MatkapojatMatkapojat

Lähde halvalla Riikaan lentäen tai bussilla

Baltian maat tarjoavat mahdollisuuden edulliseen lomaan läpi vuoden ja Riika on kohteista parhaimpia. Kuinka siis lähteä halvalla Riikaan?

Riika on nopeasti nousemassa suomalaisten suosikkikohteiksi, eikä syyttä. Kauniissa kaupungissa on runsaasti mielenkiintoista ajanvietettä ja lisäksi voit matkustaa hyvinkin edullisesti Riikaan nauttimaan tästä tarjonnasta. Riika on valittu muun muassa yhdeksi Euroopan edullisimmista kaupunkikohteista. Katsasta tästä siis vinkit siihen, kuinka voit lähteä halvalla Riikaan ja rakastua idyllisen viehättävään pikkukaupunkiin.

Halvalla Riikaan lentäen, bussilla tai laivalla

Latvian pääkaupunkiin on kätevä matkata Suomesta ja vaihtoehtoja riittää. Helpoin ja mukavin tapa matkata, on ottaa lento Riikaan. Matka-aika on vain n. tunnin mittainen ja lentoja on päivittäin muutamia läpi vuoden. Edulliset lennot Riikaan on mahdollista löytää noin 70 euron paikkeilla, mutta joskus voi onnistuu jopa edullisemmin. Lennot ovat halvimmillaan syksyllä ja keväällä, hintojen kohotessa kesäisin.

Lautalla ja bussilla Riikaan

Toinen edullinen vaihtoehto on matkata ensin Tallinnaan, vaikkapa lautalla, ja ottaa sieltä bussi Riikaan. Bussimatkat Riikaan eivät maksa nimittäin paljoa ja yhteydet lähtevät suoraan Tallinksiljan D-terminaalista Tallinnassa. Bussimatka kestää tietenkin hieman pidempään kuin lentäen, mutta toisaalta matka Viron halki Latviaan on todella mielenkiintoinen. Bussi on ehdottomasti reppureissaajan kannalta loistava ja helppo valinta.

Voit myös varata risteilyn Tallinnaan Eckerö Linen kautta, josta varata itse bussin Riikaan n. 20€ Omion kautta.

ApolloApollo

Risteily Riikaan

Risteilyt Riikaan

Viimeinen matkustusvaihtoehto on ottaa risteily Riikaan. Halvat Riian matkat voit siis yhdistää kivaan risteilylomaan.

Vaihtoehtoja on tarjolla päiväristeilystä aina pieneen visiittiin kaupungissa.

Risteilymatkat ovat hintavin vaihtoehto, mutta toisaalta esimerkiksi äkkilähdöt ja erikoistarjoukset voivat auttaa sinua löytämään hyvinkin edullisen matkan.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Edullisesti Riikaan nauttimaan laadukkaasta majoituksesta

Majoituksen suhteen Riika tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja. Parempitasoisessa hotellissa on mahdollista yöpyä edullisemmin kuin Suomessa ja hintahaitariin mahtuu monenlaista vaihtoehtoa. Sinun on mahdollista:

  • Löytää sänkypaikka hostellista jopa alle 10 eurolla yöltä
  • Yöpyä kolmen tähden hotellissa keskimäärin noin 50 eurolla
  • Majoittua viiden tähden hotelliin edullisimmillaan jopa 60 eurolla

Jos siis haluat nauttia todella edullisesti lomasta, ei Riiassa tarvitse maksaa maltaita majapaikasta. Toisaalta juuri erilaiset tarjoukset mahdollistavat senkin, että voit nauttia hieman luksuksesta ilman, että se kaataa matkabudjettisi.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Riiassa riittää edullista nähtävää ja tekemistä

Halvat Riian matkat tarjoavat myös runsaasti viihdyttävää tekemistä. Riian vanhakaupunki on todella kaunis ja siellä riittää katseltavaa. Alueelta löytyy runsaasti ravintoloita, mutta ne ovat hieman kalliimpia kuin vanhankaupungin ulkopuolelta löytyvät paikat. Esimerkiksi Riian yliopiston lähistön ravintolat ja kahvilat ovat edullisempi vaihtoehto. Voit etsiä ravintoloita Riiassa täältä.

Apollo – Riika

Löydä parhaat lomatarjoukset Riikaan!

Etsi lomatarjouksia

Nähtävyyksiä Riikassa on ihan mukavasti. Ilmaisia paikkoja ovat muun muassa:

  • Riian ortodoksinen katedraali
  • Latvian sotamuseo
  • Latvian kansalliskirjasto
  • Kalncieman aukio näyttelyineen ja esityksineen

Riika ei ole mikään suurkaupunki, joten liikkuminen paikasta toiseen onnistuu helposti ihan vaikka kävellen, varsinkin jos majoitut keskustan alueella. Lisäksi Riian julkinen liikenne on todella edullinen, joten sitä kannattaa hyödyntää, kun haluat matkata pidempiä välimatkoja.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Halvalla Riikaan syksystä kevääseen

Kuten mainittua, pääset halvalla Riikaan parhaiten kesän sesonkiajan ulkopuolella. Syksy ja kevät ovat mukavaa aikaa matkata kaupunkiin, sillä ilmat ovat vielä kivan leppoisat kaupunkiin tutustumiseen. Myös talvella on mahdollista majoittua ja matkata Riikaan hyvinkin edullisesti, eivätkä ilmat ole kaupunkiloman viettoon ollenkaan huonot. Riika on myös loistava joulunalus kohde, sillä Riian joulutori on hurmaava.

Lähde siis halvalla Riikaan nauttimaan laadukkaasta lomasta!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti