MatkapojatMatkapojat

Joulumatkat Viroon 2019 ovat täynnä rentouttavia vaihtoehtoja

Joulumatkat Viroon antavat hyvän lähdön joulun odotukseen. Tässä vinkit, joilla matkastasi tulee erityisen onnistunut!

Viro on suomalaisten suosikkeja matkailun osalta. Maa on varsin kiva paikka lomailuun joulukuussa, sillä Viron joulu on täynnä lämpöä ja rentoutumista. Joulumatkat Viroon sisältävät kauniita joulumarkkinoita, maistuvia makuja sekä rentouttavia kylpylähoitoja. Jos siis haluat aloittaa joulun onnistuneesti tai pohdit lähteäkö jouluksi Viroon, tässä inspiraatiota päätöksen tekoon!

Joulu Virossa on täynnä erilaisia vaihtoehtoja

Joulumatka Viroon voi tarkoittaa monia erilaisia matkoja ja elämyksiä. Tämä ihastuttava maa tarjoilee runsaasti makuelämyksiä laadukkaissa ravintoloissa, kiehtovaa kaupunkielämää pääkaupunki Tallinnassa sekä runsaasti laadukkaita kylpylähetkiä monissa maan kylpylöissä. Matkan voi siis suunnitella juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. Tässä muutama idea, mitä joulumatkat Viroon voivat pitää sisällään.

Kaupunkilomailua jouluvalojen välkkeessä

Kun suunnitelmissa on matkata jouluna Viroon, kannattaa maan kaupungit pitää mielessä. Viron kaupungit ovat täydellisiä jouluiseen matkaan, sillä ne eivät ole liian isoja ja kiireisiä. Parhaat kohteet jouluiseen kaupunkilomaan Virossa ovat Tallinna sekä Tartto.

Molemmissa voit majoittua laadukkaissa hotelleissa, tehdä ostoksia kivoissa putiikeissa ja suuremmissa Pärnun ostoskeskuksissa, sekä vierailla herkkuja täynnä olevissa ravintoloissa. Varsinkin Tallinnan ravintolat ovat makukokemus vailla vertaansa! Kaupungeissa riittää lisäksi runsaasti museoita ja teattereita, joissa on joulun alla aina erityistä jouluohjelmaa.

Joulumatkat Viron kylpylöihin 2019

Viro on tunnettu kylpylöistään, joten joulumatkat Viroon voikin suunnitella juuri kylpylät mielessä pitäen. Viron kylpylät ovat edullisia ja niissä on tarjolla laadukkaita hoitoja aina erilaisista hieronnoista kauneushoitoihin. Parhaimmat kohteet jouluiseen kylpylälomaan Virossa ovat:

  • Pärnu
  • Haapsalu
  • Saarenmaa
  • Rakvere

Jos haluat juuri jouluksi Viroon, on kylpyläloma hyvä valinta. Kylpylöissä on jouluisin usein erityisohjelmaa. Jouluna voit kylpylöissä ja hotelleissa nauttia myös maukkaan virolaisen jouluaterian.

ApolloApollo

Joululahjojen ostelua ihanilla markkinoilla

Joulustressistä pääsee nopeasti eroon ostelemalla joululahjat loman yhteydessä. Joulumatkat Viroon ovatkin loistava tapa rentoutua ja ruksata joululahjapaketit tekemättömien jouluvalmistelujen listalta. Virosta löytyy runsaasti edullisia ostosmahdollisuuksia ja varsinkin Tallinnassa on kansainvälisiä liikkeitä, joita ei vielä ole Suomen markkinoilla.

Ostoksia voi tehdä myös Viron ihanilla joulumarkkinoilla. Tallinnan joulumarkkinat järjestetään Raatihuoneentorilla ja ne ovat yhdet Euroopan ihanimmista. Markkinoita on muissakin Viron kohteissa – esimerkiksi Tarton joulukaupunki viehättää valoloistollaan ja markkinoillaan.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Lumoudu jouluherkuista

Joulu Virossa on makuelämyksiä parhaimmillaan. Kuten todettu, Tallinnan ravintolat ovat niittäneet mainetta ympäri maailman. Viron jouluherkut ovat kiva tuulahdus tuttua ja vanhaa. Kun suunnitelmissasi ovat joulumatkat Viroon, muista kokeilla ainakin:

  • Haudutettua hapankaalia
  • Mustaa makkaraa puolukkahillon kera
  • Sianpaistia
  • Virolaista joululeipää
  • Piparkakkuja
  • Jouluisia oluita ja glögiä
Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Joulumatkat Viroon 2019 ovat edullisia

Joulumatka Viroon on todella helppoa järjestää. Voit etsiä majoitusvaihtoehtoja netistä ja matka Viroon taittuu helposti Helsingistä lähtevillä laivoilla ja yhteysaluksilla. Niitä kulkee runsaasti, joten valinnanvaraa riittää.

Mikäli löydät itsesi Virosta jouluna, ei sinun tarvitse pelätä liikkeiden kiinnioloa, sillä monet Viron kaupoista ovat auki läpi pyhien! Ravintoloiden joululounaat kannattaa kuitenkin varata jo hyvissä ajoin, sillä paikat niihin varataan usein varsin nopeasti.

Joulumatkat Viroon onnistuvat myös pakettimatkoina. Kylpylälomia ja matkoja Tallinnan joulumarkkinoille voi etsiä esimerkiksi Matkapoikien ja Ikaalisten Matkatoimiston sivuilta.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Lähde jouluksi Viroon rentoutumaan

Mikäli haaveilet rennosta menosta, hyvästä ruuasta ja lämminhenkisestä ilmapiiristä, niin suuntaa Viroon jouluksi. Maa on ihanan samanlainen kuin jouluinen Suomi, mutta sisältää silti hieman kivaa erikoisuutta.

Lue Emmin joulusta Tallinnassa: https://emminuorgam.com/2018/01/02/joulu-tallinnassa/

Ota siis suunnaksi Viron kauniit joulumaisemat!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti