Tästä vinkit kuinka lähteä bussilla Riikaan

Riika on nopeasti nousemassa suosituksi matkakohteeksi ja matkat kaupunkiin onnistuvat monin tavoin. Olisiko sinunkin siis aika matkata bussilla Riikaan?

Bussimatkailu on yhä hauskempi tapa matkustaa. Pääset esimerkiksi bussilla Riikaan edullisesti ja kätevästi, ympäristöä säästäen! Riikaan kannattaakin matkata tänä vuonna, sillä kaupunki tarjoaa ihania ostosmahdollisuuksia, kaunista nähtävää sekä viihdyttävää tekemistä. Tässä vinkit, kuinka bussimatka Riikaan onnistuu parhaiten!

Miten päästä Riikaan bussilla?

Vaikka sinun onkin periaatteessa mahdollista matkata Suomesta kokonaan maitse Riikaan, kuljettavat useimmat bussimatkat ensin lautalla Tallinnaan ja sieltä bussin kyydissä Riikaan. Siksi matkoja Riikaan onkin helppo löytää juuri Tallinnasta, mutta matkat onnistuvat myös suoraan esimerkiksi Helsingistä, kuten alta käy ilmi. Tällöin bussimatkan hintaan kuuluu myös lauttapaikka. Alla vinkkejä, mistä ja miten löytää sinulle sopivin bussimatka Riikaan.

Bussilla Riikaan Helsingistä

Helpoiten pääset bussilla Helsingistä Riikaan, sillä matkoja pääkaupungista on saatavilla melko runsaasti. Matkan ensimmäinen osa taitetaan lautalla Tallinnaan, josta matka jatkuu sitten bussin kyydissä Riikaan. Valittavana on niin aamu- että iltalähtöjäkin, joten voit vapaasti valita sinulle sopivimman ajankohdan matkustamiseen.

ApolloApollo

Muualta Suomesta

Muualtakin Suomesta voi tietenkin Riikaan lähteä bussin kyydissä. Etsi vain ensin bussikyyti Helsinkiin ja jatka sieltä matkaa Riikaan. Muun muassa Matkapojat kuljettavat Riian lomille ympäri Suomea. Matkapoikien liitäntäkuljetukset lähtevät muun muassa näistä kohteista tänäkin vuonna:

  • Kiikka
  • Tampere
  • Hämeenlinna
  • Kouvola
  • Lappeenranta
  • Porvoo
  • Pori

Bussikyyti Helsinkiin on tietenkin mahdollista löytää muittenkin bussifirmojen avulla ja matkan voi tehdä myös junan kyydissä.

Bussilla Tallinnasta Riikaan

Bussilla Tallinnasta Riikaan

Omatoimisesti bussimatkan Riikaan voi ostaa lisäksi Tallinnasta. Voit siis etsiä edullisen lauttamatkan Helsingistä Tallinnaan ja hypätä suoraan satamasta bussin kyytiin. Pääset Tallinnasta Riikaan bussilla hieman ajankohdasta riippuen reilussa neljässä tunnissa, joten kovinkaan pitkään bussin kyydissä ei tarvitse istua. Bussimatka Tallinnasta Riikaan on lisäksi todella edullinen, sillä halvimmat matkat ovat noin 10 euron luokkaa, eikä matka yleensä maksa yli 20 euron. Esim. Lux Express tarjoaa useita vuoroja päivässä.

Etsi halvimmat bussiliput Tallinnasta Riikaan täältä: www.omio.fi

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Bussilla Pärnusta Riikaan

Riiassa voi lisäksi piipahtaa vaikkapa päiväretkellä, jos olet lomailemassa Pärnussa! Pärnusta Riikaan bussilla hurauttaa nimittäin 2,5 tunnissa. Jos olet siis vaikkapa kylpylälomalla Pärnussa, suuntaa bussilla Pärnusta Riikaan ostoksille tai katsomaan upeita nähtävyyksiä yhtenä lomapäivänä! Bussimatka Riikaan ei maksa kuin noin 10-14 euroa.

Apollo – Riika

Löydä parhaat lomatarjoukset Riikaan!

Etsi lomatarjouksia

Bussilla Vilnasta Riikaan

Päiväretken tai yhdistelmäloman voi tehdä myös Liettuan Vilnasta. Pääset bussilla Vilnasta Riikaan noin neljässä tunnissa, matkan ollessa edullisimmillaan noin 11 euroa. Olipa sitten lomalla Vilnassa tai Riikassa, kannattaa harkita vierailua siinä toisessakin kohteessa – bussimatkan avulla näet samalla lomalla enemmän!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Näin löytyy bussimatka Riikaan

Bussimatka Riikaan onnistuu kätevästi niin omatoimisesti, että valmismatkan avulla. Loistavia valmismatkoja on saatavilla muun muassa Ikaalisten Matkatoimiston tarjonnassa. Valmismatkaan kuuluu yleensä bussi- ja lauttamatka sekä majoitus valitsemassasi hotellissa. Kun haluat helpon ja vaivattoman matkan, on valmismatka aina hyvä valinta. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa matkoja aina 2:sta 7:n yöhön, kolmen yön loman ollessa alkaen noin 226 euroa henkilöä kohden. Lisäksi valmismatkaan voi yhdistää yön Tallinnassa.

Omatoiminen matka bussilla Riikaan on myös mahdollinen. Etsi vain bussikyyti haluamastasi kohteesta Riikaan ja käytä sitten matkaportaaleja hyödyksesi majoituksen valinnassa. Näin voit rakentaa haluamasi loman ja viettää esimerkiksi muutaman yön Riikan lisäksi Pärnussa tai Vilnassa!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti