MatkapojatMatkapojat

Berliini lasten kanssa – vinkit onnistuneeseen lomaan

Berliini lasten kanssa on loistava kaupunkilomakohde hauskan ja aktiivirikkaan loman viettoon. Berliini tarjoaa lapsiperheille nimittäin runsaasti edullista ajanvietettä sekä unohtumattomia elämyksiä. Tässä hieman vinkkejä, jos haaveissasi on matkata Berliiniin lasten kanssa.

Näiden tärppien avulla saat lomastasi taatusti irti kaiken mahdollisen!

Minne majoittua?

Berliinistä on helppo löytää majoitusta kaikenlaisille matkabudjeteille. Hotelleissa on yleensä otettu lapsiperheet todella hyvin huomioon ja hakusivustoilta voit etsiä juuri perheille suunnattuja hotelleja. Hotelli löytyy siis taatusti mistä tahansa Berliinistä ja majoitus lasten kanssa onnistuu niin hulppeissa hotelleissa kuin edullisimmissa huoneistohotelleissakin.

Yksi mainitsemisen arvoinen alue on Charlottenburg-Wilmersdorf. Täältä löytyy monet Berliinin parhaimmista nähtävyyksistä juuri lapsiperheille. Hyvä hotelli on esimerkiksi Best Western Plus Amedia Berlin Kurfürstendamm.

Milloin kannattaa matkustaa Berliiniin lasten kanssa?

Entäpä paras matkustusaika? Berliinin loma onnistuu kyllä läpi vuoden, mutta varsinkin pienten lasten kanssa kevät ja kesä ovat kivointa matkustusaikaa. Tämä siksi, että silloin puistot ovat kauneimmillaan ja voit hyödyntää niiden tarjonnan niin leikkiin kuin piknikin pitoonkin.

Berliini on myös talvella lasten kanssa sopiva kohde, mutta ilmat voivat tietysti olla vaihtelevammat. Tämän johdosta ulkoiluaktiviteetit eivät välttämättä kiehdo samalla tavoin. Monet lapset saattavat ihastua kuitenkin esimerkiksi Berliinin joulumarkkinoihin, joten talvikin on hyvää matkustusaikaa, jos olet etsimässä sopivaa kohdetta Euroopasta jouluisen kaupunkiloma viettoon!

ApolloApollo

Mitä tekemistä ja nähtävää Berliini lapsille tarjoaa?

Berliinissä lapsille riittää runsaasti mielekästä tekemistä. Tässä parhaimpia juttuja, joita Berliini lasten kanssa tarkoittaa.

Hauskoja leikkipuistoja

Berliini on lapsiperheille täynnä leikkipuistoja, joten tekemistä ei tarvitse etsimällä etsiä. Leikkipuistoissa riittää hauskoja vempaimia ja rakennelmia, joissa touhuta. Puistoista mainitsemisen arvoinen on Arkonaplatzin leikkipuisto!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Mielenkiintoisia museoita

Kun suuntaat Berliinin lapsen kanssa, et voi välttyä historian havinalta. Monet Berliinin museot ovat varsin kiva elämys lapsillekin, joissa riittää ihmeteltävää. Berliini tarjoaa lapsille mahdollisuuden tutustua ainakin:

  • Pergamonin museoon
  • Berliinin elokuvamuseoon
  • Treptower Parkiin
  • Berliinin olympiastadioniin
  • Berliinin museosaareen

Toki Berliinissä kannattaa tutustua hieman surullisempaankin historialliseen ajanjaksoon maan historiassa. Varsin koskettava holokaustin muistomerkki on kaunis, mieleenpainuva ja opettavainen kokemus, jos olet matkassa vanhempien lasten kanssa.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kiehtovan eläintarhan

Berliinin eläintarha ansaitsee erityismaininnan, sillä se on kiehtova ja miellyttävä kokemus. Eläintarha on suuri, eikä siellä tule olo, että eläimet olisi ahdettu pieneen tilaan.

Hulppean Legoland Discovery Centreen

Aito ja oikea Legoland löytyy toki Tanskasta, mutta Berliinissä on kiva legomaailma, jossa vierailla. Tässä kompaktissa legomaailmassa voi leikkiä legoilla, nauttia 3D-elokuvista ja ihastella legomuodostelmia.

Kotisivut: https://www.legolanddiscoverycentre.de/berlin-en/

Apollo – Berliini

Löydä parhaat lomatarjoukset Berliiniin!

Etsi lomatarjouksia

Vauhdikkaita esityksiä

Berliini on täynnä teatteria ja sirkushuveja! Voisit esimerkiksi tutustua Berliinin lasten teatteriin, jonka esitykset ovat kiehtovat vaikkei kieltä puhuisikaan. Lisäksi Cabuwazin lasten ja nuorten sirkus ansaitsee vierailun.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Muista nämä vinkit

Berliini tarjoaa lasten kanssa siis runsaasti nähtävää ja koettavaa. Yllä mainittujen vinkkien lisäksi kannattaa muistaa vielä nämä tärpit:

  • Lähes kaikki ravintolat ovat hyvin lapsiystävällisiä.
  • KaDeWen leluosasto viihdyttää sadepäivinä.
  • Julkinen liikenne on edullista ja vaunutkin kulkevat kätevästi mukana.

Berliinissä lapsille ja aikuisillekin riittää runsaasti tekemistä. Tämä kiva kaupunki on todella lapsiystävällinen, joten matkailijat voivat huoletta puikkelehtia kaupungin kaduilla lasten kanssa. Berliini on lasten kanssa elämys, joka ei hevillä unohdu mielestä!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti