MatkapojatMatkapojat

Tallinna lasten kanssa – mitä tekemistä lapsiperheille?

Kaipaatko helppoa ja edullista lomaa koko perheelle? Tallinna lasten kanssa tarjoaa runsaasti elämyksiä koko perheen reissuun.

Jos haluat lähteä koko perheen voimin lyhyellä lomamatkalle, on Tallinna erinomainen vaihtoehto. Tallinna tarjoaa lasten kanssa tekemistä ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Naapurimaan pääkaupunki onkin loistava valinta onnistuneeseen lomaan perheen kanssa, johon löydät alta vinkit.

Tekemistä lasten kanssa Tallinnassa

Tallinnassa riittää tekemistä lasten kanssa todella paljon. Kaupungista löytyy hyviä lapsille sopivia nähtävyyksiä, mutta muitakin aktiviteetteja riittää runsaasti. Tässä muutamia ideoita ajankuluksi:

Super Skypark & Energiakeskus

Vieraile Tiedemuseoissa

Tallinnasta löytyy useampikin tieteellinen kohde lapsiperheille. Niistä tiedekeskus SkyLab Super Skyparkissa on kiva paikka kokeilla erilaisia tieteellisiä kokeita ja testejä. Paikasta löytyy myös trampoliini- ja sisäleikkikeskus, joka on Euroopan suurin trampoliinipuisto. Puisto on avoinna läpi viikon klo 11.00-21.00. Erilaisten lippujen alkaessa 5 eurosta ylöspäin.

Kotisivut: https://superskypark.ee/fi/

Toinen loistava tiedemuseo on Energiakeskuksen tiedemuseo sataman lähellä. Sielläkin pääsee itse kokeilemaan erilaisia tieteellisiä kokeita. Paikassa on hieman samaa tunnelmaa kuin Heurekassa, joten näyttelyt ovat todella opettavaisia. Perhelippuja on saatavilla 25 euron hintaan, puiston ollessa avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.00-19.00. Viikonloppuisin puisto avautuu tuntia myöhemmin.

Kotisivut: https://www.energiakeskus.ee/fi/

ApolloApollo

Tallinnan lentosatama

Suuntaa lentosatamaan

Tallinna lasten kanssa kutsuu myös Merikeskus Lentosatamaan. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitseva alue tarjoaa ajanvietettä useammaksi tunniksi. Alueella voi tutustua sukellusveneeseen, osallistua interaktiivisiin esityksiin sekä ihastella erilaisia näyttelyitä. Aluetta uusittiin muutama vuosi sitten, joten kaikki on hienoa ja kiehtovaa. Kesäisin lentosatama on avoinna läpi viikon klo 10.-19.00 ja talvisin alue suljetaan tuntia aiemmin. Normaalihintainen lippu aikuisilta maksaa 15 euroa ja lapsilta 8 euroa. Erilaisia yhdistelmälippuja on myös saatavilla!

Jos haluat viedä lapset museoihin, niin katso täältä parhaat Tallinnan museot.

Kotisivut: http://meremuuseum.ee/lennusadam/fi/

Trampoliinikeskus Tallinnassa

Pompi trampoliinikeskuksessa

Virtaa pikkulapsissa riittää aina ja lapset saavat purettua ylimääräistä energiaa loistavasti Trampolino trampoliinikeskuksessa. Sikupillin kauppakeskuksen lähellä sijaitseva paikka on avoinna läpi vuoden. Trampoliinikeskuksen perhelippu on neljälle hengelle ja maksaa vain 2h 24 euroa. Yksittäinen pääsylippu on kaikilta 7 euroa. Muista myös katsoa ylempää Skyparkin trampoliinipuisto, jossa on 1 500 neliön verran tramoliinipinta-alaa.

Kotisivut: https://www.trampolino.ee/

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

NUKU nukkemuseo

Ihastu nukkemuseoon

Tallinna viihdyttää pienemmänkin lapsen kanssa matkatessa. Tällöin muun muassa NUKU –nukketeatteri ja –museo on erinomainen kohde. Nukkemuseossa lapset saavat ihastella lukuisia erilaisia nukkeja ja jopa leikkiä nukeilla. Lisäksi erilaisiin rooliasuihin saa pukeutua tai uskaliaammat voivat kurkistaa nukkejen kauhukabinettiin! Nukkemuseo on avoinna talvisin klo 10.00-17.00 ja kesäisin klo 11.00-17.00. Museo on kiinni maanantaisin. Aikuisten lippu puistoon on 8 euroa ja lasten lippu 5 euroa – museoon on myös perhelippuja!

Kotisivut: http://www.nuku.ee/en

Tallinna lasten kanssa onnistuu läpi vuoden

Mikä parasta, soveltuu Tallinna lapsiperheelle läpi vuoden. Yllämainitut kohteet ovat avoinna esimerkiksi läpi vuoden, joten viileämmät ilmat eivät ole este. Eri vuodenaikoina riittää lisäksi runsaasti mukavaa tekemistä.

Kesällä Tallinna lapsille tarjoaa upean Kadriorgin puiston ympäristöineen. Puisto on suosittua piknik –aluetta, mutta puiston ympäriltä löytyy lisäksi:

  • Lastenmuseo Miiamilla
  • KUMU –taidemuseo
  • Puiston leikkikenttä
  • Kadriorgin palatsi

Tallinna lasten kanssa viihdyttää talvella muun muassa ennen joulua tunnelmallisilla joulutoreilla sekä viihdyttävillä kylpylöillä. Kylpylä on kiva valinta juuri talvilomalle, jolloin huonomman sään sattuessa voitte rentoutua uima-altaalla! Kalev Spa –vesipuisto on kiva paikka pulikoinnin ystäville ja moni Tallinnan hotelli sisältää hyviä kylpyläpalveluita. Lisäksi kannattaa suunnata ARS –taidekorttelin upouuteen LVLup –videopelimuseoon – se on muuten ensimmäinen lajiaan Baltian maissa.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Tallinna lapsiperheille – kutsuu herkuttelemaan

Tallinnan parhaimmat ruokapaikat lasten kanssa löytyy monesti vanhasta kaupungista. Keskiaikaisteemainen Peppersack on mainio vaihtoehto tai jos haluat vähän juhlavampaa menoa voit suunnata Leibiin.

Jos haluat syömään Lentosataman lähellä, Telliskiven luovasta keskuksesta löytyy lapsiperheille mainio F-Hoone. Boohemin ravintolan lähiympäristössä on myös perinteisiä amerikkalaisia makuja tarjoava La Tabla. Hyviä ravintoloita löytyy kyllä läpi kaupungin ja lapsiystävälliset tallinnalaiset ravintolat palvelevat koko perhettä mielellään!

Kun haluat erinomaisen ja viihdyttävän lomakohteen koko perheelle, on Tallinna lasten kanssa oivallinen valinta!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti