MatkapojatMatkapojat

Joulumatkat Eurooppaan – Top 10 kohdetta

Haluatko virittäytyä todelliseen joulutunnelmaan? Valitse tästä ihanimmat joulumatkat Eurooppaan ja vietä unohtumaton joulu.

Euroopan kaupungit virittäytyvät joulunviettoon jo hyvissä ajoin ja monet ihastuttavat kohteet tarjoavat runsaasti erilaisia jouluisia vaihtoehtoja loman viettoon. Joulumatkat Eurooppaan voivat viedä nauttimaan upeista joulutoreista tai rentouttavista hiihtokeskuksista. Minne jouluksi Euroopassa kannattaa siis suunnata?

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Top 10 kohdetta viettää joulu Euroopassa

Kuten mainittu, Euroopan upeat lomakohteet tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja joululomaan. Tässä kymmenen parasta lomakohdetta silloin, kun haluat suunnata jouluna Eurooppaan.

Joulumatka Tukholmaan

Tukholma

Euroopan huippukohteiden ei tarvitse viedä kauas, sillä läheltä löytyy upeita eurooppalaisia kohteita. Niistä Tukholma on todellinen joulukaupunki upeine joulutoreineen. Joulu Tukholmassa on lisäksi täynnä kuninkaallista taikaa sekä mielenkiintoisia museoita. Joulumatkat Tukholmaan onnistuvat esimerkiksi ihanan risteilyloman avulla – ruotsinlaivat tarjoavat todella runsaasti viihdyttävää lomaohjelmaa juuri jouluna!

Joulumatka Pärnuun

Pärnu

Viro on täynnä loistavia lomakohteita, jotka syttyvät joulutunnelmaan. Pärnun joulu on kaunis ja rentouttava, sillä kaupungin upeat kylpylät tarjoavat parastaan juuri joulunaikaan. Voit nauttia upeita terveys- ja kauneushoidoista sekä tutustua Pärnun idylliseen joulutunnelmaa.

ApolloApollo

Joulumatka Tallinnnaan

Tallinna

Tämän hetken kuumimmat ja suosituimmat joulumatkat Eurooppaan suuntaavat ehdottomasti Tallinnaan, sillä Tallinan joulumarkkinat ovat monen mielestä koko Euroopan parhaat. Tallinnan joulutori on todella idyllinen ja tunnelmallinen, sillä se on sopivan pieni ja tori sijaitsee upeissa puitteissa Raatihuoneella. Perinteikäs joulutori viihdyttää myös lapsiperheitä, sillä siellä on aina runsaasti erilaista ohjelmaa.

Joulumatka Tartossa

Tartto

Viron henkisenä ja kulttuurisena pääkaupunkina pidettävä Tartto on loistava lomakohde jouluna. Kaunis arkkitehtuuri luo upeaa joulutunnelmaa koristeineen ja jouluvaloineen. Tartto tarjoaa lisäksi runsaasti upeita kulttuurielämyksiä esimerkiksi teatterin muodossa. Lisäksi nauttimaan pääsee kaupungin upeista kylpylöistä ja nähtävyyksistä.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Joulumatka Riiassa

Riika

Jos Viron kaupungit ovat tuttuja, voit hakea vaihtelua ihanasta Riiasta. Latvian pääkaupunki on kaunis joulukaupunki upeine joulutoreineen. Joulumatkat Eurooppaan ja juuri Riikaan onnistuvat esimerkiksi risteilyjen muodossa. Tämä on loistava keino nauttia tästä kauniista kaupungista sekä perinteikkäästä latvialaisesta joulutunnelmasta.

Joulumatka Prahassa

Praha

Joulu Keski-Euroopassa on tietenkin todella ainutlaatuinen, sillä alueen maiden joulutoreilla on pitkät perinteet. Keski-Euroopan kohteista esimerkiksi Praha on unohtumaton joulun ihmemaa. Upeiden keskiaikaisten rakennusten ja kirkkojen keskellä kävellessä pääsee virittäytymään hauskaan joulutunnelmaan. Prahan joulumarkkinat ovat todella kauniita ja kaupunki viehättää upeilla jouluherkuilla ja juomillaan.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Joulumatka Wieniin

Wien

Kun haluat jouluksi Keski-Eurooppaan, et voi unohtaa Itävallan upeaa Wieniä. Wien on yksi perinteisimmistä joulukaupungeista, jossa pääset herkuttelemaan maukkailla joulukakuilla ja –leivoksilla. Wienin joulumarkkinat vievät hulppeisiin linnoihin ja musiikistaan tunnettu kaupunki lumoaa varsinkin joulukonserteillaan.

Joulumatka Bratislavaan

Bratislava

Wienistä voi muuten piipahtaa toisessa kauniissa joulukaupungissa. Joulumatkat Eurooppaan voivat nimittäin suuntautua myös Bratislavaan. Esimerkiksi Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa yhteismatkoja Wieniin ja Bratislavaan. Bratislava onkin ehdottomasti kokemisen arvoinen kaupunki. Slovakian pääkaupungin vanhakaupunki hurmaa jouluvalaistuksellaan ja edullisessa kaupungissa on helppo tehdä jouluostoksia.

Joulumatka Berliiniin

Berliini

Joulutorien ystävien kannattaa ehdottomasti suunnata jouluna Saksaan. Saksan joulumarkkinat ovat maailmankuuluja ja etenkin Berliini ihastuttaa juuri jouluna. Berliini soveltuu hyvin lapsiperheille, mutta varsinkin aikuismatkailijat löytävät kaupungista sopivan erilaista joulutunnelmaa. Berliini tarjoaa nimittäin runsaasti perinteikästä menoa, mutta myös hieman erilaista vivahdetta joulunviettoon vaihtoehtoisella jouluohjelmallaan.

Joulumatka Lontooseen

Lontoo

Todellista suurkaupungin joulutunnelmaa voi kokea Lontoossa. Kaupungista löytyy upea ja kaunis joulumaa Hyde Parkissa sekä ihania pieniä markkinoita siellä täällä – herkkusuut suuntaavat esimerkiksi Borough Marketin lumoihin. Lontoo on upea jouluinen kohde varsinkin, jos kaipaat lomaltasi shoppailua, sillä joulunjälkeiset alennusmyynnit viettelevät lähtemään Englantiin!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Joulumatkat Eurooppaan voivat viedä myös laskettelemaan

Kuten listasta käy ilmi, joulumatkoja Eurooppaan löytyy joka lähtöön. Tarjolla on upeita matkakohteita, joissa viihdytään koko perheen kera tai kahden kesken puolison kanssa. Lista on täynnä viihdyttäviä kaupunkikohteita, joissa voi nauttia joulutorien tunnelmasta sekä laadukkaista palveluista. Mutta joulumatkat Eurooppaan voivat viedä lisäksi aktiiviselle joululomalle – voit nimittäin lähteä laskettelemaan jouluksi Keski-Eurooppaan ja sen upeisiin rinteisiin. Joulun parhaimmat alppilomat voisivat viedä vaikkapa:

  • Cerviniaan
  • Bad Gasteiniin
  • Saalbachiin
  • Sestriereen
  • Obergurgliin

Vietä unohtumaton joulu Euroopassa

Jos siis haluat joulultasi jotakin hieman uutta ja hauskaa, tee joulumatka Euroopan ihaniin kohteisiin. Joulumatkat Eurooppaan vievät matkaajan hauskuttelemaan, rentoutumaan ja laskemaan ihania rinteitä. Varaa siis matkasi nyt ja antaudu ihanan loman vietäväksi!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti