MatkapojatMatkapojat

Saksa

Saksa tunnetaan hyvästä oluesta, jalkapallosta ja kiehtovista suurkaupungeista. Tämä Euroopan yksi mahtimaista on matkailijalle kiehtova kohde ja maan rajojen sisään mahtuu hurja määrä erilaisia kohteita ja kulttuureja.

Saksa ei ole juuri Suomea isompi pinta-alaltaan, mutta sen luonto vaihtelee suuresti ja maa tarjoaa paljon erilaista koettavaa. Maan pohjoisosissa on rantalomakohteita, joiden hiekkarannat houkuttavat kesälomalaisia. Etelä-Saksan vuoristot puolestaan tarjoavat patikointi- ja laskettelumahdollisuuksia matkailijoille.

Alueelliset erot ja perinteet ovat vahvoja Saksassa. Siksi maahan kannattaakin tehdä useampi matka, jotta kulttuurien vivahteista pääsee nauttimaan kunnolla. Saksassa voi herkutella esimerkiksi oluella ja makkaralla, mutta myös viinin ja kakkujen kera.

ApolloApollo

Ilmaston puolesta Saksaan voi hyvinkin matkata läpi vuoden. Sää on leuto, kesäkauden kestäessä huhtikuusta lokakuuhun. Talvellakaan lämpötila ei tipu juuri nollan alapuolelle. Pakkasta ja lunta riittää tosin etelän hiihtokeskuksissa.

Saksan voi ottaa haltuun helposti. Lennot Suomesta tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia, mutta Saksaan voi myös matkata laivalla tai junalla. Kaupunkikohteista Berliini, München ja Stuttgart ovat oivia valintoja. Mutta Keski-Saksan idylliset pikkukylät ovat myös vierailun arvoinen kohde.

Nauti siis Saksan runsaasta kulttuuritarjonnasta ja värikkäistä matkakohteista varaamalla loma tähän rikkaaseen maahan!


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Jätä kommentti