Esittelyssä nopeat laivat Tallinnaan

Haaveissa pikapyrähdys Tallinnaan? Katsasta tästä tiedot kuinka löydät nopeat laivat Tallinnaan edullisesti.

Tallinnaan voi piipahtaa lyhyemmällekin lomamatkalle ilman sen suurempia suunnitelmia, sillä kaupunkiin on helppoa ja edullista lähteä. Jos siis haluat nauttia kaupungin upeista ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista, nappaa nopea laiva Tallinnaan. Mahdollisuuksia riittää runsaasti, joista alla esittelyssä parhaimmat ja edullisimmat nopeat laivat Tallinnaan.

Nopeat laivat Tallinnaan – 4 vaihtoehtoa

Kuten todettua, erilaisia vaihtoehtoja lähteä laivalla Tallinnaan on runsaasti. Matkanteko onnistuu esimerkiksi näiden laivayhtiöiden ja vaihtoehtojen avulla:

Tallink Shuttle laiva Tallinnaan

1. Tallink Shuttle

Tallink Shuttlen Megastar ja -Star –aluksilla pääset nopeasti Tallinnaan nauttimaan pienestä irtiotosta arkeen. Päiväristeilyn hinnat alkavat vain 14 eurosta henkilöltä, joten kukkaro ei pistä tätä reittiä pahakseen. Päiväristeilyjä on saatavilla jokaiselle päivälle ja matkan kesto on 11 tuntia, jossa sinulle jää noin seitsemän tuntia aikaa tutkia Tallinnaa. Tämä on loistava valinta vaikkapa Tallinnan joulumarkkinoilla piipahtamiseen!

Laivamatkat lähtevät Helsingin uudesta Länsiterminaali 2:sta Länsisatamassa. Jos haluat kahden tunnin laivamatkaan hieman luksusta, voit lisämaksusta ostaa Comfort- ja Business Loungen tiloihin oikeuttavan lipun. Tällöin saat nauttia laadukkaasta ruoka- ja juomatarjoilusta sekä nopeammasta internetyhteydestä.

Tallink Shuttlen aamulähdöt ovat:

  • Klo 7.30 Helsingistä, paluun lähtiessä klo 16.30 Tallinnasta.
  • Hieman myöhäisempi klo 10.30 lähtö Helsingistä, paluun ollessa klo 19.30 Tallinnasta.

Matkan kesto per suunta Helsingistä: 2h

M/S Viking XPR laiva Tallinnaan

2. M/S Viking XPRS

Vikingin nopeat alukset Tallinnaan on myös hyvä vaihtoehto. M/S Viking XPRS päiväristeily onnistuu vain noin yhdeksän euron hintaan esimerkiksi Matkapojilla (painike alla). Lähes päivittäin operoiva yhteys jättää aikaa Tallinnaan noin reilut 3,5 tuntia, joten kerkiät kierrellä kaupoissa tai nauttia vaikkapa lyhyestä kauneushoidosta Tallinnan upeissa kylpylöissä. Itse laivakin on elämys, sillä sieltä löytyy runsaasti kahviloita ja ravintoloita sekä kattavat ostosmahdollisuudet.

Matkan kesto per suunta Helsingistä: 2h 30min

360 asteen esittely laivasta: https://vikingline.visualizer360.com/fi/ms-viking-xprs

M/S Finlandia 2019 laiva Tallinnaan

3. M/S Finlandia 2019

Eckerö Linen nopeat laivat Tallinnaan ovat monelle tuttu ja turvallinen valinta. Eckerö Linelle on muutamia eri linjoja, joten valinnan varaa riittää. M/S Finlandia kulkee Tallinnaan Helsingin Länsiterminaali T2:sta päivittäin. Lähdöt Helsingistä ovat tällä hetkellä aamulla klo 9.00 ja iltapäivällä klo 15.15. Sunnuntaista perjantaihin liikennöi myös iltavuoro, joka lähtee Helsingistä klo 21.40. Lähdöt Tallinnasta ovat puolestaan klo 6.00, 12.00 ja 18.30.

Matkan kesto per suunta Helsingistä: 2h 15min

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

MS Finbo Cargo laiva Tallinnaan

4. MS Finbo Cargo

Toinen vaihtoehto Eckerö Linellä on päästä nopeasti ja edullisesti Tallinnaan Ms Finbo Cargo laivalla. Tämä Vuosaaresta lähtevä laiva liikennöi seuraavanlaisesti Helsingistä:

  • Maanantaista perjantaihin klo 11.00
  • Maanantaista torstaihin klo 19.15
  • Perjantaisin klo 19.15
  • Sunnuntaisin klo 19.15

Tallinnan Muugasta laiva lähtee puolestaan takaisin:

  • Maanantaista perjantaihin klo 15.15
  • Maanantaista torstaihin klo 23.30
  • Sunnuntaisin klo 15.15 sekä 23.30

Matkan kesto per suunta Helsingistä: 2h 45min

Löydä nopeat laivat Tallinnaan

Kun haluat päästä Tallinnaan nopeasti ja halvalla, kannattaa ehdottomasti harkita laivan kyytiin hyppäämistä. Löydät sinulle sopivat matkat taatusti ja voit tutkia erilaisia vaihtoehtoja Matkapoikien sekä Eckerö Linen sivuilta. Molemmilta onnistuvat niin päiväristeilyt, että yksittäistenkin lippujen osto helposti.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Nopeasti autolla Tallinnaan

Muista myös, että voit päästä nopeasti Tallinnaan omalla autolla! Eckerö Linen Ms Finbo Cargo on todella hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat matkaan omalla autolla. Alus on edullinen valinta ja matkantaittaminen Muugasta eteenpäin on todella helppoa. Normaalin henkilöauton kuljettaminen maksaa yleensä noin 12 euroa suuntaansa, joten kyseessä on todella edullinen tapa lähteä matkaan!

Yllä mainitut nopeat laivat Tallinnaan takaavat sinulle hauskan loman hetkessä!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti