MatkapojatMatkapojat

Riian ostoskeskukset ovat kaupungin parasta antia – 6 vaihtoehtoa

Riian ostoskeskukset kutsuvat matkailijaa shoppailemaan! Mitä kaikkea kaupungin ostoskeskuksissa sitten kannattaa ostella ja mistä löytää se paras ostoskeskus Riiassa?

Kuten Tallinna, on Riika todella suosittu ostoskohde. Joka ainut ostoskeskus Riiassa tarjoaa nimittäin edullisia sekä laadukkaita liikkeitä. Mikä parasta, ostoskeskukset Riiassa ovat hyvin avoinna läpi vuoden, joten shoppailemaan voi lähteä milloin tahansa! Alla katsaus kaupungin parhaisiin ostoskeskuksiin.

Mitkä ovat Riian parhaat ostoskeskukset? – TOP 6

Parhaat ostoskeskukset ovat keskittyneet pitkälti vanhankaupungin ja keskustan liepeille, mutta kivoja ostareita löytyy kyllä muualtakin kaupungista. Tässä kuusi suosituinta ja laadukkainta ostoskeskusta Riiassa.

Galerija Centrs ostoskeskus Riiassa

1. Galerija Centrs

Monelle paras ostoskeskus Riiassa on ehdottomasti vanhankaupungin Galerija Centrs. Historiallisessa ja kauniissa rakennuksessa sijaitseva ostoskeskus on monipuolinen ja viihtyisä. Ostoskeskuksessa voi jopa nauttia taiteesta!

Galerija Centrs on täynnä liikkeitä aina Tommy Hilfigeristä paikallisiin liikkeisiin, kuten Baiba Ripaan. Ostoskeskuksessa kannattaa muodin lisäksi ostella paikallisia herkkuja sekä laadukkaita käsitöitä tuliaisiksi.

Galerija Centrs on avoinna joka päivä klo 10.00-21.00.

Galerija Centrs kaupat: http://www.galerijacentrs.lv/en/shops/

Apollo – Riika

Löydä parhaat lomatarjoukset Riikaan!

Etsi lomatarjouksia

Origo ostoskeskus Riiassa

2. Origo

Sijaintinsa puolesta Origo on todella suosittu ostoskeskus Riiassa. Ostoskeskus sijaitsee nimittäin kaupungin päärautatieaseman yhteydessä. Tänne on siis helppo tulla viihtymään keskustaa kauempaakin.

Origon ostoskeskus on lisäksi melko suuri, joten siellä on kauppoja joka lähtöön. Löydät täältä muotia, asusteita, elintarvikeliikkeitä ja elektroniikkaa. Lisäksi voit nauttia kivoista kahviloista ja ravintoloista shoppailun lomassa.

Origo on avoinna joka päivä klo 10.00-21.00.

Origo kaupat: https://www.origo.lv/en/shop/

ApolloApollo

Galleria Riga ostoskeskus Riiassa

3. Galleria Riga

Galleria Riga on yksi uusimpia ostoskeskuksia. Keskustassa sijaitsevasta ostoskeskuksesta löytyy runsaasti kauppoja sekä ravintoloita. Lisäksi ostarilta avautuvat aivan huikeat näkymät Riian kaupunkiin, joten sinne kannattaa piipahtaa jo maisemia katsomaan.

Ostoskeskuksen parhaisiin kauppoihin lukeutuvat muun muassa:

  • Ivo Nikkolo
  • Mohito
  • Baltman
  • Happeak

Galleria Riga on avoinna päivittäin klo 10.00-21.00.

Galleria Riga kaupat: https://galleriariga.lv/en/stores/

Spice ostoskeskus Riiassa

4. Spice

Hieman keskustan ulkopuolelta löytyy iso ostoskeskus Spice. Massiivinen ostoskeskus on jaettu kahteen osaan, joista toinen on omistettu kodin tavaroille, eli huonekaluille ja sisustuselementeille.

Spicestä löytyy satoja erilaisia liikkeitä, joiden joukossa on runsaasti elektroniikkaa ja huippumuotia. Isosta ostoskeskuksesta löytää lisäksi runsaasti erilaisia ravintoloita, joten täällä saat ajan kulumaan vaikka koko päiväksi! Vieraile etenkin Rimi –elintarvikeliikkeen leipomossa.

Spice on avoinna joka päivä klo 10.00-22.00.

Spice kaupat: https://www.spice.lv/en/stores


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Alfa ostoskeskus Riiassa

5. Alfa

Alfa on toinen iso ostoskeskus Riiassa. Massiivisen ostoskeskuksen löytää hieman keskustaa kauempaa, mutta sinne on onneksi todella hyvät kulkuyhteydet julkisilla.

Liikkeitä on runsaasti ja niiden joukossa on kivoja paikallisia tuttavuuksia, mutta myös tunnettuja huippumerkkejä. Voit ostella laadukkaita ja edullisia vaatteita sekä löytää erilaisia koruja ja elektroniikkaa. Alfasta löytyy lisäksi runsaasti kahviloita, joissa nauttia vaikkapa paikallisia herkkuja.

Alfa on avoinna päivittäin klo 10.00-22.00.

Alfa kaupat: http://www.alfaparks.lv/en/stores

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Olimpia ostoskeskus Riiassa

6. Olimpia

Daugava joen rannalla sijaitseva Olimpia on suosittu ostoskeskus Riiassa. Olimpia on kivan kokoinen ja melko hyvin suunniteltu – liikkeet löytää todella kätevästi.

Valikoima on runsas ja liikkeitä on useita kymmeniä. Voit ostella elintarvikkeita, vaatteita ja vaikkapa lemmikeille suunnattuja leluja! Ruokailu onnistuu suosituissa pikaruokaketjuissa.

Olimpia on avoinna päivittäin klo 10.00-22.00.

Olimpia kaupat: http://olimpia.lv/en/veikali/pec-nosaukuma

Mitä kaikkea ostoskeskukset Riiassa tarjoavat?

Kuten yltä olevista esittelyistä käy ilmi, voi Riian ostoskeskuksista löytää kaikkea aina vaatteista elektroniikkaan. Mitä kaupungista sitten kannattaa etsiä, kun haluat jotakin laadukasta ja edullista mukaan vietäväksi?

Ostoslistalle kannattaa laittaa ainakin:

  • Laadukkaita käsitöitä
  • Monipuolisia ja edullisia luonnontuotteita
  • Halpoja alkoholi- ja tupakkatuotteita
  • Erilaista kosmetiikkaa
  • Laadukasta ja edullista muotia

Riian hintataso on todella edullinen Suomeen verrattuna, joten monet tuotteet ovat maassa halvempia. Jos haluat jotakin todella paikallista, ovat erilaiset meripihkatuotteet ja käsityöt kivaa kotiin viemistä. Jos tahdot ostoksille vielä edullisemmin, muista vierailla vanhankaupungin pikku liikkeissä. Sieltä löytyy muun muassa laadukas kirpputori, jossa tehdä löytöjä!

Huomioi muuten, että aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhien aikaan. Jouluna ja pääsiäisenä kaupat sulkevat ovensa joskus aikaisemmin – kiinni ostoskeskukset eivät kuitenkaan ole! Tarkista aukioloajat aina kauppakeskukset omilta sivuilta.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Ostosmatkalle Riikaan

Ostoskeskukset Riiassa kutsuvat siis luokseen edullisuutensa ja monipuolisuutensa puolesta. Latviaan on helppo matkata ja löydät maan pääkaupunkiin runsaasti valmismatkoja, eikä omatoimimatkankaan suunnittelu ole hankalaa, joten pääset todella halvalla Riikaan.

Lähde siis rentouttavalle ja edulliselle ostosmatkalle Riikaan!

Riian ostoskeskukset kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti