LomarengasLomarengas

Viro

Saattaa sisältää mainoslinkkejä.

Viro on suomalaisten suosima matkailukohde, eikä syyttä. Tämä pieni valtio on kaunis ja edullinen kohde, jossa voi nauttia ihanista kylpylälomista sekä tunnelmallisista kaupungeista. Viroon on helppo lähteä ja rakastua.

Itämeren rannalla sijaitseva Viro on ihastuttava kohde. Maa on itsenäistyttyään kasvattanut suosiotaan matkailijoiden keskuudessa ja se onkin mainio sekoitus historian havinaa ja modernia menoa. Viron hintataso on edelleen suhteellisen edullinen ja maassa kannattaakin nauttia ostosmahdollisuuksista ja monipuolisesta ruokakulttuurista.

Viron ilmasto on Suomea lämpimämpi ja maan talvi on Suomea huomattavasti lyhyempi ja leudompi. Maa on loistava kesälomakohde, mutta sen kylpylälomakohteet soveltuvat myös talviloman viettoon.

Viroon voi ottaa lennot suoraan Suomesta, mutta sinne on usein kätevin mennä laivalla suoraan Helsingistä. Hotelleja Virosta löytyy monenlaiseen makuun ja niiden taso on hyvä.

Kaupunkiloma Virossa onnistuu viehättävässä Tallinnassa. Se on erityisesti ihastuttava joulukohde. Tartto ja Pärnu ovat myös suosittuja, tarjoten runsaasti kulttuuria kävijöiden iloksi.

Artikkeli jatkuu alla
Holiday ClubHoliday Club
Artikkeli jatkuu...

Saarenmaa puolestaan hellii kylpylälomaa kaipailevia. Sinne voi tehdä niin häämatkan kuin perhelomankin. Haapsalu on myös tunnettu kylpyläkaupunki, jossa pääsee nauttimaan hellivistä mutakylvyistä. Myös Pärnusta löytyy muutamia upeita kylpylöitä.

Rentoudu siis Virossa ja ihastu maan leppoisaan menoon!

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

LomarengasLomarengas

Naantalin KylpyläNaantalin Kylpylä

Jätä kommentti