Parhaat vinkit löytää halvat hotellimatkat Tallinnaan

Halvat hotellimatkat Tallinnaan ovat oiva tapa tehdä irtiotto arkeen ja palkita itseään kiireen keskellä. Tässä vinkit, joiden avulla matkat löytyvät näppärästi.

Tallinna on monen suomalaisen suosikkikohde edulliseen pikalomaan. Kaupunki tarjoaakin runsaasti vaihtoehtoja, eikä edullinen loma Tallinnassa todellakaan tarkoita huonoja hotelleja. Halvat hotellimatkat Tallinnaan sisältävät nimittäin runsaasti erilaisia vaihtoehtoja ja arjen luksusta!

Mistä lähteä etsimään edullisia Tallinnan matkoja?

Halvat Tallinnan hotellimatkat löytyvät helposti eri matkasivustojen avulla netistä. Monet matkailuyritykset tarjoavat runsaasti erilaisia Tallinnan matkoja ja niitä kannattaa tutkia muun muassa näiden yritysten sivuilta:

Valmiita lomapaketteja löytyy monilta suomalaisten suosimilta matkanjärjestäjiltä. Alla lyhyt esittely Eckerö Linen, Matkapoikien, Ikaalisten Matkatoimiston ja Matkavekan tarjonnasta:

Eckerö Line, Viro

Eckerö Linen halvat hotellimatkat Tallinnaan

Eckerö Line on monelle tuttu tietenkin Tallinnan risteilyistä, mutta heidän kauttaan on mahdollista hankkia myös hotellimatkoja. Vaihtoehtoja riittää aina boutique-hotelleista hieman edullisempaan hotellimajoitukseen Tallinnassa. Pakettimatkojen hintaan sisältyvät tietenkin myös risteilyt Tallinnaan ja takaisin. Eckerö Linen hotellipaketteihin sisältyy aina lisäksi aamiainen. Jos olet S-osakeomistaja, voit lisäksi nauttia S-kortin myötä edullisimmista hinnoista S-ryhmään kuuluvissa hotelleissa, kuten vaikkapa suositussa Sokos Hotel Virussa, sekä myös kerryttää bonuksia.

Laivakyyti on mahdollista valita peräti kolmesta päivittäisestä vuorosta, joten lomalle lähtö on helppoa ja vaivatonta. Eckerö Linelle onnistuu lisäksi myös autopaikan varaaminen – Tallinnaan on melko vaivatonta suunnata omalla autolla, joten pidä sekin vaihtoehto mielessäsi.

Matkapojat, Viro

Matkapojat

Matkapoikien matkassa onnistuu 1-3 yön hotellimatka Tallinnaan. Mikä parasta, niin Matkapoikien asiakkaat voivat nauttia ilmaisista hotellikyydeistä tiettyihin hotelleihin – matkanteko satamasta hotelliin ei voisi siis olla helpompaa! Lomaan kuuluvat majoitus aamiaisineen sekä risteily Viking Linella Helsingistä Tallinnaan. Hotellivaihtoehtojakin on mukavasti ja Matkapoikien valikoimista löytyy niin hienompaa kuin edullisempaakin hotellivaihtoehtoa. Hotellivalikoimasta löytyy muun muassa suomalaisille tuttu Sokos Hotel Viru sekä sataman tunnelmallinen Hestia Hotel Seaport. Katso myös muut Tallinnan sataman hotellit.

Matkapojilla on oma lähtöselvitys satamassa, joten matkaan lähteminen on helppoa ja rentouttavaa. Mikäli tykkäät ostella tuliaisia, pidä mielessä Matkapoikien Pre Order –ennakko-ostosmahdollisuus – sen avulla saat ostokset valmiiksi bussin kyytiin!

Ikaalisten Matkatoimisto, Viro

Ikaalisten Matkatoimisto

Myös Ikaalisten Matkatoimistolta löytyy runsaasti erilaisia hotellimatkoja Tallinnaan. Valittavanasi on jopa 30 hotellia, joten jokaiselle löytyy jotakin olitpa liikkeellä perheen tai kavereiden kesken. Ikaalisten Matkatoimisto tarjoaa matkoja 1-8 yöksi, hotellimatkan sisältäessä menopaluun laivalla sekä majoituksen aamiaisineen.

Jos haluat Tallinnan matkaltasi hieman enemmän, valitse kylpyläloma – voit nauttia rentouttavasta kaupunkilomasta ja Tallinnan hyvistä hoidosta. Valikoimiin kuuluu muun muassa Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto, joka viihdyttää myös Tallinnaan suuntaavia lapsiperheitä. Lisäksi Metropol Spa Hotel puolestaan tarjoaa laadukasta kylpylätunnelmaa loistavalla sijainnilla.

Matkavekka, Viro

Matkavekka

Matkavekalla on vuosien kokemus Tallinnan hotellimatkoista, joten voit olla varma, että heidän valikoimista löytyy laatua sekä hyvää palvelua. Matkavekan hotellivalikoima Tallinnassa on todella laaja ja voit löytää vaihtoehtoja aina hienoimmista neljän ja viiden tähden hotelleista edullisimpiin kahden tähden hotelleihin. Suosituimpien Tallinnan hotellien joukkoon kuuluvat muun muassa edullinen Tallinn Seaport Hotel sekä hieman ylellisempi Radisson Blu Hotel Olümpia.

Lomapaketit Tallinnaan voi varata yhdeksi tai seitsemäksi yöksi ja hintaan sisältyy niin laivamatkat että itse majoitus. Huomioi myös, että hotellikuljetukset on mahdollista hankkia Matkavekan kautta, mutta vain joihinkin laivavuoroihin.

Matkapojat

Löydä upeita matkatarjouksia 2024/25 lomiin! Rantalomia, kiertomatkoja, risteilyjä ja paljon muuta!

Etsi matkoja

Halvat hotellimatkat Tallinnaan muualta Suomesta

Kuten yllä olevasta esittelystä käy ilmi valittavanasi on runsaasti erilaisia valmispaketteja, joihin sisältyy niin kuljetus kuin hotellikin. Usein kuljetus Tallinnaan tapahtuu laivalla, sillä se on nopea ja edullinen tapa matkata Helsingistä Tallinnaan. Pidä mielessä, että matkanjärjestäjät tarjoavat monesti myös mahdollisuuden kuljetukseen muualta Suomesta. Esimerkiksi Matkapojat ja Matkavekka kuljettavat matkalaisia muun muassa:

  • Joensuusta
  • Kuopiosta
  • Tampereelta
  • Oulusta

Oman auton ottaminen laivaan on myös mahdollista, mutta Tallinnassa voi kyllä liikkua huoletta julkisillakin kulkuvälineillä. Keskusta on lisäksi melko pieni ja kätevä, joten varsinkin kesällä käveleminen paikasta toiseen on mukavaa.

Tallinnan hotellimatkojen hinta

Normaalihintaiset hotellimatkat Tallinnaan alkavat yleensä noin 50 eurosta per henkilö, hintojen noustessa hieman ajankohdasta ja hotellista riippuen. Pidä kuitenkin mielessä, että erilaisten tarjouksien avulla sinun on mahdollista matkata Tallinnaan jopa noin 30 euron hintaa per henkilö! Tyypillinen Tallinnan hotellimatka kestää yhdestä kolmeen yötä, mutta mahdollisuuksia on jopa viikon lomaan. Hienompien hotellien kustannukset ovat tietenkin aina hieman korkeammat, mutta arjen luksusta etsivät kannattaa ehdottomasti harkita erilaisia hotellivaihtoehtoja!

Hotelleja näillä matkanjärjestäjille on jokaiseen lähtöön. Edullinen hotelliyö Tallinnassa ei tarkoita mitään huonoa laatua, sillä Tallinnan kahden tähden hotellitkin tarjoavat suomalaiselle tuttua laatua. Halvimmistakin hotelleista löytyy yleensä esimerkiksi langaton internetyhteys ja huoneen hintaan sisältyy monesti kelvollinen aamiainen.

Hotellia valittaessa kannattaa tietysti pitää mielessä mitä lomaltasi haluat. Jos toiveena on kylpyläpalvelut, kannattaa etsiä niihin erikoistunut hotelli hieman keskustaa kauempaa. Jos taas haluat shoppailla ja pitää hauskaa, ovat Tallinnan keskustan hotellit paras valinta. Varsinkin juuri vanhankaupungin alue on todella mukavaa hotellialuetta kun suuntaat kaupunkilomalle.

Artikkeli jatkuu alempana
Löydä parhaat aktiviteetit tähän kohteeseen ja osta liput etukäteen!
Artikkeli jatkuu...

Milloin halvat hotellimatkat Tallinnaan löytää helpoiten?

Ajankohdalla on suuri merkitys silloin kuin haluat halvalla Tallinnaan. Kiireisempien lomasesonkien aikaan matkojen hinnat yleensä nousevat. Tällaisia ovat esimerkiksi joulukuu, sekä koulujen syys- ja talvilomat.

Monesti halvat matkat Tallinnaan onnistuvatkin juuri sesonkiaikojen ulkopuolella, varsinkin heti niiden jälkeen. Etsi siis matkoja lomien jälkeen, äläkä unohda Tallinnan lumoa talvellakaan!

Tämän lisäksi voit löytää edullisia matkoja muistamalla nämä vinkit:

  • Äkkilähdöt voivat vähentää matkan hintaa jopa 50%.
  • Tarjouksia löytyy kaikilta mainituilta matkanjärjestäjiltä läpi vuoden.
  • Käytä lahjakortit ja bonusjärjestelmät hyödyksi matkaa varattaessa.

Tarjoukset vaihtelevat usein, joten sivustoja kannattaa tutkia säännöllisesti, jotta löydät sen parhaan tarjouksen juuri sinulle.

Yhdistä risteilymatka hotellimatkaasi ja säästät enemmän

Yllä olevien vinkkien lisäksi halvat hotellimatkat Tallinnaan onnistuvat myös yhdistetyn risteilymatkan avulla. Laivalla yöpyminen on melkein aina edullisempaa ja niinpä voit löytää halvat Tallinnan hotellimatkat valitsemalla risteily-yön lomaasi. Risteilyjen hintaa kuuluu usein myös buffet-ruokailu, joka on hyvä keino säästää matkabudjetissa.

Edullisin Tallinnan matka onnistuukin niin, että yövyt yhden yön laivalla ja toisen Tallinnan hotellissa. Toki voit halutessasi olla Tallinnassa useamman yön, mutta yleensä yhden yön viettäminen laivalla laskee matkasi kokonaishintaa. Tallinnan satamasta on myös helppo matkata keskustaan, joten tämän ei pitäisi olla ongelma.

Miniloma Tallinnassa rentouttaa taatusti

Kaiken kiireen keskellä on joskus hyvä hengähtää hetki ja Tallinnan matkat tarjoavat siihen loistavan mahdollisuuden. Kaupungissa riittää tekemistä, maukasta ruokaa, ja runsaasti ostosmahdollisuuksia. Kun vielä halvat hotellimatkat Tallinnaan löytyvät näinkin helposti, ei ole syytä jättää minilomaa tekemättä!

Varaa siis miniloma Tallinnasta ja rentoudu!

BOTTOM

Varaa loma edullisemmin - Tutustu äkkilähtöihin!

Avaa äkkilähdöt

Lue lisää aiheeseen liittyvää:

Jätä kommentti