MatkapojatMatkapojat

Kuinka onnistuu kiva viikonloppu Tallinnassa?

Viikonloppu Tallinnassa on helppo tapa rentoutua kiireisen arjen keskellä. Tallinna tarjoaa mukavasti tekemistä, nähtävää ja hauskanpitoa!

Suomalaiset ovat rakastuneet Tallinnaan ja sinne suunnataan lomailemaan läpi vuoden. Tallinnan suosion taustalla on monta tekijää, mutta kaupungin helppous on ehdottomasti yksi sen valttikorteista. Viikonloppu Tallinnassa ei maksa maltaita eikä lomaa ole hankala suunnitella – varsinkaan näiden vinkkien avulla!

Viikonloppuloma Tallinnaan – monta vaihtoehtoa

Kuinka viikonloppuloma Tallinnassa sitten onnistuu? Sinulla on runsaasti vaihtoehtoja, joten voit luoda juuri sellaisen loman kuin haluat.

Lomamatkat Tallinnaan onnistuvat monien matkanjärjestäjien toimesta. Kun siis haluat tehdä loman suunnittelusta mahdollisimman helppoa, voit tutkia valmiita matkapaketteja muun muassa:

Voit muokata lomapaketeistasi mieleisesi – kaikkien matkanjärjestäjien hotellivalikoima Tallinnassa on todella laaja. Lisäksi esimerkiksi Matkapojat kuljettavat sinut viikonloppulomalle Tallinnaan ympäri Suomea! Valmiiden matkapakettien hinnat ovat yleensä noin 100 euron molemmin puolin viikonloppumatkalta. Onnistunut tarjous voi kuitenkin tarkoittaa, ettei Tallinnan viikonloppu tule maksamaan matkoineen kuin 50 euroa!

Toki voit suunnitella mieleisesi loman omatoimisestikin. Tallinnaan on kätevä sujahtaa Helsingistä vaikkapa lautalla. Kyydit löytyvät esimerkiksi Eckerö Linen sivuilta. Sitten vain tutkit Tallinnan hotellitarjouksia Ebookersin ja Hotels.comin kautta!

Tämän lisäksi viikonloppu Tallinnassa voi olla joko yhdistetty risteilyloma tai perinteinen hotelliloma. Esimerkiksi lyhyt viikonloppuristeily Tallinnaan tarkoittaa, että voit nauttia päivän Tallinnasta ja hauskan illan laivassa! Tallinnaan voi lisäksi lähteä nauttimaan laadukkaista kylpyläpalveluista!

ApolloApollo

Laivaristeily Tallinnaan

Viikonloppuloma Tallinnassa voisi siis koostua vaikkapa yhdestä yöstä laivalla ja yhdestä yöstä hotellissa. Tämänkaltaisia matkapaketteja on saatavilla monilla matkanjärjestäjille.

Esimerkiksi Ikaalisten Matkatoimisto tekee risteily- ja hotellimatkoja Tallinnaan. Tällöin yövyt ensimmäisen yön laivalla ja seuraavat yöt valitsemassasi hotellissa. Viikonloppu risteily Tallinnaan on todella edullinen tapa nauttia pikainen loma vaikkapa ostoksia tehden!

Löydät täältä nopeat laivat Tallinnaan.

Hotelliloma Tallinnaan

Jos haluat, niin voit tehdä perinteisen hotelliloman Tallinnaan. Pitkä viikonloppuloma onnistuu monissa ihanissa Tallinnan hotellissa – tällöin otat vain risteilyn Tallinnaan ja suuntaat satamasta hotelliin. Huomioi muuten, että esimerkiksi Matkavekalla on hotellikuljetuksia Tallinnan satamasta hotellin ovelle saakka!

Viikonloppu Tallinnassa kannattaa ehdottomasti viettää jossakin Tallinnan vanhankaupungin hotellissa. Tällöin olet aivan kaiken ihanan ytimessä, eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaa liikkumiseen.

Parhaita alueen hotelleja ovat muun muassa:

  • Schlössle Hotel
  • Hotel Bern
  • Hotel Imperial

Kylpyläloma Tallinnassa

Romanttinen ja erittäin rentouttava viikonloppu loma Tallinnaan voisi myöskin olla kylpyläloma. Tallinna on tunnettu laadukkaista spa –palveluistaan, joten voit suunnata viikonlopuksi todelliselle rentoutumislomalle. Katso tästä Tallinnan romanttiset hotellit.

Esimerkiksi Braavo Spa Hotel on ihana vanhankaupungin kylpylähotelli. Hotellin uima-allasosaston palvelut kuuluvat huoneen hintaan ja hotellissa on mahdollista nauttia erilaisia kauneushoitoja.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Viikonloppu Tallinnassa – kolme vinkkiä hauskaan lomaan

Mitä kaikkea pitkä viikonloppu Tallinnassa sitten oikein pitää sisällään? Tässä kolme vinkkiä viikonloppuun:

Alexander Chef's Table ravintola

1. Herkuttele laaturavintoloissa

Tallinnan ruokakulttuuri on todella laadukas ja paikalliset ravintolat ovat tasokkaita. Siksi Tallinnaan kannattaakin suunnata pienelle herkuttelumatkalle!

Kahville voi suunnata moniin vanhankaupungin pikku kahviloihin, mutta myös paikallinen Reval Café –ketju on kiva tuttavuus. Pientä purtavaa voi nauttia Kompressorin lettukahvilassa tai vaikka Beer Housen kivassa tavernassa.

Kun sitten haluat oikein herkullisen illallisen, suuntaa näihin Tallinnan ravintoloihin:

Olevisten kirkko Tallinnassa

2. Ihastele maisemia Olevisten kirkosta

Tallinnan ilmatilaa hallitsee kaunis Olevisten kirkko kirkontorneineen. Torni kohoa jopa 123,7 metrin korkeuteen ja se oli aikoinaan jopa maailman korkein rakennus. Kirkontorniin voi kiivetä ihastelemaan todella komeita maisemia!

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

III Draako pubi Tallinnassa

3. Istu iltaa tunnelmallisissa pubeissa

Tallinnan yöelämä on täynnä menoa. Kun haluat rentoa hauskanpitoa viikonloppuusi, suuntaa vaikka III Draakon pubiin. Keskiaikainen pubi on todella tunnelmallinen ja siellä voi nauttia myös herkkuja. Muita hyviä illanistujaispaikkoja ovat lisäksi Hell Hunt ja Vana Villem Pub.

Viikonloppu Tallinnassa on siis helppo ja edullinen tapa tehdä pieni irtiotto arkeen!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti