MatkapojatMatkapojat

Romanttinen hotelli Tallinnassa – kolme vinkkiä romanttiseen lomaan

Tallinna soveltuu loistavasti romanttisen loman viettoon rakkaan kanssa. Tässä esittelyssä muutama romanttinen hotelli Tallinnassa.

Viron pääkaupunki on suomalaisten suosikkikohteita. Kaupunki on kaunis kesäloman viettoon ihanien ostosmahdollisuuksiensa ja ravintoloidensa ansiosta. Onnistuupa siellä hyvin myös joulunodotuskin, sillä Tallinnan joulumarkkinat ovat vailla vertaansa. Romantiikkaa kaupungissa riittää läpi vuoden – valitse vain mieluisa romanttinen hotelli Tallinnassa ja lähde rentouttavalle lomalle rakkaasi kanssa!

Tallinnan kolme parasta hotellia romanttiseen lomaan

Romanttisia hotelleja löytyy Tallinnasta runsaasti. Tässä esittelyssä kolme vaihtoehtoa, joissa onnistuu romanttinen yö Tallinnassa:

Romanttinen hotelli Kreutzwald Hotel Tallinn

1. Kreutzwald Hotel Tallinn – ★★★★

Tämä neljän tähden hotelli viehättää varsinkin sijaintinsa ansiosta. Se on vain noin 12 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista, joka puolestaan tarjoaa matkailijalle monia kivoja ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Hotellista on lisäksi lyhyt matka muun muassa:

  • Vapauden aukiolle
  • Viron kansalliskirjastoon
  • Kristiine ostoskeskukseen

Hotellirakennus on historiallinen. Tämä luo ihanan tunnelman hotellin julkisiin tiloihin ja huoneisiin. Hotelli on lisäksi vasta uudistettu, joten huoneet ovat uudentuntuiset. Myös aulabaari on kiva paikka viettää aikaa, vaikkapa ennen ruokailua.

Kreutzwaldissa onnistuu romanttinen kylpyläloma Tallinnassa, sillä sen yhteydessä on suosittu ZEN SPA –spa- ja wellness-keskus. Siellä voi ottaa erilaisia kauneushoitoja ja varata jopa yksityissaunan käyttöön!

Hilton Tallinn Park hotelli Tallinnassa

2. Hilton Tallinn Park – ★★★★★

Hilton Tallinn Park on moderni ja romanttinen hotelli Tallinnassa. Tämä vuonna 2016 avattu viiden tähden hotelli tarjoaa runsaasti luksusta. Huoneet ovat tilavat ja varsinkin sviitit ovat pariskuntien mieleen. Huoneissa on isot ikkunat, joista on aivan loistavat näkymät merelle tai Tallinnan kaupunkiin.

Hotellista löytyy hyvätasoinen ravintola sekä viihtyisä baari, josta on kivat näkymät Tallinnaan. Ravintolan yhteydessä oleva viinikellari tarjoilee runsaasti kansainvälisiä viinejä. Voit lisäksi nauttia Eforea Spa –kylpylän palveluista, joihin kuuluvat erilaiset hoidot sekä laadukas allasosasto.

ApolloApollo

Hotel Telegraaf, Tallinna

3. Hotel Telegraaf – ★★★★★

Intiimi romanttinen yö Tallinnassa onnistuu Hotel Telegraafissa. Tämä viiden tähden hotelli on klassisesti sisustettu ja huoneet ovat persoonallisia. Hotellin sviitit ovat hyvä valinta, kun haluat lisää luksusta lomaasi.

Hotelli sijaitsee loistavasti juuri Tallinnan vanhassa kaupungissa. Hotelli on keskeisellä paikalla, mutta koska se on pienen poikkikadun varrella, ei sinun tarvitse murehtia äänistä. Hotellissa on kiva ja viihtyisä ravintola, mutta lähellä on laadukkaita ravintoloita, joita kannattaa kokeilla.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Näin löytyy oikea romanttinen hotelli Tallinnassa

Yllä kolme hotellia, jotka toivottavasti antavat inspiraatiota romanttiseen Tallinnan lomaan. Hotellit ovat loistavia kahdenkeskiseen lomaan, jokaisen tarjotessa hieman jotakin erityistä silloin, kun haaveissa on romanttinen viikonloppu Tallinnassa.

Tässä vielä muutama vinkki hotellin valintaan, jotta sinulle löytyy varmasti juuri se oikea romanttinen hotelli Tallinnassa. Hotellia valittaessa kannattaa muistaa:

  • Miettiä mitä majoitukselta haluaa – haluatteko hotellissa olevan huippuluokan ravintolan tai houkuttelevatko kylpyläpalvelut?
  • Miettiä hotellin sijaintia – Tallinnassa on runsaasti nähtävää ja tekemistä, joten on hyvä miettiä mikä hotellin sijainti sopii parhaiten suunnitelmiinne.

Kannattaa ehdottomasti etsiä hotelleja esimerkiksi Ebookersin tai Hotels.comin avulla ja valita vain pariskuntien suosittelemia hotelleja. Monet sivustot antavat jopa mahdollisuuden etsiä juuri romanttisia hotelleja, joten tämä kannattaa. Älä myöskään unohda, että Tallinnaan on hyviä valmismatkoja. Esimerkiksi Ikaalisten Matkatoimisto järjestää romanttisia lomia Tallinnaan!

Vietä romanttinen loma Tallinnassa

Romanttinen hotelli Tallinnassa on helppo löytää näiden vinkkien avulla. Kaupunki tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia hauskaan ja romanttiseen lomaan. Suunnittele siis rentouttava viikonloppuloma juuri teille kahdelle Tallinnan kauniissa maisemissa!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Romanttiset hotellit Tallinnassa kartalla

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti