Joulumatkat Saksaan 2019 vievät keskellä joulumarkkinoiden huumaa

Joulumatkat Saksaan tuovat joulunodotukseen ihanaa tunnelmaa ja unohtumattomia elämyksiä keskellä upeita joulutoreja. Valkkaa tästä siis vinkit ihastuttavaan lomaan!

Saksasta kuoriutuu joulunaikaan varsinainen joulun ihmemaa, minkä vuoksi joulumatkoja maahan tehdään runsaasti. Joulumatkat Saksaan kyydittävät nauttimaan varsinkin maan upeista joulumarkkinoista, jotka viehättävät perinteisellä tunnelmalla sekä viehättävillä erikoisuuksillaan. Kun haluat virittäytyä todelliseen jouluhurmokseen, kannattaa suunnata jouluksi Saksaan nauttimaan rennosta ja riemuisasta menosta.

Saksan joulumarkkinat 2019 sytyttävät joulutunnelmaan – 6 kohdetta

Parhaat joulumatkat Saksaan suuntautuvat ehdottomasti joulutoreille. Saksan joulutorit tarjoavat upeita elämyksiä koko perheelle, sillä niissä riittää tekemistä, nähtävää ja koettavaa. Tässä kuusi ihaninta joulukaupunkia viehättävine joulutoreineen:

Berliinin joulumarkkinat

1. Berliini

Joulu Berliinissä on parhaimpia elämyksiä joulunystäville, sillä kaupungissa tapahtuu niin paljon juhlapyhien aikaan. Berliinissä riittää joulutoreja jokaiseen lähtöön, niin perinteisistä joulutoreista aina hieman erilaisempiin elämyksiin. Charlottenburgin palatsin edustalla tapahtuvat markkinat ovat todella maagiset juuri upeiden puitteiden takia. Mutta myös Gendarmenmarktin aukio on täynnä ihania joulukojuja sekä jouluisia esityksiä päivittäin.

Münchenin joulumarkkinat

2. München

München on toinen saksalainen kaupunki, joka suorastaan pursuaa joulutunnelmaa. Kaupungista löytyy useita perinteisiä joulumarkkinoita, joilla tehdä hyviä joululahjahankintoja. Lisäksi Münchenistä löytyy runsaasti hieman erikoisempaa joulutunnelmaa vaihtoehtomeiningillä, joten kaupunkiin kannattaa matkata myös niiden, jotka haluavat jouluun hauskuutta ja erikoisuuksia. Paikallinen glögi, eli beerenglühwein, on ehdoton hankinta torilla kävellessä!

ApolloApollo

Dresdenin joulumarkkinat

3. Dresden

Dresden on ihastuttava joulukaupunki ja kaupungin suuri Stiezemarkt toritapahtuma on Saksan vanhimpia. Lisäksi joulutori pitää hallussaan suurimman joulupyramidin titteliä, jota kannattaakin suunnata ihastelemaan. Dresdenin joulutori täyttyy perinteisistä kojuista, joissa myydään kauniita käsitöitä ja maukkaita saksalaisia herkkuja. Varsinkin stollen nimistä hedelmäkakkua kannattaa kokeilla näillä joulumarkkinoilla.

Stuttgartin joulumarkkinat

4. Stuttgart

Joulumatkat Saksaan voisivat suunnata myös Stuttgartiin. Ihastuttava kaupunki täyttyy kauniisti koristelluista kojuista ja kaupungin joulutoria on usein kutsuttu Euroopan kauneimmaksi. Stuttgarter Weihnactsmarktin lisäksi kannattaa piipahtaa Esslingen keskiaikaisilla markkinoilla, jotka viihdyttävät erikoisuudellaan ja saavat varsinkin lapset innostumaan hassutuksillaan.

Joulumarkkinat Hampurissa

5. Hampuri

Saksan joulutorit vievät ihastelemaan myös Hampurin satamakaupunki. Kaupungin suurin joulutori kokoaa yhteen yli 80 erilaista kojua, koristellun kaupungintalon kimallellessa taustalla jouluvalaistuksessa. Hampurin jouluglögi on ehdottomasti Saksan parhaimmistoa ja torilla viihdyttävä pieni junarata on taatusti varsinkin lasten mieleen.

Nürnbergin joulumarkkinat

6. Nürnberg

Kun haluat jotakin hieman rauhallisempaa ja romanttista, Nürnberg on oiva valinta joulumatkalle. Nürnbergin joulutori on täynnä perinteitä ja historian havinaa. Kaupunki on tunnettu pipareistaan ja erilaisia herkkuja löytyy tältä joulutorilta todella runsaasti. Jos siis olet iso kulinaristi, kannattaa Nürnbergiin lähteminen! Mukaan voi tarttua esimerkiksi loistavia ranskalaisia marmeladeja, joista saa oivia joululahjoja.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Näin onnistuvat joulumatkat Saksaan 2019

Joulumatkoja Saksaan on helppo löytää, sillä valmiita matkapaketteja ihastelemaan maan parhaita toreja löytyy runsaasti. Varsinkin suosittuihin kohteisiin kuten Berliniin pääsee valmiin lomamatkan avulla kätevästi. Mutta oman lomamatkan kokoaminen ei myöskään ole hankalaa.

Monet joulumarkkinat aloittavat joulupuuhat jo marraskuun lopussa ja useat torit ovat avoinna aina uuteen vuoteen saakka. Kannattaa kuitenkin huomioida, että joulun pyhinä osat toreista ovat suljettuina. Mihinkään uneen saksalaiset kaupungit eivät kuitenkaan vaivu ja jos haluat esimerkiksi jouluksi Berliiniin, on kaupunki tekemistä täynnä. Kirkoissa järjestetään tietenkin perinteisiä messuja, mutta myös kauniita konsertteja. Erilaisia taidetapahtumia voi myös löytää ja ravintolat tarjoavat tietenkin loistavia jouluillallisia.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde joulumatkalle Saksaan

Jos siis haluat lähteä unohtumattomalle joululomalle, kannattavat Saksan joulumatkat pitää mielessä upeine markkinoineen. Varsinkin juuri ennen joulua tehtävät matkat Saksan joulumarkkinoille kannattavat, sillä virittäydyt niiden avulla oivaan lomatunnelmaan.

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti