Kööpenhamina lasten kanssa – laadukas kohde perhelomaan

Kööpenhamina tarjoaa lasten kanssa mukavasti jotakin tuttua, mutta silti eksoottista. Mitä kaikkea perhelomalta Tanskan pääkaupunkiin voi odottaa?

Kööpenhamina tai tuttavallisemmin tunnettu Köpis on lasten kanssa todella kiva lomakohde. Pohjosmaisena kaupunkina se on sopivan tuttu ja turvallinen. Kööpenhaminassa riittää kuitenkin erikoisuuksia ja mielenkiintoista tekemistä, kaupungin ollessa todella laadukas lomakohde. Alla esittelyssä kaupungin parhaimmat majoitusvaihtoehdot lapsiperheille sekä tietoa liikkumisesta ja parhaista Kööpenhaminan nähtävyyksistä.

Majoitus lapsiperheelle Kööpenhaminassa

Kööpenhamina tarjoaa todella laadukasta majoitusta ja erilaisia majoitusvaihtoehtoja on jokaiseen makuun. Lapsiystävällinen hotelli on melko helppoa löytää ja muista, että voit rajata perhehotellit esimerkiksi Expedian hotellihaussa.

Liikkuminen lasten kanssa Kööpenhaminassa on varsin helppoa, joten sen puolesta hotellia voi etsiä lähes mistä tahansa. Parhaimmat ja keskeisimmät alueet, joista etsiä hyvä hotelli lapsiperheille ovat:

  • Nyhavn –satama-alue
  • Christianshavn –kaupunginosa

Tässä kaksi hyvää hotellivaihtoehtoa Kööpenhaminan lomaan perheen kanssa:

Tivoli Hotel Kööpenhamina

Tivoli Hotel

Hotelli on varsinkin kesäisin todellinen perhehotelli, sillä sieltä löytyy leikkinurkkausta ja pomppulinnaa. Hotellissa on hyvän kokoisia perhehuoneita ja sijaintinsa puolesta hotelli on lähellä monia lapsille sopivia nähtävyyksiä.

Absalon Hotel Kööpenhaminassa

Absalon Hotel

Perheomistuksessa oleva Absalon Hotel on kiva hotelli lapsiperheille. Runsas aamiainen on täynnä lapsille maistuvia herkkuja ja hotellin sijainti on todella hyvä nähtävyyksien kannata. Perhehuoneita on saatavilla runsaasti ja jos saavut omalla autolla, on hotellissa pysäköintimahdollisuus.

Apollo – Kööpenhamina

Löydä parhaat lomatarjoukset Kööpenhaminaan!

Etsi lomatarjouksia

Liikkuminen lasten kanssa Kööpenhaminassa

Kuten todettua, Kööpenhamina lasten kanssa on liikkumisen suhteen varsin helppo. Kaupungissa on kattava bussiverkosto sekä hyvin toimivat metrolinjat. Vaunut ja lapset otetaan hyvin huomioon, joten joukkoliikennettä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Aikuisen lipulla voi matkustaa kaksi alle 12-vuotiasta lasta ilman lisämaksuja. Lisäksi alle 16-vuotiaiden lasten matkaliput maksavat noin puolet aikuisten lipusta.

Taksejakin toki on kaupungissa runsaasti ja ne ovat laadukkaita ja luotettavia. Hinnat ovat kuitenkin varsin huokeat, joten ihan kaikkialle niillä ei kannata matkata.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Kööpenhamina lasten kanssa – Top 3 tekemistä

Mitä tekemistä ja nähtävää voit sitten odottaa Tanskan pääkaupungilta? Kööpenhamina tarjoaa lapsiperheille runsaasti hauskaa ajanvietettä. Tässä kolme ehdotonta suosikkia lapsiperheen lomaan:

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kööpenhaminan Tivoli

Tivoli

Tanskan suosituimpiin nähtävyyksiin lukeutuu ehdottomasti Tivolin vanha huvipuisto. Yli 150 vuotta toiminnassa ollut huvipuisto vetää runsaasti väkeä, missä on todella hauska viettää vaikka koko päivä. Laitteiden lisäksi lapsia ja aikuisia viihdyttävät erilaiset kasvi- ja kukkaistutukset, ruokakojut ja ravintolat sekä monimuotoiset esitykset.

Tivoli on avoinna pääsääntöisesti huhtikuun alusta syyskuun loppuun, joten se on oiva kesälomakohde. Huhti-syyskuun ulkopuolella huvipuistoon pääsee kyllä hieman vaihtelevasti, joten tarkista aukioloajat nettisivuilta, jos matkaat Kööpenhaminaan talvella.

Liput ovat melko hintavia. Lasten liput maksavat yli 3- ja alle 8-vuotiaille lapsille 60 kruunua, eli noin 8 euroa ja yli 8-vuotiaille 130 kruunua, eli noin 17 euroa. Pääsylipulla ei pääse laitteisiin, mutta tarjolla on passeja, joihin sisältyvät myös laitemaksut.

Kotisivut: https://www.tivoli.dk/en/

Experimentarium City –tiedemuseo

Experimentarium City –tiedemuseo

Monet Kööpenhaminan museot sopivat lapsille, joista tiedemuseo on hyvä esimerkki. Interaktiivinen museo viihdyttää lapsia taatusti, eikä aikuisillakaan ole tylsää. Lippujen hinnat museoon ovat:

  • 3-11-vuotiailta lapsilta 115 kruunua, eli noin 15 euroa
  • yli 12-vuotialta lapsilta ja aikuisilta 195 kruunua, eli noin 26 euroa

Kotisivut: https://www.experimentarium.dk/en/

Sininen planeetta –akvaariomaailma

Sininen planeetta –akvaariomaailma

Moderni akvaariomaailma on todella kiehtovaa ajanvietettä, kun suuntanasi on Kööpenhamina lasten kanssa. Yli 300 erilaista eläinlajia uiskentelee valtavissa akvaarioissa ja kaloja voi ihastella todella läheltä. Kaunis Den Blå Planet akvaario viihdyttää niin perheen pienimpiä, että hieman isompiakin lapsia. Lippujen hinnat ovat 3-11-vuotiailta 95 kruunua, eli reilut 12 euroa ja yli 12-vuotiailta 170 kruunua, eli hieman alle 23 euroa.

Kotisivut: https://denblaaplanet.dk/en/

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Piipahda Kööpenhaminassa matkalla Legolandiaan

Kööpenhamina tarjoaa lapsiperheille siis loistavan kohteen hauskaan perhelomaan. Mutta kaupunki on myös kiva välietappi, jos haluat vierailla Tanskan suosituimmassa nähtävyydessä, eli Legolandissa.

Suuntaa siis kohti Kööpenhaminaa!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti