LomarengasLomarengas

Puola

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Puola on nopeasti nousemassa suosituksi lomakohteeksi, eikä suinkaan syyttä. Tämä edullinen maa tarjoaa nimittäin runsaasti historian havinaa, sekä yllättäviä elämyksiä matkailijoille. Maahan kerran matkattuaan, sinne haluaa ehdottomasti uudelleen.

Itä-Euroopassa sijaitseva Puola tarjoaa runsaasti nähtävää. Maa on keskiosistaan kumpuilevaa alankoa, pohjoisessa puikkelehtivat taas ylängöt, ja maan eteläiset osat ovat kapeaa ja alavaa rannikkoa. Maan luonto tarjoaakin matkailijalle mahdollisuudet moneen aina rannalla löhöilystä patikointiin ja lasketteluun. Puolan kaupungeissa taas voi nauttia vilkkaasta yöelämästä, tunnelmallisista kahviloista ja edullisista ostosmahdollisuuksista.

Matkakohteissa riittääkin Puolassa valinnanvaraa. Talvilomaa voi viettää Zakopanen laskettelukeskuksissa, kun taas rantalomalle voi suunnata kesällä Sopotiin. Kulttuurista, Puolan makoisasta ruokatarjonnasta ja ostoksien mahdollisuuksista taas voi nauttia kaupunkilomalla. Näihin suosituimmat kohteet ovat Krakova, Varsova tai Gdansk. Gdansk on upea satamakaupunki, johon lentää myös suoraan Turusta.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Loppukevät ja alkusyksy ovat matkailijoiden puolesta otollisinta aikaa matkata Puolaan. Sää on silloinkin miellyttävän lämmin ja suhteellisen vakaa. Kesäkuukausien aikana Puolan sää on lämmin. Maan kaupunkikohteista voidaan nauttia tietysti myös läpi vuoden.

Lähde siis yllättymään Puolan tunnelmallisesta elämänmenosta ja monipuolisista matkakohteista!

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti