MatkapojatMatkapojat

Tunnelmalliset Berliinin joulumarkkinat 2021 ovat ihana elämys

Kauniita maisemia, tunnelmallisia kojuja ja maistuvia jouluherkkuja! Niitä tarjoilevat Berliinin joulumarkkinat 2021, jotka jokaisen joulun ystävän tulisi kokea.

Tämä kiehtova ja historiallinen saksalainen kaupunki on kasvattanut suosiotaan kaupunkilomakohteena ja sinne kannattaa ehdottomasti suunnata juuri joulun aikaan.

Berliinin joulumarkkinat tarjoavat kauniin tunnelman, runsaasti kivoja ostosmahdollisuuksia ja herkkuja, joita nauttia kirpsakassa talvisäässä.

Viisi parasta joulutoria Berliinissä 2021

Berliinin joulumarkkinat eivät todellakaan rajoitu yhteen kauniiseen toritapahtumaan, vaan kaupungista löytyy lukuisia joulumarkkinoita. Eri puolilla kaupunkia on jopa useita kymmeniä joulutoreja ja tapahtumia. Alla viisi suosikkia, jotka kannattaa pitää mielessä kun haaveissa on Berliinin joulutorimatkat.

Potsdamer Platzin joulumarkkinat

1. Potsdamer Platzin joulutori

Jos paikallisilta kysytään, on Potsdamer Platzin joulutori ehdottomasti yksi suosituimmista. Aukion joulumaailma sisältää muun muassa vauhdikkaan kelkkaradan, jonka laskeminen on hauska kokemus niin lapsille kuin aikuisillekin.

Täällä riittää muutakin puuhaa, eikä tämä Berliinin joulutori ole pelkkää ostelua ja syömistä. Torilla voi esimerkiksi pelata hauskaa curlingin tapaista peliä! Postdamer Platzin joulutori on avoinna marraskuun alusta tammikuun alkuun asti.

Potsdamer Platzin joulutori järjestetään vuonna 2021 29.10. – 2.1.

Apollo – Berliini

Löydä parhaat lomatarjoukset Berliiniin!

Etsi lomatarjouksia

Alexanderplatzin joulumarkkinat

2. Alexanderplatzin joulumarkkinat

Alexanderplatzin joulumarkkinat ovat ehkä tunnetuimmat Berliinin joulumarkkinoista. Tämä johtuu aukion kuuluisasta ja keskeisestä sijainnista sekä torin huikeasta joulumaailmasta sisältöineen.

Aukiolla on runsaasti kauniita joulukoristeita, suuri maailmanpyörä sekä runsaasti makeita jouluherkkuja. Berliinin vanhimpiin joulumarkkinoihin lukeutuva tapahtuva on varsinkin lapsiperheiden suosiossa, sillä sieltä löytyy esimerkiksi ihastuttava pieneläintarha. Alexanderplatzin joulumarkkinat ovat avoinna marraskuun lopusta vuoden loppuun asti.

Alexanderplatzin joulumarkkinat järjestetään vuonna 2021 22.11. – 26.12.

ApolloApollo

Gendarmenmarkt joulutori

3. Gendarmenmarktin joulutori

Berliinin konserttitalon edustalla oleva Gendarmenmarktin joulutori on viehättävä tapahtuma. Joulumarkkinat Berliinissä tarjoavat runsaasti käsitöitä, joista parhaimmat ja aidoimmat löytyvät ehdottomasti juuri täältä. Jos haaveissasi on siis ostokset ja ihanat jouluesineet, kannattaa suunnaksi ottaa Gendarmenmarktin joulutori. Tori on avoinna aina marraskuun lopusta joulukuun loppuun saakka. Tälle torille on vaatimaton euron sisäänpääsymaksu!

Gendarmenmarktin joulumarkkinat järjestetään vuonna 2021 22.11. – 31.12.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Wintertraum Am Alexa joulumarkkinat

4. The Berlin Winterzauber (Winter Magic), entinen Wintertraum at the Alexa

Aivan Alexanderplatzin vierestä löytyy toinen kokemisen arvoinen Berliinin joulutori. Tämäkin tori viehättää taatusti lapsiperheitä ja lapsenmielisiä, sillä siellä on runsaasti erilaisia vempeleitä vuoristoradoista törmäilyautoihin. Joulutori on avoinna marraskuun alusta melkein jouluun asti.

The Berlin Winterzauber järjestetään vuonna 2021 5.11. – 19.12.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Spandaun joulumarkkinat

5. Spandaun joulumarkkinat

Kaikki Berliinin joulutorit ovat varsin viehättäviä, sillä ne ovat mukavan tiiviitä ja pieniä. Vaikka Spandaun joulumarkkinat ovatkin kaupungin suurimmat, pysyy niissäkin tunnelma varsin lämpimänä ja intiiminä. Täällä järjestetään joka perjantai erilaisia lauluesityksiä ja karaokea voi laulaa aina lauantaisin! Tunnelma on siis hulvaton, markkinoiden ollessa avoinna marraskuun lopusta jouluaattoon asti.

Spandaun joulumarkkinat järjestetään vuonna 2021 26.11. – 23.12.

Berliinin joulumarkkinat ovat Saksan parhaimmistoa

Monet Saksan joulumarkkinat ovat ehdottomasti Euroopan parhaimmistoa ja maan lukuisista markkinoista juuri Berliinin joulumarkkinat viehättävät matkailijoita eniten. Berliinin joulutorien tunnelma on todella välitön ja lämmin – kojujen tavarat ja koristeet ovat kauniin aitoja ja käsitöitä löytyy joka puolelta.

Berliini tarjoaa toki muutakin koettavaa kuin joulutorit. Joulumatkaan voi helposti yhdistää seuraavat ihanat nähtävyydet:

  • Brandenburgin portti
  • Berliinin TV-torni
  • DDR –museo
  • Kaufhaus des Westens ostoskeskus
Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Anna Berliinin joulumarkkinoiden ihastuttaa

Berliinin joulutorimatkat onnistuvat Suomesta käsin varsin helposti. Berliiniin pääsee lentämään suorilla lennoilla tai voit etsiä jatkoyhteyksiä monista Euroopan kaupungeista ja säästää sievoisen summan rahaa. Berliini on täynnä majoitusvaihtoehtoja, eivätkä joulumatkat Berliinin maksa muutamaa sataa euroa enempää.

Anna siis Berliinin joulun vietellä sinutkin varaamaan matka tähän kauniiseen joulukaupunkiin!

Lisää tietoa: https://www.visitberlin.de/en/christmas-markets-berlin

Berliinin joulumarkkinat kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti