lennot erikseenkin, sekä etsiä tarvitsemasi liput Valioliiga peliin itseksesi. Tällöin tärkeintä on varmistaa, että ostat liput valtuutetulta jälleenmyyjältä, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä. Lippuja on mahdollista ostaa netistä tai paikanpäältä.

ApolloApollo

Kuinka varmistat lippujen saannin?

Jalkapallomatkat Lontooseen ovat todella suosittuja ja liput Valioliigan peleihin myydään melko nopeasti, varsinkin jos kyseessä on liigan huippujoukkueiden keskinäiset ottelut. Tällöin nopeat syövät hitaat ja liikkeellä kannattaa olla mahdollisimman ajoissa.

Jos siis haluat kokea jotkin tietyt Valioliiga pelit, kannattaa matkoja etsiä hyvissä ajoin. Valmiin pakettimatkan varaaminen voi olla hyvä valinta – varmistat silloin taatusti lippujen saannin. Jos taas haluat vain kokea minkä tahansa Lontoon jalkapallopelin siellä lomaillessasi, voit löytää lippuja paikanpäältä. Voit myös katsella vapaita lippuja netistä heti, kun tiedät milloin matkustat tähän kivaan kaupunkiin ja siten varata mukavaa ajanvietettä Lontoon lomaasi.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Lontoon jalkapallojoukkueet

Jalkapallomatkat Lontooseen voivat viedä sinut katsomaan runsaasti erilasia joukkueita ja pelejä, sillä kunnon suurkaupungin tavoin Lontoossa riittää joukkueita.

Lontoon valioliigajoukkueet ovat vuonna 2020:

  • Tottenham Hotspur
  • Arsenal
  • Chelsea
  • West Ham
  • Crystal Palace
  • Fulham
  • Watford

Toki joukkueet Valioliigassa aina vaihtelevat, mutta ainakin kolme ensimmäistä ovat melko varmoja joukkueita käydä katsastamassa Valioliigaa vuodesta toiseen. Lontoon jalkapallojoukkueet eivät toki tähän lopu, joten alempiakin sarjoja voi kaupungissa seurata. Muita tunnettuja lontoolaisseuroja ovat ainakin Millwall, Queens Park Rangers ja Charlton.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Älä unohda pubien jalkapallotunnelmaa

Mikäli liput Valioliigaan sattuisivat menemään ohitsesi, älä unohda, että jalkapallomatkat Lontooseen voi kokea myös ihan pubitunnelmana. Varsinkin seurojen stadioneiden lähipubit ovat täynnä tunnelmaa ottelupäivinä! Joten käy tutustumassa paikalliseen jalkapallokulttuuriin vaikkapa oluttuopin parissa.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Jalkapallomatkat muualle Englantiin

Valioliiga matkat eivät tietenkään tarvitse suuntautua vain Lontooseen, vaan huippuotteluista voi päästä nauttimaan muuallakin Englannissa. Suomalaisten suosikkeja ovat esimerkiksi Liverpool, jossa pelaa myös Evertonin joukkue, sekä Manchester ja sen kaksi jalkapallon suurseuraa Manchester City ja Manchester United. Valioliiga liput näiden tunnetuimpien joukkueiden peleihin menevät usein nopeasti, joten varaa matkat ajoissa.

Lontoo on muutakin kuin jalkapalloa

Toki jalkapallomatkat Lontooseen tarjoavat paljon muutakin kuin vain pelejä. Tämä ihastuttava suurkaupunki on täynnä niitä tunnelmallisia pubeja, kansainvälisiä ravintoloita ja makuja, sekä runsaasti ostosmahdollisuuksia. Tämän lisäksi voit kierrellä monissa Lontoon museoissa aivan ilmaiseksi tai käydä päiväottelun päätteeksi katsastamassa jonkin Lontoon viehättävän musikaalin.

Löydä siis parhaimmat jalkapallomatkat Lontooseen ja vietä monipuolinen loma jalkapallon ja muun viihdykkeen parissa!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti