MatkapojatMatkapojat

Tärkeimmät Lontoon hotellivinkit + 3 suositusta

Lähdössä lomalle Lontooseen? Nämä Lontoon hotellivinkit auttavat löytämään sinulle sopivan hotellin hetkessä ja takaamaan onnistuneen loman kauniissa kaupungissa!

Lontoo on suurkaupunkien aatelistoa ja erinomainen matkakohde aikuisille, että koko perheelle. Lontoosta löytyy tekemistä ja nähtävää useampaankin reissuun, mutta nähtävyyksien paljous voi vaikeuttaa majapaikan valintaa. Majoituksen valitseminen voi lisäksi tuntua vaikealta, sillä tarjolla on runsaasti vaihtoehtoja. Tässä parhaimmat hotellivinkit Lontooseen, jotta voit löytää sinun matkabudjetille ja lomasuunnitelmille sopivimman hotellin.

Mieti mitä haluat Lontoon lomaltasi

Aloita hotellin etsintä pohtimalla ensin kahta tärkeää asiaa: matkabudjettiasi ja kiinnostuksen kohteitasi. Nämä auttavat sinua rajaamaan hotellivalikoimaa ja löytämään sen parhaan hotellin käyttöösi.

Lontoon hotellivinkit moneen budjettiin

Lontoosta löytyy majoitusta monenlaiseen matkabudjettiin. Mieti siis ensin juuri sitä, miten paljon haluat hotellin maksavan. Yleisesti ottaen halvemmat Lontoon hotellit ovat pelkistettyjä ja monesti hieman keskustan ulkopuolella. Kannattaa lisäksi aina hyödyntää matkaportaalien ja hotellien kampanjatarjoukset. Erilaisten tarjouksien avulla Lontoosta on mahdollista löytyy todella edullinen hotelli.

Vaatimattomimmat hostellit mahdollistavat yöpymisen muutamalla kympillä ja siten soveltuvat todelliseen budjettimatkailuun. Yleisesti ottaen kahden hengen huone maksaa 100 eurosta ylöspäin.

ApolloApollo

Lontoon hotellin sijainti ratkaisee paljon

Tärkeimmät Lontoon hotellivinkit liittyvät lisäksi sijaintiin. Koska Lontoo on suurkaupunki, jossa liikkuminen paikasta toiseen vie aikaa, haluat hotellin läheltä sinua kiinnostavia kohteita. Jos tiedät siis mitä nähtävyyksiä haluat kokea tai mitä Lontoon juttuja haluaisit tehdä, kannattaa ne ottaa huomioon majoitusta valittaessa. Muista myös, että kovin kaukana oleva hotelli voi toki olla halvempi, mutta matkustamiseen käytettävä raha ja aika eivät silti välttämättä tee majoituksesta parempaa tai edes edullisempaa.

Tässä muutamat alueelliset hotellivinkit Lontooseen:

  • Holborn ja Marble Arch ovat helppo keskustan alue nähtävyyksien ja tekemisen suhteen, joskin melko hintavia paikkoja.
  • Bayswater-Paddington tarjoaa loistavaa hinta-laatusuhdetta ja hyvät kulkuyhteydet.
  • St Pancras ja Islington tarjoavat hyvät majoitusmahdollisuudet shoppailijoille.
  • Camden on hyvä alue nuorille matkaajille, jotka haluavat jotakin erikoista.

Muista muuten, että monessa matkaportaalissa on mahdollista etsiä hotelleja tietyn nähtävyyden läheltä. Voit siis esimerkiksi etsiä Lontoon hotellia Buckinghamin palatsin läheltä, jos se on sinulle tärkeä kohde!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Lontoon hotellivinkit lapsiperheille

Lontooseen voi lähteä koko perheen voimin ja kaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää ja tekemistä kaikenikäisille. Hyvä hotelli Lontoossa lapsiperheille löytyy helposti matkaportaalien avulla. Kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota juuri sijaintiin, sillä lasten kanssa jatkuva matkustaminen julkisilla ei välttämättä ole kovin hauskaa suurkaupungissa. Hotelli kannattaa lisäksi valita niin, että sen sivuilla mainitaan juuri lapsiperheet erikseen. Suositukset arvioissa perheiltä ovat aina hyvä merkki hotellin toimivuudesta!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Hyviä hotelleja Lontoossa

Ryhdy siis tutkimaan vaihtoehtoja esimerkiksi Ebookersin tai Hotels.comin sivuilta (artikkelin yläosassa olevasta taulukosta pääset suoraan selaamaan Lontoon hotelleja) pitäen mielessäsi budjetin ja esimerkiksi Lontoon nähtävyydet. Tässä vielä lopuksi muutamat suositellut Lontoon hotellit:

Caesar Hotel, Lontoo

1. Caesar Hotel – ★★★★

Bayswaterissa sijaitseva hotelli, joka mahdollistaa helpon liikkumisen kaupungissa. Moderni ja turvallinen valinta, kun haluat nähdä ja kokea paljon!

Kotisivut: https://www.thecaesarhotel.com/

Apollo – Lontoo

Löydä parhaat lomatarjoukset Lontooseen!

Etsi lomatarjouksia

Garden View Hotel, Lontoo

2. Garden View Hotel – ★★

Hotelli soveltuu hyvin muun muassa perheille. Sijainti on Earl´s Court –metroaseman lähellä, eikä hotellin hintataso ole kovin suuri. Hotellista on loistavat kulkuyhteydet myös Heathrow´n kentälle.

Kotisivut: https://www.gardenviewhotel.co.uk/

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Rathbone Hotel, Lontoo

3. Rathbone Hotel – ★★★★

Aivan Oxford Streetin katveessa sijaitseva moderni hotelli. Hotellista on helppo liikkua muuallekin Lontoossa, sillä metroasemia löytyy kävelyetäisyyden päässä useampikin.

Kotisivut: https://www.rathbonehotel.co.uk/

Hyödynnä siis nämä Lontoon hotellivinkit ja lähde matkalle ihastuttavaan suurkaupunkiin!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti