MatkapojatMatkapojat

Gdanskin yöelämä on kivan monipuolinen ja rento

Gdanskin edullisuus ja vilkas yöelämä tekevät kaupungista loistavan lomakohteen irtiottoon ja hauskanpitoon. Mitä kaikkea Gdanskin yöelämä sitten oikein tarjoaa?

Gdanskin yöelämä on varsin kattava ja kaupunki on hyvä lomakohde, jos haluat lomallasi pitää hieman hauskaa. Monipuolinen puolalainen kaupunki tarjoaa runsaasti kivoja pubeja ja tavernoja illanistumiseen rennoissa merkeissä, mutta myös vauhdikkaampia yökerhoja silloin kun tanssijalkaa vipattaa todenteolla.

Gdanskin parhaat yökerhot, pubit ja baarit

Valinnanvaraa riittää, sillä yökerhoja, pubeja ja baareja on ympäri kaupungin. Yöelämä Gdanskissa on varsin laajalle levittäytynyttä, vaikka ne parhaimmat menomestat iltaelämään ovatkin usein keskittyneet näillä alueille:

  • Szeroka –katu ja sen lähiympäristö
  • Dlugi –aukio
  • Sataman telakka-alueet

Alla muutamia parhaimpia pubeja, baareja ja yökerhoja Gdanskissa:

Miasto Aniołów klubi Gdanskissa

Miasto Aniołów

Joen varrelta löytyvä klubi on kiva valinta silloin, kun haluat istua iltaa ja välillä pujahtaa parketille tanssimaan. Aikuiseen makuun oleva klubi on todella ystävällinen ja pirteä ilmapiiriltään. Baarin yhteydessä on varsin laadukas ravintola, joten paikka soveltuu monipuoliseen illanviettoon.

Kotisivut: http://www.miastoaniolow.com.pl/en/home

ApolloApollo

Klub Parlament, Gdansk

Klub Parlament

Vain loppuviikosta avoinna oleva yökerho ja baari soveltuu nuorille matkaajille, sillä baari on paikallisten opiskelijoiden suosiossa. Siellä järjestetään myös runsaasti polttareita, joten jos suuntaat polttarimatkalle Gdanskiin, tämä on hyvä paikka. Baarissa on myös usein live-musiikkia tarjolla!

Kotisivut: https://parlament.com.pl/english/

Bunkier Klubogaleria yökerho, Gdansk

Bunkier Klubogaleria

Vanhassa sodanaikaisessa bunkkerissa toimiva yökerho on todella suosittu yökerho Gdanskissa. Kuusikerroksinen rakennus on täynnä erilaisia paikkoja, joissa tanssia, nauttia musiikista ja hengata kavereiden kera. Baareja on useita, joten jonottamaan ei joudu ihan hirveästi.

Kotisivut: https://bunkierclub.pl


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Protokultura, Gdansk

Protokultura

Gdanskin yöelämä on täynnä vaihtoehtokulttuuria ja Gdanskin satamasta löytyvä Protokultura edustaa sitä parhaimmillaan. Yökerho järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja esityksiä, joten siellä voi viettää todella hauskan ja erikoisen illan.

Kotisivut: http://www.protokultura.pl/

Cafe Absinthe, Gdansk

Cafe Absinthe

Gdanskin yöelämä tarjoaa myös tämän boheemin baarin. Hauskassa baarissa tapahtuu aina jotakin, sillä ohjelmaa riittää perinteisen tanssimusiikin lisäksi runsaasti. Menoa riittää viikollakin, joten paikka on todella hyvä illanistuntaan!

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Pub Red Light, Gdansk

Pub Red Light

Piipahda myös Red Light Pubissa. Pubi on paikallisten suosiossa ja siellä voikin kokea todellista puolalaista pubikulttuuria. Pienessä ja tunnelmallisessa pubissa voi lisäksi tanssia kellarin pienessä tilassa, joten tämä sopii vaikkapa illanistujaisten aloitteluun!

Pub Donegal, Gdansk

Pub Donegal

Pubimenoa voi lähteä etsimään tästä irlantilaistyylisestä pubista. Musiikkiakin on tarjolla, mutta myös riittävästi pöytiä ja sopukoita, joissa pystyt viettämään aikaa kavereiden kesken. Kiva ja melko edullinen pubi, jossa voi seurata myös urheilukisoja ja -otteluita. Huom. Tämä pubi sijaitsee Gdyniassa (n. 30min Gdanskista).

Apollo – Gdansk

Löydä parhaat lomatarjoukset Gdanskiin!

Etsi lomatarjouksia

Koe Gdanskin yöelämä edullisesti

Gdanskin hintataso on varsin edullinen kauttaaltaan ja varsinkin alkoholi on Puolassa melko halpaa. Oluttuopin voi ostaa noin 1,5-3 eurolla, hinnan vaihdellessa hieman eri alueiden pubeissa. Paras keino nauttia alkoholijuomia edullisesti on vältellä näitä paikkoja:

  • Hotellien baarit
  • Kansainväliset ketjubaarit ja –ravintolat
  • Yökerhot

Paikallisten suosimat baarit ja pubit ovat siis usein edullisimpia. Mutta kannattaa muistaa, ettei Gdanskin hintataso ole Suomen hintoja korkeampi oikeastaan missään, joten mitään älyttömyyksiä et joudu yökerhoissakaan maksamaan.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Gdansk tarjoaa tekemistä päivisinkin

Mikään pelkkä bilekaupunki Gdansk ei todellakaan ole, vaan kaupunki tarjoaa laadukasta tekemistä läpi vuorokauden. Nähtävyyksiä on laidasta laitaan niin lapsille kuin aikuisillekin – kyseessä on siis ehdottomasti loistava kaupunkilomakohde kaikenlaisille matkailijoille!

Antaudu siis Gdanskin yöelämän vietäväksi ja suuntaa kohti Puolaa!

Gdanskin yökerhot, pubit ja baarit kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti