MatkapojatMatkapojat

Varaa edullinen ja helppo pakettimatka Tallinnaan

Pienen loman tarvetta voi lääkitä lomamatkalla Tallinnaan. Pakettimatka Tallinnaan on edullinen ja helppo tapa tehdä irtiotto arkeen ja rentoutua kiireen keskellä. Tässä vinkit kuinka löytää paras pakettimatka Tallinnaan.

Pakettimatkoja Tallinnaan

Pakettimatka Tallinnaan onnistuu joko hotelli- tai risteilymatkan avulla. Hotellimatkaan sisältyy usein laivalippu Helsingistä tai Turusta Tallinnaan sekä yö haluamassasi hotellissa. Risteilypakettiin taas kuuluu majoitus laivassa ja risteilyn yhteydessä voit vierailla myös Tallinnassa.

Suosituimpiin matkan tarjoajiin lukeutuvat muun muassa:

 • Eckerö Line
 • Matkapojat
 • Ikaalisten Matkatoimisto
 • Matkavekka

Tallinnaan voi suunnata pakettimatkalle pitkin Suomea. Matkanjärjestäjät tarjoavat usein bussikuljetuksen muualta Suomesta Helsinkiin, josta matka sitten jatkuu laivalla Tallinnaan. Pakettimatka Turusta Tallinnaan laivalla on myös mahdollinen vaihtoehto, joten Helsinki ei ole ainoa kohde, josta lomansa voi aloittaa.

Alla muutama esimerkki millainen pakettimatka Tallinnaan voi olla.

ApolloApollo

Hotellimatkat Tallinnaan

Mikäli haluat yöpyä Tallinnassa, voit valita niin sanotun hotellimatkan Tallinnaan. Tällaiseen pakettiin kuuluu yleensä meno-paluu laivamatkat sekä majoitus. Matkoihin voi halutessaan ostaa lisäpalveluita, kuten autopaikan tai aterian laivamatkalle. Hytti ei yleensä kuulu hotellimatkoihin, mutta sen voi myös varata erikseen mikäli näin haluat. Laivamatka Helsingistä Tallinnaan ei kuitenkaan ole kovin pitkä (2-3,5h riippuen laivasta), joten hyttiin ei välttämättä ole tarvetta.

Alla muutama esimerkki hotellimatkoista ja niiden hinnoista (saattavat vaihdella):

 • Eckerö Line alkaen vain 44 euroa per henkilö
 • Matkapojat alkaen vain 44 euroa per henkilö
 • Ikaalisten matkatoimista alkaen vain 55 euroa per henkilö

Monet matkanjärjestäjät tarjoavat laajan kattauksen hotelleja. Näistä löytyy vaihtoehtoja niin perheille kuin aikuisille matkaajillekin. Hotelleja voi varata edullisista kahden tähden hotelleista tai hienoimmista viiden tähden putiikkihotelleista, joista löytyvät kaikki haluamasi palvelut.


Apollo
Säästä jopa 45 % kesän lomista

Varmista kesäfiilis parhaaseen hintaan suosituimpina lomakuukausina heinä- tai elokuussa.

Tutustu tarjouksiin tästä »

Risteilymatkat Tallinnaan

Loma Tallinnassa onnistuu myös risteilymatkan avulla. Tällöin pakettimatkaan kuuluu risteily Tallinnan laivalla, majoituksen tapahtuessa itse laivassa. Risteilyyn kuuluu usein päivänmittainen vierailu Tallinnassa, johon voi ostaa valmiita retkiä tai tutustua Tallinnaan omatoimisesti. Risteilymatkoja on myös mahdollista löytää niin, että vietät yhden yön laivalla ja yhden yön valitsemassasi hotellissa Tallinnassa.

Risteilymatkojen hinnat vaihtelevat hieman ja paljon riippuu siitä, haluatko yöpyä sekä Tallinnassa, että laivalla. Ikaalisten Matkatoimiston risteilypaketit, joihin sisältyy yö Tallinnassa sekä laivalla, alkavat vain noin 39 eurosta ylöspäin. Matkapojilla samanlainen pakettimatka löytyy 30 eurosta ylöspäin.

Älä unohda Tallinnan kylpylälomia

Yksi suosittu tapa nauttia Tallinnasta on kylpyläloma. Viro on tunnettu kylpylöistään ja vaikka suosituimmat kylpylälomat suuntaavatkin usein Tallinnan ulkopuolelle, on kylpyläloma Tallinnassakin mahdollinen. Kylpylälomia löytyy kaikilta yllä mainituilta matkanjärjestäjiltä. Kylpylälomien hinnat alkavat usein 100 eurosta ylöspäin.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Näin varaat edulliseen pakettimatkan Tallinnaan

Halpa pakettimatka Tallinnaan onnistuu usein parhaiten äkkilähtöjen ja jatkuvasti vaihtuvien tarjousten avulla. Muun muassa Eckerö Line tarjoaa reitti- ja risteilymatkoja erityishintaan Sail Away kampanjansa avulla.

Matkaa varatessa kannattaa siis:

 • Olla joustava matkapäivien suhteen.
 • Vertailla eri hotelleja.
 • Tarkistaa kaikkien matkanjärjestäjien tarjoukset (pääset sivuille kätevästi yllä olevasta taulukosta).
 • Pohtia lisäpalvelujen tarpeellisuutta.

Vertaile siis pakettimatkojen hintoja Lomamatkalle.fi sivuston linkkien avulla ja löydät halvat hotellimatkat Tallinnaan helposti.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Pakettimatka Tallinnaan on helppo irtiotto arjesta

Mikäli stressi painaa päälle ja mieli halajaa rentoutumaan, kannattaa pitää mielessä Tallinna. Tämä sympaattinen kaupunki tarjoaa loistavat mahdollisuudet irtiottoon ja yllä olevien pakettimatkojen ansiosta se onnistuu varsin mainiosti.

Lähde siis helpolle ja edulliselle Tallinnan lomalle sivustomme avulla!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti