MatkapojatMatkapojat

Kylpylämatkat Pärnuun ympäri Suomea – Lähde rentoutumaan

Kylpylämatkat Pärnuun ovat täydellinen irtiotto arkeen. Näillä vinkeillä sinäkin voit nauttia Pärnuun kuuluisista kylpylähoidoista!

Pärnu tunnetaan Viron kesäkaupunkina, mutta tähän historialliseen kaupunkiin voi huoletta matkata läpi vuoden. Pärnun kylpylät tarjoavat nimittäin runsaasti ihania hoitomahdollisuuksia ja rentoutumista kauniissa maisemissa. Kylpylämatka Pärnuun on taatusti taianomainen, sillä alueen kylpylähistoria juontaa aina vuoteen 1837, jolloin Pärnun ensimmäinen kylpylä avasi ovensa.

Artikkeli jatkuu alla
Artikkeli jatkuu...

Ketkä tarjoavat kylpylämatkoja Pärnuun?

Lukuisat tunnetut matkanjärjestäjät ja matkaportaalit tarjoavat kylpylämatkoja Pärnuun. Voit löytää kylpylämatkoja esimerkiksi Matkavekan, Ikaalisten Matkatoimiston, Eckerö Linen ja Matkapoikien sivuilta. Näiden matkajärjestäjien kylpylämatkoja löytyy niin kuljetuksilla kuin ilmankin erilaisten hotellipakettien muodossa.

Kylpylämatka Pärnuun onnistuu ympäri Suomen

Kylpylämatkat Pärnuun onnistuvat helposti ympäri Suomen. Kaikki mainitut matkanjärjestäjät tarjoavat matkapaketteja, joissa lähtöpaikkana voi olla esimerkiksi Oulu tai Kuopio. Tällöin matkanhintaan kuuluu bussikuljetus lähtökohteesta aina Pärnuun, sisältäen bussi- ja laivakuljetuksen.

Mistä kaikkialta kylpylämatkat sitten onnistuvat. Sinun on mahdollista löytää:

  • Helsingistä
  • Turusta
  • Oulusta
  • Jyväskylästä
  • Kuopiosta
ApolloApollo

Pärnun suosituimmat kylpylät

Minne kylpylämatkat Pärnuun sitten kannattaa tehdä? Pärnu on täynnä loistavia kylpylöitä, erilaisine palveluineen. Tässä kolme suosittua kylpylävaihtoehtoa sekä yksi hyvinvointikeskus, jotka kannattaa pitää mielessä, jos edulliset kylpylämatkat Pärnuun kiinnostavat:

Estonia Resort Hotel & Spa Pärnussa

Estonia Resort Hotel & Spa

Heinäkuussa 2015 avattu Estonia Resort Hotel & Spa tarjoaa laadukkaan neljän tähden kylpylähotellin. Uusi ja moderni hotelli tarjoaa 106 huoneen verran majoituksia entisen Vihreän ja Valkoisen talon tilalla.


Hedon Spa Pärnu

Hedon Spa & Hotel

Hiekkarannalla sijaitseva kylpylähotelli on esteettisesti kaunis rakennus loistavine palveluineen. Tällä hotellilla riittää historiaa, sillä se on yksi alueen vanhimmista kylpylöistä. Kesäisin se soveltuu myös rantalomaan.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Kylpylähotelli Pärnussa

Spa Tervise Paradiis

Tämä yksi suomalaisten suosikkihotelleista tarjoaa loistavan kattauksen palveluita. Kylpylän yhteydessä on iso vesipuisto ja itse kylpylässä onnistuvat niin rentouttavat ja hemmottelevat hoidot, sekä parantavat tehohoidot.

Wasa Hotelli Pärnussa

Wasa Hotel

Varsinainen terveysloma onnistuu esimerkiksi Wasa Hotellissa. Tämä sympaattinen hotelli on erikoistunut terveyttä ylläpitäviin ja parantaviin hoitoihin. Hotellin ympäristö on kaunista puistoaluetta.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Kylpylämatkat Pärnuun kaksin tai perheen kesken

Parasta Pärnuun suuntautuvissa matkoissa on niiden monipuolisuus. Kylpylämatka Pärnuun ei sovellu vain yhdenlaisille matkailijoille, vaan tähän pieneen kaupunkiin voi helposti suunnata kaksin, perheen tai ystävien kanssa.

Tässä muutama matkaidea:

Kylpylämatkat perheen kesken

Pärnu on mainio kohde perhelomaan. Kylpyläpalveluissa on monissa hotelleissa otettu huomioon lapsiperheet. Esimerkiksi Tervis Paradiis hotellin yhteydessä toimii vesipuisto, jossa viihtyy koko perhe. Kylpylöiden ulkopuolellekin kannattaa mennä, sillä Pärnun keskustan Mini Zoo on monen pikkuisen suosikki!

Kylpylämatkat kaksin

Romanttinen kylpyläloma Pärnuun on loistava valinta kahdenkeskiseen hemmotteluun. Hotelleissa on valittavana runsaasti kahdenkeskisiä hoitoja ja sviiteissä voi nauttia luksuksesta edullisesti tarjouspakettien ansiosta. Pärnuun ravintolat tarjoavat myös mahdollisuudet romanttiseen illanviettoon. Tutustu myös Pärnun keskustan hotelleihin.

Kylpylämatkat kavereiden kanssa

Pärnussa viihtyy varmasti myös kavereiden kesken ja kylpylämatkat Pärnuun ovatkin usein ryhmämatkoja. Pärnussa viihtyvät niin nuoret kuin vanhemmatkin matkaajat, ja varsinkin kesän festivaalit ovat oivaa aikaa kaveriporukan lomalle. Karaokebaareja Pärnusta löytyy runsaasti laulun ystäville!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Ota irtiotto arkeen kylpylämatkan avulla

Kylpylämatkat Pärnuun ovat loistava tapa tehdä irtiotto arkeen. Näillä matkoilla voit nauttia hauskanpidosta, rentoutua kauniissa maisemissa ja antaa kehollesi uudenlaisia kokemuksia.

Kun valitset sopivaa kylpylämatkaa, kannattaa majoituksia ja matkapaketteja aina vertailla keskenään. Avuksi voi ottaa myös esimerkiksi seuraavat sivustot:

  • Ebookers
  • Expedia
  • Hotels.com

Sivuilta voi löytää edullisen majoituksen, varsinkin jos haluat ostaa matkat ja majoituksen erikseen. Risteilyhintoja kannattaa vertailla myös Eckerö Linen sivuilla.

Etsi siis täydellinen kylpylämatka Pärnuun ja piipahda Viron kauniissa maisemissa!

Pärnun kylpylät kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti