MatkapojatMatkapojat

Parhaimmat Gdanskin ostoskeskukset ja ostospaikat

Merikaupunki Gdansk tarjoaa matkailijalle runsaasti vaihtoehtoja. Täällä voit tutustua historiallisiin nähtävyyksiin, nauttia puolalaisia herkkuja sekä tehdä runsaasti ostoksia. Mitkä ovatkaan parhaat Gdanskin ostoskeskukset ja mikä Gdanskin ostoskeskus kannattaa ehdottomasti käydä katsastamassa?

Gdanskin lomalla ei matkalaukkujen tarvitse jäädä tyhjiksi!

Gdanskin parhaat ostospaikat

Gdansk on mukava lomakaupunki kokonsakin puolesta. Se on sopivan pieni liikkumiseen paikasta toiseen helposti ja kaikki nähtävyydet ovat mukavan lähellä toisiaan. Kaupunki ei kuitenkaan ole niin pieni etteikö siellä riittäisi monipuolista tarjottavaa vaikka vähän pidemmällekin lomalle.

Suosituimmat ja keskeisimmät kadut, joilla ostoksia kannattaa tehdä ovat:

  • Dluga –kadu ja Dlugi –aukio
  • Mariacka –kävelykatu
  • Motlawa –joen rantakatu
  • Glówny –rautatieasema ja sen ympäristö

Näiltä kaikilta löytyy ostospaikkoja todella monipuolisesti. Alueilla on runsaasti perinteisiä matkamuistomyymälöitä, mutta myös reilusti paikallisia liikkeitä. Voit löytää niin vaatekauppoja, että elintarvikeliikkeitäkin. Myös parhaat Gdanskin ostoskeskukset löytyvät juuri näiden alueiden läheltä.

Maininnanarvoinen alue on myös Matarnian kaupunginosa, josta löytyy Gdanskin lentokenttä. Siellä on jonkin verran isoja ketjuliikkeitä, kuten paikallinen Ikea.

ApolloApollo

Parhaat Gdanskin ostoskeskukset

Gdanskin ostoskeskukset tarjoavat puitteet mukavan shoppailupäivän viettoon. Kaikista ostoskeskuksista löytyy kauppoja monenlaiseen makuun, sekä runsaasti kahviloita ja ravintoloita akkujen lataamiseksi kesken ostosten teon. Alla esittelyssä kivoimmat ostoskeskukset Gdanskissa.

Madison ostoskeskus

Madison

Madison sijaitsee kävelymatkan päässä niin päärautatieasemalta, että Dluga –aukiolta. Se on auki jokaisena viikonpäivänä ja sieltä löytyy hyvä valikoima liikkeitä.

Ostoskeskuksen kaupat: https://madison.gda.pl/en/shops

Forum Gdansk ostoskeskus

Forum Gdansk

Vanhankaupungin laitamilla sijaitseva Forum ei ole pelkkä ostospaikka, vaan siellä järjestetään runsaasti myös kulttuuritapahtumia. Tämän Gdanskin ostoskeskuksen paras paikka on sen kattoterassiravintola, josta on huikeat näkymät ympäri kaupungin!

Ostoskeskuksen kaupat: https://forumgdansk.pl/en/shops


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Galeria Baltycka ostoskeskus

Galeria Baltycka

Tämä uusi ostoskeskus sijaitsee Gdanskin keskustan ulkopuolella, mutta se on silti vierailun arvoinen. Varsinkin sen yhteydessä oleva viinakauppa, Centrum Vina, on maineensa veroinen. Voit vierailla ostoskeskuksessa kätevästi keskustasta lähtevän paikallisjunan avulla. Tämä iso ostoskeskus on aivan Gdansk Wrzeszcz –aseman lähellä.

Ostoskeskuksen kaupat: https://www.galeriabaltycka.pl/en/shops

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Manhattan ostoskeskus

Manhattan

Jos matkaat Galeria Baltyckaan ostoksille, piipahda myös kävelymatkan päässä olevassa Manhattanissa. Se on huomattavasti pienempi, mutta sieltä löytyy myös viihdykettä, jos shoppailu ei kiinnosta. Siellä on esimerkiksi kiva keilahalli, jossa voit viettää aikaa. Tämä on hyvä valinta varsinkin silloin, jos olet lasten kanssa Gdanskissa.

Ostoskeskuksen kaupat: https://gchmanhattan.pl/sklepy/

Designer Outlet Gdansk ostoskeskus

Designer Outlet Gdansk

Ostoksia kannattaa tehdä myös Gdanskin Designer Outlet –keskuksessa. Ostoskeskus tarjoaa loistavasti eri vaihtoehtoja shoppailuun. Outletliikkeitä löytyy merkeiltä, kuten Adidas, Guess, Nike, New Balance ja Levi’s.

Ostoskeskuksen kaupat: https://www.designeroutletgdansk.pl/marki/

Apollo – Gdansk

Löydä parhaat lomatarjoukset Gdanskiin!

Etsi lomatarjouksia

Mitä Gdanskista kannattaa ostaa?

Gdanskin tuliaisiin kuuluvat ehdottomasti meripihkatuotteet, korut ja erilaiset käsityöt. Niitä on tarjolla ympäri kaupungin. Gdanskin ostoskeskukset taas sisältävät runsaasti edullisia vaateliikkeitä ja varsinkin alkoholijuomat sekä tupakkatuotteet ovat kaupungissa todella edullisia. Näitä kaikkia kannattaa siis pistää matkalaukkuun kotiin tuomisiksi.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Edullisia ostoksia ympäri vuoden

Gdanskin ostoskeskukset ovat avoinna läpi vuoden ja lähes kaikki ovat auki viikon jokaisena päivänä. Pienemmät putiikit voivat joskus olla suljettuina viikonloppuisin, mutta ostoksia kaupungissa voi kyllä tehdä huoletta joka päivä. Gdansk on talvella varsinkin oiva lomakohde ostosten tekoon! Huomioi kuitenkin, että juhlapyhien aikaan monet liikkeet ovat suljettuina.

Puolan hintataso on edullisempi kuin Suomessa, joten löytöjä täällä voi tehdä toden teolla. Varsinkin elintarvikkeet ovat erityisen edullisia. Gdanskin ostoskeskukset tarjoavatkin loistavan tilaisuuden mukavaan ostoslomaan, eikä kaupungissa tarvitse tylsistyä muutenkaan! Gdansk on todellinen helmi kaupunkikohteita etsittäessä.

Gdanskin ostoskeskukset kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti