LomarengasLomarengas

Parhaimmat Lontoon matkavinkit

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Lontoo kuuluu niihin vähintään kerran elämässä –matkakohteisiin. Tässä parhaimmat Lontoon matkavinkit onnistuneeseen lomaan.

Iso-Britannian pääkaupunki tarjoaa jokaiselle matkailijalle roppakaupalla muistoja. Kaupungissa riittää kulttuuria, nähtävyyksiä, ravintoloita ja ostospaikkoja. Sinne voi suunnata yksin, kaksin, kaverin, puolison tai lasten kanssa. Nämä Lontoon matkavinkit takaavat onnistuneen loman kaikille matkalaisille!

Tärkeimmät Lontoon vinkit liikkumiseen

Ne tärkeimmät Lontoon vinkit liittyvät ehdottomasti matkustamiseen. Lontoo on suuri kaupunki, jonka julkinen liikenne auttaa kuitenkin matkaamaan paikasta toiseen. Tämä voi kuitenkin tuntua hintatasolta varsin kalliilta ja jotta liikkuminen olisi edullista, hanki Oyster niminen matkakortti. Tähän kannattaa sitten ladata joko päivän tai useamman päivän matkakortti.

Nykyään voi olla mahdollista hyödyntää lisäksi lähimaksukorttia eli maksat matkasi samalla tavalla kuin ostaisit kaupasta lähimaksulla. Varmista pankkisi kanssa tämän toiminnan käyttö ja liikkuminen on helppoa.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Majoittumisvinkkejä Lontooseen

Lontoossa riittää todella runsaasti vaihtoehtoja majoittumisen puolesta. Aivan ydinkeskustan hotellit ovat usein hieman hintavampia, mutta toisaalta voit säästää rahaa liikkumiskustannuksissa. Halpoja majapaikkoja ja tarjouksia kannattaa aina etsiä vaikkapa Hotels.comin sivuilta.

Kun etsit vinkkejä Lontoon matkalle, muista että kaupungissa riittää erityylisiä kaupunginosia. Hyvä majoitusvinkki onkin etsiä yömajaa alueelta, joka tuntuu omimmalta. Esimerkiksi Notting Hill on kaunista aluetta värikkäine taloineen kun taas Brick Lanen läheltä löydät parhaat intialaiset ruokapaikat. Camdenissa puolestaan viihtyvät rokkarit!

Tärkeimmät vinkit ensikertalaisille

Lontoo on ensikertalaiselle täynnä vaihtoehtoja. Paras tapa tutustua kaupunkiin on hyppäämällä Hop On Hop Off –bussiin. Tämä kiertää kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja voit halutessasi hypätä pois tarkastelemaan niitä lähemmin. Parhaimpia vinkkejä Lontooseen matkustavalle ensikertalaiselle on kokea ainakin:

  • Oxford Streetin ostoskatu
  • London Eye maailmanpyörä
  • British Museumin historialliset esineet
  • Big Benin kilkatus
  • Hyde Park puiston kauneus

Nämä ovat niitä Lontoon parhaimpia nähtävyyksiä, jotka jokainen matkalainen haluaa nähdä. Tämän lisäksi ensikertalaisen kannattaa ehdottomasti etsiä kunnon pubi ja nauttia fish and chips –ruoka-annos.

Artikkeli jatkuu alla
EbookersEbookers
Artikkeli jatkuu...

Lontoon matkavinkit lapsiperheille

Lapsiperheille löytyy runsaasti kokemuksia ja matkavinkkejä, Lontoon ollessa yksi kiehtovimpia kohteita perhelomaan. Lasten kanssa kannattaa ehdottomasti matkustaa bussilla – se on paitsi helppoa, myös itsessään hauskaa ajanvietettä!

Lontoosta löytyy lapsille runsaasti hauskaa tekemistä. Vierailua kannattaa miettiä ainakin näihin paikkoihin:

  • Harry Potter Studio
  • London Eye maailmanpyörä
  • Madame Tussaudsin vahakabinetti
  • London Dungeon –kauhukeskus

Hanki liput etukäteen GetYourGuide sivustolta. Näin säästät rahaa ja aikaa, sillä sinun ei tarvitse jonottaa kohteessa!

Kulttuuria, ostoksia ja ilmaista puuhaa

Parhaat matkavinkit Lontooseen ovat täynnä tekemistä, sillä tässä suurkaupungissa riittää menoa ja meininkiä. Jos aikeissasi on viettää pitkä viikonloppu Lontoossa, niin katsasta erilaiset toritapahtumat. Niitä löytyy vaikka Itä-Lontoon Roman Roadilta, Brixtonissa tai juuri Camdenista.

Lontoo on lisäksi täynnä kulttuuria ja urheilua. Jalkapalloa voi seurata monilla eri Valioliigakentillä ja Lontoon musikaalit ja teatteriesitykset ovat vailla vertaansa. Välillä voit sitten mennä ostoksille vaikkapa Stratfordissa sijaitsevaan Westfield –ostoskeskukseen.

Jos taas haluat viettää edullisen loman Lontoossa, voit kiertää kaupungin lukuisia museoita ja gallerioita aivan ilmaiseksi. Tämän lisäksi kauniilla säällä Lontoon puistot aina Hyde Parkista Victoria Parkiin ovat kokemisen arvoisia.

Artikkeli jatkuu alla
Hotels.comHotels.com
Artikkeli jatkuu...

Pukeutumisvinkkejä Lontooseen matkustavalle

Lontoon matkavinkit sisältävät myös hieman säähän varautumista. Lontoohan on tunnettu sateistaan ja sää voi hyvinkin vaihdella päivän aikana nopeaan. Siksi onkin hyvä varustautua vähän kaikenlaiseen säähän, kun matkustat Lontooseen. Sateenvarjoa ei sentään kannata raahata mukana! Voit ostaa sen paikallisista pikkuputiikeista.

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti