MatkapojatMatkapojat

Lennot Turusta Gdanskiin mahdollistaa edullisen Puolan loman

Puolan Gdansk on kiehtova kohde, jonne on helppo tehdä edullinen ja rentouttava kaupunkiloma. Lennot Turusta Gdanskiin ovat mahdollisia Wizz Airin siivin!

Wizz Air lentää Turusta Gdanskiin ja tämän halpalentoyhtiön avulla lomamatka Gdanskiin on todella edullinen. Lentolippujen hinnat eivät päätä huimaa ja matkaan on mahdollista päästä jopa alle 10 eurolla!

Mistä ja miten varata lennot Gdanskiin?

Matkat Turusta Gdanskiin voi varata vertailemalla hintoja eri matkaportaalien avulla. Lentolippuja löytyy esimerkiksi tämän haun avulla:

Suorat lennosta Turusta Gdanskiin tarjoilee Wizz Air. Tämä vuonna 2004 perustettu unkarilainen halpalentoyhtiö lentää Turusta kerran päivässä melkein jokaisena päivänä viikossa. Lentoyhtiöltä ei usein löydy lentoja tiistaisin ja lentopäivissä voi olla hieman vaihtelua eri vuoden aikoihin. Näet kuitenkin vaihtoehdot aina lentoja haettaessa.

Matka Turusta Gdanskiin onnistuu niin omatoimisesti kuin valmismatkapakettienkin muodossa. Valmismatkoja on nimittäin saatavilla myös niin, että lennot lähtevät Turusta Helsingin sijaan. Toki lennot ja majoituksen voi myös ostaa erikseen.

Lentoaika Turusta Gdanskiin on vain noin 1 tunti ja 25 minuuttia, joten lomatunnelmaan pääsee nopeasti ja kaupunkiin tutustumisen voi aloittaa levänneenä lyhyen lennon johdosta.

ApolloApollo

Halvat lennot Turusta Gdanskiin löytyy näillä vinkeillä

Wizz Airin lennot eivät hinnoilla huimaa normaalistikaan, mutta niitä on mahdollista löytää vielä edullisimmin muutaman vinkin turvin. Tässä muutamat vinkit siihen, milloin matka Turusta Gdanskiin lentäen on halvimmillaan.

Halvin kuukausi

Liput Gdanskiin ovat halvimmillaan tammikuussa. Tällöin lipun hinta on keskimäärin noin 40-60 euron luokkaa. Kallein kuukausi on heinäkuu, jolloin suorat lennot Turusta Gdanskiin voivat maksaa noin 160 euroa.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Halvin viikonpäivä

Yleisesti ottaen halvin päivä lentää on sunnuntai, kun taas torstai on päivä, jolloin liput ovat kalleimmillaan.

Yleisesti ottaen lennot ovat edullisimmillaan aamuisin, mutta Wizz Airin tarjotessa lentoja vain kerran päivässä, tällä ei juuri ole merkitystä matkasi kannalta.

Halvin aika varata lennot

Lennot Turusta Gdanskiin kannattaa tilata noin 59 päivää ennen lomaasi. Tällöin ne on mahdollista saada edullisesti. Toinen vaihtoehto on pitää silmällä viime hetken lentolippuja.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Minne lennot laskeutuvat Gdanskissa?

Wizz Air lentää Turusta Gdanskin Gdansk Rebiechowo lentokentälle. Kenttä tunnetaan paremmin Lech Walesan lentoasemana. Kenttä sijaitsee vain noin 12 kilometrin päässä Gdanskin keskustasta.

Asemalta pääsee keskustaan helposti julkisilla liikennevälineillä. Keskustaan pääsee bussilla, junalla tai taksilla. Bussimatka kestää 30 minuutista tuntiin ja liput voi ostaa laiturilta. Yksittäinen lippu maksaa noin euron.

Apollo – Gdansk

Löydä parhaat lomatarjoukset Gdanskiin!

Etsi lomatarjouksia

Juna ei ole välttämättä parempi vaihtoehto varsinkaan ensimmäistä kertaa Gdanskiin matkaavalle, sillä juna tulee usein vaihtaa reitin varrella. Mikäli olet kuitenkin tottunut Gdanskin matkailija, on juna hieman bussia nopeampi tapa matkustaa.

Taksilla matkustaminen kentältä hotellille ei myöskään ole kovin kallista. Gdanskiin pääsee noin 20 eurolla. Taksia varattaessa kannattaa varmistaa hinta etukäteen ja käyttää virallisia taksiyrityksiä.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Nappaa siis edullinen lento Gdanskiin

Puola on edullinen matkailumaa ja Gdansk yksi sen kauneimmista kaupungeista. Gdanskista löytyy runsaasti nähtävyyksiä, kiehtovia ostosmahdollisuuksia ja paljon paikkoja hauskanpitoon. Kaupunki soveltuu niin lapsiperheille kuin kaveriporukoillekin. Nyt kun lennot Turusta Gdanskiin onnistuvat kätevästi ja halvasti, ei ole mitään syytä jättää tätä kohdetta kokematta!

Varaa siis lentosi ja ihastu Gdanskiin!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti