MatkapojatMatkapojat

Kööpenhaminan joulumarkkinat 2019 – Tivoli ja muut parhaat tärpit

Tanska on muutakin kuin Legolandia ja viikingit, maan pääkaupungin tarjotessa erityisen runsaasti ihanaa lomatunnelmaa. Matkaan voi lähteä vaikka jouluna, sillä Kööpenhaminan joulumarkkinat viettelevät jokaisen tunnelmallaan ja tarjonnallaan!

Joulukuun lomamatkat kannattaa tehdä ihaniin joulukohteisiin, joista Kööpenhamina kuuluu tunnelmallisimpien kaupunkien joukkoon. Kööpenhaminan joulumarkkinat tarjoavat ihanaa kanelintuoksuista tunnelmaa ja laadukkaita lahjalöytöjä pukinkonttiin. Tässä katsaus mitä kaikkea Kööpenhaminan joulutorit antavat jouluusi ja kuinka nauttia niistä täysin rinnoin.

Nyhavnin joulumarkkinat

Suurin Kööpenhaminan joulutori löytyy Nyhavnista

Nyhavnin joulutori on Kööpenhaminan perinteisimpiä markkinoita. Markkinat avaavat ovensa aina jo marraskuun alussa ja sulkevat aatonaattona. Kaunis Kööpenhaminan satama luo kivan tunnelman torille, jonka alueelta löytyy runsaasti erilaisia kojuja herkkuineen. Lisäksi löydät torilta runsaasti laadukkaita käsitöitä sekä erilaisia esityksiä, joita seurata kuuman juotavan kera. Tunnelma on varsin leppoisa isosta alueesta huolimatta.

Tämä Kööpenhaminan joulutori on avoinna tänä vuonna:

  • Sunnuntaista torstaihin klo 10.00-19.00
  • Perjantaista lauantaihin klo 10.00-20.00

Nyhavnin joulutorilla riittää lisäksi tunnelmaa ja tekemistä perheen pienimmille. Alueelta löytyy tonttuja sekä tietenkin itse joulupukkikin on yleensä paikalla. Joulutorin tunnelmasta pääsee Nyhavnissa siis nauttimaan ihan koko perhe! Lue myös mitä muuta tekemistä Kööpenhamina tarjoaa lapsille.

Kotisivut: https://www.nyhavn.com/nyhavns

ApolloApollo

Tivolin joulu

Muista myös Tivolin joulumarkkinat 2019

Tivolin huvipuistoalue on Kööpenhaminan tunnetuimpia nähtävyyksiä, eikä ole ihme, että alueesta tulee joulukuussa todellinen talven ihmemaa! Joulu Kööpenhaminassa ei ole oikein mitään ilman vierailua Tivolissa, siitäkin huolimatta, että alueella on joulunakin normaali pääsymaksu. Sisäänpääsymaksu on 110 tanskan kruunua, eli noin 15 euroa. Tivolin joulumarkkinat ovat avoinna 16.11.2019-5.1.2020, joten tunnelmaan pääsee läpi pyhien.

Tivolin aukioloajat ovat tänä jouluna:

  • Sunnuntaista torstaihin klo 11.00-23.00
  • Perjantaista lauantaihin klo 11.00-24.00

Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Joka vuosi Tivoli koristellaan erilaisilla jouluvaloilla ja kunkin vuoden teemaan sopivilla koristeilla. Alueella on myös noin tuhat joulukuusta luomassa jouluista tunnelmaa. Valot tekevät alueesta erityisen tunnelmallisen, erilaisten kojujen tarjotessa vierailijoille kaikenlaisia herkkuja. Lisäksi ravintoloissa voit nauttia tanskalaisia jouluherkkuja. Tivolin joulumarkkinat sopivat hyvin niin lapsiperheille, että varsinkin myöhemmin illalla aikuismatkaajillekin. Alueella on lisäksi aivan uskomattoman upea luistinrata, jonne kannattaa mennä pyörähtelemään!

Kotisivut: https://www.tivoligardens.com/en/haven+og+forlystelser/saesoner/jul

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Apollo – Kööpenhamina

Löydä parhaat lomatarjoukset Kööpenhaminaan!

Etsi lomatarjouksia

Katsasta nämä Kööpenhaminan joulumarkkinat 2019

Eivätkä Kööpenhaminan joulumarkkinat suinkaan lopu tähän, vaan kaupungissa riittää ihasteltavaa useiden torien puitteissa. Tässä vielä muutama tori, jotka kannattaa pitää mielessä, kun olet Kööpenhaminassa jouluna:

  • Højbro Pladsin joulumarkkinat
  • Kongens Nytorvin joulutori
  • Jægersborggaden joulutapahtuma (auki 30.11.-1.12.2019)
  • Carlsbergin joulumarkkinat (avoinna vain tiettyinä jouluviikonloppuina)

Kööpenhaminasta löytyy lisäksi joukko maksullisia joulutapahtumia ja –toreja. Esimerkiksi Flidin käsityömarkkinat ovat huikea mahdollisuus tehdä joululahjalöytöjä. Tapahtumaan on 30 tanskan kruunun pääsymaksu (noin neljä euroa) ja markkinat ovat avoinna 30.11.-1.12.2019. Kööpenhaminan joulumarkkinat ovatkin todella laadukkaita ja niistä tarttuu mukaan taatusti vähintään runsaasti upeita lahjaideoita, jos ei itse lahjoja!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde ihastumaan Kööpenhaminan joulutunnelmaan

Loma Kööpenhaminassa onnistuu varsin helposti, sillä Suomesta lähtee suoria lentoja Tanskan pääkaupunkiin varsin ahkerasti. Lisäksi vaihdollisilla lennoilla voit säästää hieman lomakustannuksissa. Onnistuupa Tanskan matka ihan oman autonkin kyydissä!

Kööpenhamina on joulukuussa varsin suosittu matkakohde, joten matkat kannattaa varata mahdollisimman ajoissa. Edullista majoitusta on kuitenkin helppo löytää jouluna ja joulun alla hintoja vertailemalla! Valmiita joulumatkapakettejakin löytyy, joten etsi rauhassa sinulle sopivin vaihtoehto.

Etsi siis sinulle sopiva majoitus ja lennot ja piipahda katsastamaan Kööpenhaminan joulumarkkinat!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti